Bir sen misin arayan sanki! İsviçreli bilim adamlarının yalancısıyım. Güya kadın nüfusu dünya genelinde o kadar çokmuş ki erkek başına üç kadın düşünüyormuş. Ben daha birini bulamadım. Eee, hangi hayvanatt benim hakkımı yiyiyor şimdi?
Ruh ikizini isteyerek bulamazsın, dua edersin. Beklersin. O kaderin bir cilvesiyle bulur seni. Yoksa ruh ikizim diye sarıldığın kişiler ittirir seni, üzerler seni.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
kimseye ruh ikizimsin diye sarılmadım sadece aptalın tekini sevdim
Gerçekten sevecek birini arıyor olamaz mı? Sen yalnızlık ne biliyor musun? Ben çok iyi biliyorum. Hiçbir zaman birini cinsel obje olarak görmedim, kalbimle sevdim. Uçkurumu düşünmedim. Kız zor zamanında yaslanacak birini arıyor, belki yalnızlık artık onu üzüyor. Belki ailesi ona destek olmuyor ve kötü hissediyor. Birine ihtiyacı var belli ki? Ama sen kötü niyetlisin.
Cinsellik yok olmaz. Uzun süre yaşayan erkek organizmanın zamanla penise giden toplardamarlar tıkanır. Yavaşlayan metabolizmada üreme organı olan epididimis i tembelleştirir ve iş görmez hale gelir. Lakin beynin amigdala bölgesi hala aktif olduğundan salgılana bazı hormonlar akabinde yaşlı bir bireyin azıtma durumu birçok kez gözlemlenmiştir
Kadındada farklı durumda sonlanır. Birçok kez gerçekleşen ovulasyon dönemi sonrası regl biter azalan östrojen yumurtalıkları beslemez ve menopoz baş gösterir. Buna ayak uydurmak zorunda olqn beyin ise cinsellik kavramını değiştirir ve birey bu olayı (bilgiyi) genç işi olarak günceller.
Yani o kadar boş konuşuyorsun ki kullandığın lafları konuyla alakası var mı yok mu hiç umrunda değil karşıdakini suçluyum de Aşağılayayım da gerisi hiç önemli değil
Şiirlere şairin anlatmak istediğini bulmak için bakmam duygularıma tercüman mı ona bakarım şiirlerin ucu açıktır kendimce yorumlarım matematik problemi değil farkındaysan
En İyi Cevaplar