Bunu hiçbir erkek unutamaz diye düşünüyorum ve artık hiçbir şekilde güvenemiyorum.
Evlendiğim günden ve ilk özel geceden beri mutsuzum?
Bunu hiçbir erkek unutamaz diye düşünüyorum ve artık hiçbir şekilde güvenemiyorum.
Bak kadınları şöyle değerlendirmeyin lütfen fa. Aranızda gündem yok. Olsaymış kan a takılmazdin bile.. veya sevseydin.. ✌ ayrıca çok tanıdığım ark. sim var. Kan ec ye gidince görmüş peçete de.. bunlar normal. Wc de sildiği pecete yı sana gosterseymis madem. Benim ark. larom gostermek istediği halde kocaları gerek yok demiş. Günden böyle bşey zaten anlarsın. Çekingen olur hemen alamaz. Zorlanır. Canı yanar. Belki saatlerce ugrastirir seni. Ama zaten daha önceden yaşamışsa bunu pek de zorlanma açıkçası.
Kana takılmıyorum. Ben anlayışla karşılıyorum bugun olmazsa yarın deneriz ve olur diyorum hiçbir şekilde onu korkutacak birşeyde yapmadım ve ondan böyle bir konudada şüphelenmedim. Her türlü açıklamayı yapmama rağmen yalan atmasını anlayamadım.
Ve ona dedim ilk geceden hayatımın içine ettin bıraktın ve aklıma şu soru geliyor sahiden huylu huyundan vazgeçmiyor mu?
Kimse kimseyi düzeltemez evet huylu huyundan kolay kolay vazgeçmez. Hayattan kallavi bir kazık yemesi lazım belki ancak öyle
Bence eşinle konuş olmadı boşanırsınız. Mutlu olmadıktan sonra ne anlamı varki evliliğin birlikte olmanın ama dikkatli ol ne bileyim seni elinde tutabilmek için hamile falan kalabilir çok var tanıdığım bunu yapan malesef. Herşey daha kötüye gitmeden konuş ama seni kullanmasına sakın izin verme👍
Korunuyorum hiçbir şekilde korunmasız olmadı.
Alkol kullanmıyorum :(
Çocuk yapma da ne yaparsan yap
Cevap
2Cevap
Mevzuyu tam bilmediğimiz için ne diyelim kardeşim ya bir aile danışmanına gidin ya da yol yakın iken onca emeği heba edin kesin yalan söylediğinden eminseniz
Eminim anneme itiraf etti.
Hiç bir sevgi yoksa ayrıl bu düşünceyle bir ömür geçmez
Iyide ben ona herturlu alternatifi sunmuşken moralini bozmamışsam bu yalanı neden atıyor ya da yalan atmaya neden teşebbüs ediyor? Huylu huyundan vazgeçmiyor mu sahiden.
ne tür yalanlar? al karsina tekrar konus, tekrar deneyin, daha yeni evlisiniz bir dur bak belki degisir, degismezse ayrilirsin
Güncellendi.
Nasıl bir yalanmış merak ettim.
Evlisiniz artık yalanın boyutu ne onu bilemiyorum.
Evet bana söz verdi bir daha yalan atmayacağım diye inandım ve güvendim ona hiçbir şekilde baskı ya da korkutucu birşey yapmamışken bu yalan neden?
Ve ilk geceden benim güvenimi hiç unutamayacağım şekilde sarstı bir erkek bunu unutamaz.
İşte bende bunu anlamıyorum. İleride mutlu olabilirmiyim onu bilmiyorum yanlış kararda vermek istemiyorum işim duaya kaldı sadece.
Yaa nisanlisin at nisani bir insanin yalanini yakaladiysan o hep söyler kizmi yoktu ülkede bu kadar baglanmayin karşı cinse hayatinizi yakiyorsunuz piss ors buu bunun gibiler evlenir işte
Bosanmaktan baska caren yok. Bu sekilde devam edilmez
Boş ol
boş ol
boş ol
de
sonra yallah baba evine
kötü olmuş sizin için eger yürümüyorsa boşanın bence.
Zaten gizlisin, ne dediğini anlat da yorum yapalım
Güncellendi.
Evlimisin bilmiyorum ama o kadar kolay değil iyi düşünüp , iyi tartacaksın ve öyle oynayacaksın benim görüşüm bu.
Artık çok geç değil mi sence de😑
Bosan yalanlarla dolu bir ömür geçmez
Kafaya takma
Nasıl bir yalan?
Güncellendi
Boşan bana kaç
Hiç gülecek halim yok.
Yalan ne
Güncellendi.
Kötü olmuş
Ayrıl madem
Ayrıl, çoçuk olmadan