Sayın Türk erkekleri bu bir sitemdir. Eğer Rus kızları tipe bakmasalardı ve para pul istemeselerdi o zaman şu an hepinizin bir adet Rus sevgilisi olurdu. Ama düşün bakalım niye Yok? Hadi Rus yok Türk niye Yok? Türk kızlarımıza haksızlık etmeyin.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ablacım sen çok yanlış gelmişsin, buradan geri dön ilk köşeden sola sap...
https://youtu.be/MZ09EWC6p4E
İnsan elbette karşısındaki insanı beğenmek ister yani bunun Rus kızı Türk kızı gibi bir ayrımı yok. Rus da olsa Türk de olsa beğendiği hoşlandığı bir insan ile birlikte olmak, ilişki yaşamak ister.
Bizim Rus kızları ile ilgili hayran kaldığımız nokta şu:
Herhangi bir Rus kızına gidip "Merhaba" dersen karşılığında alacağın cevap %99 merhaba olur. İster adres soracak ol, ister tanışmak iste bu kızlarımızla insan gibi iletişim kurabiliyorsun, çok rahat bir şekilde sohbet/muhabbet edebiliyorsun. Sana insan gibi muamelede bulunuyorlar. Üstüne üstlük ortalama bir Rus güzel oluyor (coğrafya ve genetik faktörlerden ötürü)
Ama aynı "Merhaba" cümlesini ortalama bir Türk kızına yönelt sana tacizci, tecavüzcü, sapık muamelesi yapıyor. Saçma sapan varoş, Kezban triplere giriyor. İnsanı kanser ediyor. Üstüne üstlük güzel olmamasına rağmen nedir bu Ego, insanlık dışı muamele?
Video 29 saniye umarım izlersiniz
113 Yorumla- +1 yıl
½100 katılıyorum dostum.
- +1 yıl
Yani insan olarak elbette Rus olsun Türk olsun Japon olsun insan beğendiği insan ile sevgili olur ilişki yaşar. Bizim yabancı insanlarda özellikle sorunun konusu olduğu için Rus kızlarında hayran kaldığımız nokta karşındaki insana "Merhaba" dediğin vakit karşılığında o da sana "Merhaba" diyip seninle insan gibi iletişim kuruyor, sohbet ediyor, konuşuyor, güler yüzlü bir şekilde davranıyor.
İster tanışmak için hamle yapmış ol ister sadece adres soracak ol insan gibi muamele görüyorsun.
Bizim ülkenin kızlarına Merhaba demeye kalk sana sapık, tecavüzcü, tacizci muamelesi yapıyor, konuştukları ses tonu bile tripli bir ses tonu oluyor, suratları asık, sanki rahatsız ediyormuşsun gibi bir his veriyor insana.
Yazık gerçekten yazık... - +1 yıl
O zaman abicim ilerde eğer bir kızın olursa ona şunu söyle: erkeklerden korkma onlar hiç bir zaman senin için kötü düşünmez, her gördüğün erkekle konuşabilirsin toplumda kimse adını çıkarmaz, ha adın çıksa bile Yinede evlenecek birini bulursun. Kendini koruman için kalkan kurma. Havalı görünme senden uzak dursunlar diye. Kendin ol.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ha şunu da söyle bakire olup olmaman önemli değil. Toplumda buna değer verilmez !!
- +1 yıl
Hiç kimse böyle olmayı seçmedi. Toplum ve aile baskısı bunu getirdi. bir abinin kız kardeşine erkeklerle konuşma diye kızması diye birşey Yok Rusya’da
- +1 yıl
Arkadaşım 24 yaşındayım ve bugüne kadar ne bir erkeği ne de bir kadını rahatsız etmişliğim var. İnsan gibi saygılı sevgili şekile yaşıyorum. Bir kıza gidip Merhaba dediğim zaman karşılığında gördüğüm bu saçma sapan Kezbanca, tripli, insanlık dışı muameleyi neden hak ediyorum?
Ayrıca zihniyet olarak çok yanlış yolda olduğunu düşünüyorum. "Yine de evlenecek birini bulursun" yazdığına göre sen hayatını evlenecek bir erkek bulup ona kapak atmak üzerine yaşıyorsun. Bu yüzden "elalem ne der?" "Acaba erkekler beni almaz mı?" gibi kaygıların var.
Bir gün bir market ürünü veya bir mal/eşya olmadığınızı, kendinizi bir erkeğe satmak veya bir erkeğe beğendirmek zorunda olmadığınızı anlarsanız. Evlenmeyi hayatınızın tek ve en yüksek hedefi olarak görmezseniz umarım insan gibi yaşamanın ne demek olduğunu anlarsınız...
- +1 yıl
Evet biz kadınların kendini böyle hissetmesinin nedeni baskıcı toplum. Ve hayır kimseye kapak atmaya çalışmıyoruz. Evet belki bilmyiorsunuz ama bizimde duygularımız var. Kendimizi korumak amaçlı sizlerden uzak duruyoruz. Ziya bir banka, pet şişeye, ördeğe veya tavuğa tecavüz eden adam bize de eder. Neden böyle düşünüyorum çünkü sizlerin sayesinde aklımızdan çok bacak aramızda ki namus değerli kılındı. Bakireysen varsın yoksa yoksun dediler. Şimdi size soruyorum benim hem cinslerim yapılan bu şeyleri hak ediyorlar mı?
- +1 yıl
@exrapunzel Tabuları olan, bakirelikten kafayı yemiş, saldırmaktan başka bir şeyi bilmeyen, herkesi sapık gibi gören, düşünceleri hastalıklı ve çekemezlikten rus kızlarına konu açmış üstüne de koca toplumu bakire değil diye o... yapmış, ne dediğini ve neyi savunduğunu kendi bile bilmeyen.
Kendi gerçekleri, arzuları ve korkaklığı arasında sıkışmış kalmış, insanı insan olarak görmekten bir haber yobazsın. - +1 yıl
Ben yobaz olayım ne olacak 😊 düşüncelerimi savunmak beni yobaz yapıyorsa olurum. Siz kendi baskın toplumunuza üzülün. Ha bide istersen burda ahkam kesmeden önce ks’de bir kıza nasıl yürürüm sorunu kaldır :)
- +1 yıl
Son olarak toplumdaki pek çok algıyı, zihniyeti, bakışı oluşturan/yöneten kişiler yine kadınlardır.
Anneler erkek çocuklarını kayırıp her yaptığına aferin oğlum derken, kız çocuklarını baskı ile yetiştiriyorsa.
Anneler erkek çocuklarına erkek değil mi yapar derken kız çocuklarına yaptığı şey insanlık suçu gibi muamele ediyorsa.
Anneler ben oğluma bakire kız alıcam, erkek değil mi yapacak tabii, erkek dediğin tecrübe kazanır kız dediğin or*spu olur diyorsa, Kızım, gelinim kırmızı kuşak takıcak bakire olacak diyorsa. Toplumun böyle bir zihniyet ile şekillenmesinin kaynağı yine Anneler yani kadınlardır. Erkeklerin toplumun şekillenmesine kadınlarınkine kıyasla %1 bile etkisi yoktur. Genelde çocuklarla ilgilenen, çocuklarla daha çok vakit geçiren, çocukları geleceğe hazırlayan, çocukları yetiştiren, eğitim veren, çocuklara bir fikir kültür zihniyet aşılayan insanlar Annelerdir yani Kadınlardır.
- +1 yıl
Toplumda her kızın abisi var sanki anasını satayım. Abisi olan kız senaryosunda bile yine Anneler bunun böyle olmasına sebep oluyor. Erkek çocuk doğduğu gibi bebeklikten itibaren vahiy gelmiş gibi kalkıp kız kardeşine yasak koyayım mı diyor? Annesi o erkek çocuğunu öyle yetiştiriyor...
- +1 yıl
Bahsettiğin soruyu da geyik olsun diye goygoyuna ve sitem etmek için sormuştum.
Soruları sorduğum zaman sitede (yani KSde) gündemde KSde tanışıp sevgili olan bir sürü insanın sorusu geziniyordu piyasada (en az 20-30) tane. Ben de bu soruları görünce geyiğine nasıl başarıyorsunuz KSnin saygıdeğer üyeleri diye hem sitem içeren hem de geyiğine goygoyuna böyle bir soru sordum.
Çünkü sitedeki üyeler merhaba mesajına cevap bile vermiyor. (evet sitede 3-5 defa merhaba diye mesaj attım oradan biliyorum cevap vermediklerini)
Zaten sorudan utanacak olsaydım gizliden sorardım veya soruyu silerdim veya profilimi gizlerdim. Ben yaptığım hiçbir şeyden utanmam ve arkasında dururum.
Zaten tartıştığımız konu ben veya benim neler yaptığım da değil. Kaldı ki goygoyuna geyik amaçlı biraz da sitem etmek için sormuştum zaten.
En İyi Cevaplar
Boş konuşma ya Ruslar kimmiş kendi ırkım varken
22 Yorumla- +1 yıl
Yani demi😂
Benim tanıdıklarım tipe ve paraya çok bakıyorlar..
Ama genelleme yapmamak lazım 🙄00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Alakası yok tipe ve paraya bakarlar :)
00 YorumlaOho oho öncelikle burdaki çoğu kişi hiç konuşmadığı halde önyargılı yaklaşımlarda bulunmuş benim daha önceleri kürt türk sevgillerim oldu. Ama suanki sevglim rus 6 aydır birlikteyiz ve kız kesinlikle o kadar farklı ki güzelliği manken gibi içide bir o kadar güzel param falan yok asgari ucretle çalışıyorum oda öyle ve beni sevdiğini o kafar çok hissetiriyorki inanamazsiniz bizim ruhsuz paragöz kızlara bin basar gözümde deneyimledigim icin söylüyorum sallamıyorum ne paraya ne tipe bakıyorlar bende ikiside pek yok çünkü. Ve beni tüm kalbiyle seviyor çok farklı bir duygu. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlar küçüklükten zaten okul eğitimi olarak cinsellik eğitimi alır cinselliğe ac değiller en önemlisi sadıklar bu bir gerçek ayrıca çok hakli yanları da var aldatılırsa çok ağır intikam alır
Tip görünüş ile değil saygı sevgi sahiplenme duygusu ile hareket eder
Türk kızlarıda sadece erkeklerin abaza olması yüzünden havalı gözüküyor suç erkeklerde kadınlarda değil12 Yorumla- +1 yıl
Eee yani kızlar sadece korumak amaçlı havalı
- +1 yıl
Korumak amaçlı havali olmak nasil bir şey
+1 yılBakmazlar yoksul gariplerim ama cok iyi niyetliler valla türk kızlarıyla karşılaştırılamazlar ukraynalılar dersen onlar türk kızlarından iyidir ayarlı ergen tavırları ya da asilikleri yoktur evine ve eşine karşı aşırı derece kıskanç ve koruyuculardır etrafımda cogu insan ukraynalı ile evli bence türk kızlarından iyiler fakat ben yine türk kızlarını seçerim içlerinde düzgün olanları var onlar Ukrayna ya degil dünyaya bin basar..
07 Yorumla- +1 yıl
Çelişkilerle dolu bir yorum. Herkes Rus’la evli en iyi Ruslar ama sen sevmiyorsun hmm? Akrabaların zengin mi?
- +1 yıl
Zengin değiller dedigim insanlar denizci bende bir denizciyim ve rusları iyi tanırım türk kızlarında n birine sokakta çiçek verirsen kafanda parçalar ama rus kadınına çiçek verirsen gözlerinin içi parlar çünkü erkekler ilgi ve Şevkat göstermez türk erkeği çocuk sever rus erkeği sevmez ve ruslar güzel değildir güzel olan ukraynalılardır türk kadını kendini altından sanar biraz biz iki tarafısa görüyoruz çünkü ama türk kadının benim için yeri farklı aralarında tanıdıklarımdan dolayı ama normal bir türk olsaydım ukraynalıyla evlenirdim ağzın yandı ama yinede türk
- +1 yıl
He Türk kızın kafana çiçek geçirmesi neyden olabilir? Ailelerinin kızım erkeklerle konuşma aynı ortamda bulunma arkadaşlık etme demesiyle olabilir mi? Her tüm kızı altına yatmıyor diye olabilir mi? Peki biz kendimizi altından sanıyorsak ailemizin senelerdir kızım kendini ağırdan sat demesiyle olmuş olamaz mı? Sen istermisin öz kızın 100 erkekle yatsın hiç trip atmasın her çiçek verenle geceyi otelde bitirsin?
- +1 yıl
Ukraynalıların malesef hepsi öyle degil türk kızı gibi yatmazlar onlarında bir bölümü ve birde türkiye deki insanların bozulduğunu bu sitede görüyorum k. Bkma ama rusları savunmuyorum ama söyle bir gerçek var ben tarafsızım benim kalbimin içine zaten ettiler daha bir beklentim yok ama türk insanın o kadınlarla evlenmesinin sebebi makul gelmesi güzel olmaları ve aşkta ugraştırmamaları
- +1 yıl
Ya abi biz Ferhat ile Aslı’nın hikayesiyle büyümedik mi? Al yazmalımı izlemedik mi? Hani aşk emekti vs. Hani nerde? Aşkta uğraştırmıyorlarmış o zaman küçükken beynimize bunu aşılamayın
- +1 yıl
Aşk mı aşk benim yollarında kemiklerimin bile kırıldıgı canımı dişime takıp buralarda çalıştığım benim kalbim kurudu ellerimden çekti kendini giderken kalbimi söktü aylar geçti yarama tuz basıp bekledim ben en karanlık kuytuda gözlerimde yaş kalmadı kan aktı bazı geceleri yüregim yeni yeni iyileşiyor yarama yarabandı etmedim hiçbir kadını kimseyide üzmedim onuda kendime yandım ben ben cok sevdim bedelini ödedim geçtim ukraynalı rus ya da başka uyruk umrumda değil yine olsa yine türk severim. Sen beni anlamadın onlar cazip ama ben cazip olana bakmıyorum ben evime döndügümde alnından öpecegim kadını bekliyorum sarılınca yeri geldiginde yemek kokan kadının kokusunu cigerime doldurmak istiyorum ben düzgün bir insan bekliyorum kırıldım parçalandım yeterince anlıyor musun
- +1 yıl
Diyemedin bişey ne oldu yaralarını açmadan bir insan yargılanmazmış dimi
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Ya benim rus sevgilm var mesela 37yasinda ama 20 yasindaki sevgilimden daha bakimli daha temiz daha guzel ve iliskide napmasi gerekip erkegini mutluwetmesi biliyorwnapim simdi tripli turrk kizini allanseversen verirken bile naz yapiyo rus oylemi gel erkegim deyo sevmeyi biliyo
16 Yorumla- +1 yıl
hayalle hayaller :D
- +1 yıl
Rus sevgilin var ama 2 gün önce tanıştığın kız seni blokladı. Ya yalan söylüyorsunuz bari düşünerek söyleyin. Dünden beri mi sevgilin bu abla? Yoksa internetten Rus yazınca çıkan ablalardan mı?
+1 yılBenim akrabam var tipsiz şu ana dek en az 1000 tane rus ve ukraynalı götürmüş bunun için rusça öğrendi adam ana dili gibi konuşuyor şimdi
09 Yorumla- +1 yıl
Bak götürdü diyorsun evlendi demiyorsun. Günlük kadın zevk için katlandı belki de😂 yani çok mantıksız değil
- +1 yıl
Hayır ukraynalı biriyle evlendi aynı zamanda
- +1 yıl
Bunu ben söyledikten sonra söylemen pek inandırıcı gelmedi :) ama tipsiz akrabanın parası var demek
- +1 yıl
bir çok arkadaşı sevgilisi oldu günlük değildi yani
- +1 yıl
Hayır parası da yok sadece bayanlara karşı çok kibar
- +1 yıl
Bayanlara karşı kibarsa eşini uzakta aramasaydı. Ülke çünkü adamlara aç :)
- +1 yıl
Türk sevgilileri de oldu sevmiyorum türk kızlarını diyor karakter olarak itici buluyor sizleri ayrıca rus kızları için senin düşüncelerinin tam aksini düşünüyor
- +1 yıl
Üçüncü bir kişinin ağzından konuşman saçma. Kendin yaşamadın anlattıkların belli doğru bile değil. O yüzden bilir kişi gelsin
- +1 yıl
Kendisinin bana anlattıklarını anlattım sana kimseyi inandırmak zorunda değilim
Rus kızları komünizm ile büyüdükleri için paraya önem vermez. Bakımlı sosyal erkek sever. Türk kadınları emparyalizmle büyüklerden paraya tapar.
Aliagaoglu örnek a b c. 3 karısı var hepsi para için.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Rus degıl sadece bir çok avrupa ulkesınde tipe bakmıyorrr.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu kim söyledi? 😂😂😂
+1 yılAslında haksızlık değil. Gerçek bu parası olacak yakışıklı olacak karakter önemli degil bunlar olursa. Çevreye bak haksızlık mı?
00 Yorumla
+1 yılsosyal deneylerde görürsün zaten her ülkenin kızlarında dürüstü para avcısı tipe bakanı bakmayanı mevcuttur
00 Yorumla
+1 yılBen bu yaz tatile gittiğimde teklif bile aldım Rus bir kadından :D
00 YorumlarRuslar tip bakmıyor sıcak kanlı samimi erkeklere bakıyor genellikle
15 Yorumla- +1 yıl
Ama Ruslar daha iyi :) benim sorunum Ruslarla değil Türk erkekleriyle :)
- +1 yıl
Güzellik konusunda daha iyi :) erkekler fazla egolu ülkemizde
+1 yılRus kızları Türk kızları gbi havalı değil bakma bizim Türkler rusların adını çıkardı :))
06 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarının havalı olmadıklarını anlamak çok zor değil. Biz aramızda aile baskısı diyoruz size göre hava :)
- +1 yıl
Aile baskısı ile havalı olmanın...🤔🤔
- +1 yıl
Evet mesela: bir kızı bir cafede gördün konuşmak istedin red etti. Neden? Çünkü ailesi ona sürekli erkeklerle konuşma adın çıkar, erkekler hep kötü düşünür, tecavüze uğrarsın dikkat et, erkekle aynı masada oturma vb... sonra ne oluyor kızlar koruma Kalkan’ı oluşturuyor. Yani size göre havalı görünürken aslında sadece kendilerini koruyorlar.
- +1 yıl
Tabiki budabi görüş. Haklı da olabilirsin bir yere kadar. Ama teklif etmişliğimden değil de gözlemlemem o yönde ki senin verdiğin örnek dışında çok havalı. Havalı olduğundan enteresan şekillere giren çok var
- +1 yıl
Ama onunda bir nedeni var. Türk Rus diye ayırmıyorum bak kadınlar çok farklı düşünürler. Ve bunu anlamak zordur. Ama eğer zorlarsan çözersin
- +1 yıl
Ee çözdüm işte özellikle yeni sonlardaki nesil olsun bir öncesi olsun çok havalı 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılRusyadami yasiyoz saftirik nerden hepimizin bir tane rus sevgilisi olcak? Sacma sapan konusuyon.
14 Yorumla- +1 yıl
Aaa sosyal medyanın bu kadar yaygın olduğu bir zamanda aşık edemediniz mi siz Hala?
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyada kızmı dagıtıyolar? Eğer öyleyse senden başlayalım sende şu an sanaldasın.
- +1 yıl
Evet bende sanaldayım. Ama kişiliği olan insanlarla konuşuyorum. Yani fotoğrafsız değil. Ha konuşuyorum evet sempatik gelmeyenlerlede konuşmuyorum. Ne var yani?
Cevap sahibi+1 yılHı hı öyle işte
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Rusya karışsa hepsi buraya gelse bak bakalım kim kime bakıyor :D
00 Yorumla
+1 yılruslar meslegı olan onu zırveye cıkaracak erkek arıyo cunku rusyadakıler hep alkolik
00 YorumlaTürk kızları başımızın taci ya 😊😊
14 Yorumla- +1 yıl
Ha şöyle 😂🌸
- +1 yıl
Senden kaldı mı be 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızları da paraya bakıyor. yani herkes bir şeye bakıyor :D
00 Yorumla
+1 yılOY sen o rusları mı kıskandın bakıyıım :D :D
14 Yorumla- +1 yıl
Haşaaaa Rusları kıskanmadım. Güzeller Allah var. Görünen köy kılavuz istemez. Türk erkeklerinin bu egosunu sorgulamak istedim sadece 😊
- +1 yıl
Valla kardeşim hiç yorma kendini burda paragraf paragraf birbirinize bişey analtarak bir yere ulaşamayacaksınız ben diyim baştan hadi iyi günler :D
- +1 yıl
Onu biliyorum zaten :) amacım her türlü hem cinslerimi korumak
- +1 yıl
Ahahaha bol şanş :D
+1 yılbir sacma varlik daha geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Ve aleyküm selam
sabah sabah derde bak...
11 Yorumla- +1 yıl
Dert değil😂 sitem bıktım Türk erkeklerinden
+1 yılOnlarin sadakati yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyon olmadığını
09 Yorumla- +1 yıl
Olsaydı şu an Rus gelinlerle yaptığınız düğünleri izlerdik :) kuma gecesinde testi kıran esmer kızı değil
- +1 yıl
Napıyım düğün yapıp sanamı yollayım
- +1 yıl
İnstagrama koyda izliyek 😂
- +1 yıl
Davetiye yollayım düğüne gel canlı izle
- +1 yıl
Olur abi geliriz sen söyle :) bu düğün kaçmaz çünkü
- +1 yıl
Çeyrekle gel 😂😂
- +1 yıl
Tam takarım aşağısı kurtarmaz :)
- +1 yıl
5 i biyerde
- +1 yıl
Sen o davetiyeyi gönder takarım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim var bir tane :Dd
02 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz mi? Sevgiliniz mi?
- +1 yıl
Otelde resepsiyonda çalışıyordu orada tanıştıkmıştık şimdi daha yeni samimi olmaya başladık tam adı yok şu an
+1 yılRus kızları tipe bakmaz, parayı severler..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgünaydın çok dertlisin yine :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sitem dert değil😂
- +1 yıl
:))
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılruslar evlenmek için degil eglenmek için:)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende bunu anlatmak istedim😂
- +1 yıl
direk yazaydın:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmayanlara sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bos ver sen naslsn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezbanlardan dolayı olabilirmi
10 Yorumlahiç ruslarla karşılaşmadım
00 Yorumla
+1 yılTamam abla
00 Yorumla
+1 yılBakmaz.
16 Yorumla- +1 yıl
Abicim bakıyor. Yoksa her Türk erkeğinin Rus sevgilisi olurdu
- +1 yıl
2 yıldır Rusya ve Ukrayna ile çalışıyorum. Son 2 yıldır Türk kadını ile beraber olmadım desem yeridir.
Sen kadar tanımasamda, iyi tanıyorum özellikle beyaz rusya ve ukrayna'lıları.
Ha şuda var; moscova'da yaşayan st. petersburgda yaşayan rus kadınlar çok tehlikeli :)
Rusları o... yapanlar oradan çıkıyor genelde.
Dediğin rus kadınlar onlar ;)
Rus kadın erkeğin önce zekası, karakteri, sonra işi ve erkekliği ile ilgileniyor. - +1 yıl
Nedense burda ki herkes en az 1000 Rus kadınla beraber olmuş. En namuslu atarsız kızlar Ruslar. Ama biri de çıkıp demiyor ki 1000 kız olmuş nerde burda namus, evlilik, çocuk? Sen yat 100-200 Rus’la oda senden önce yatmış olsun 100-200 türkle. Mideniz nasıl alıyor?
- +1 yıl
Ben 1000 rusla beraber oldum demedim. Rusları sevmiyor olman beni ilgilendirmiyor. Yabancı ile evlenme fikrine sıcak biriyim, hatta belarus ya da ukraynalı biri ile evlenmek istiyorum.
Başka sorun? - +1 yıl
Bende Rusları sevmiyorum demedim :) sadece içiniz nasıl alıyor diye sordum :) yani sonuçta batı ülkelerini bu kadar rahatlık yüzünden eleştiren bir ülkede bu genişlik biraz göze batıyor :)
- +1 yıl
@exrapunzel ben eleştirmiyorum ve bekareti namus olarak görmüyorum. Ayrıca, gerçekten kadının ferrarisi ruslar. Nasıl italyan erkekleri iyiyse, zenci erkeklerinin aleti büyükse, rus kadınlarıda genetik fizik olarak şanslılar ve eğitimleri gereği kadınlığı tam biliyorlar HER KONUDA. Sadece seks değil.
+1 yılPas vermiyoruz :))
00 Yorumla
+1 yılEsra erol musun den?
10 YorumlaKervansınız coğunuz
14 Yorumla- +1 yıl
*kezban demek istedin galiba. Evet biz hepimiz Kezban ama sizler hepiniz bir kıvanç Tatlıtuğ. 😂😂😂
- +1 yıl
Yani?
Ne diyosun evladim
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?