Dün gece bir rüya gördüm bir türlü aklımdan çıkmıyor..

size küstüğümüzü söylediğim arkadaşım vardı bir soruda.. Erkek.. Hah. O bizim okula yine ziyarete geliyor yine. Bende ona sesleniyorum selamlaşmak için ama dibindeyim ..takmıyor..sonra kolundan tutuyorum ben ve böyle yapmamasını ve üzgün olduğumu falan söylüyorum.sonra yumuşuyor barışıyoruz gülüşüyoruz falan.. Aramızda bir sürü muhabbet geçiyor. Sonra ben derse giriyorum yakın arkadaşım ve annemin beğenmediği 2 arkadaşımda bizim sınıfta ama ne hikmetse dershanedeyiz.daha sınav olmadığı için 4ümüzde aynı sınıftayız ama ben ayrılmayı hiç istemiyorum sonra bir kızın yanına gidiyorum kız bana ben hastayım kimsenin yanına yaklaşamıyorum diyor. Tamam deyip gidiyorum yanından sonraki ders bir dank ediyor kafama bunu yanında sarı saçlı bir çocuk oturuyor zaten her ders ben bu kıza kin besliyorum dik dik bakıyorum dövcek gibi kızda korktuğu için gelip özür falan diliyor bir daha olmasın diyorum sonra çıkışta yine okul çıkışındayız. O barıştığım arkadaşım beni görsün diye serviste resmen cam kenarına yapışıyorum.. Ne demek bu? Yorar mısınız?
Dün gece bir rüya gördüm bir türlü aklımdan çıkmıyor..