Yeni evliyim cok mutsuzum artik yasima sevincim kalmadi?

Cok severek evlendim 3ay oldu. Cok zor bi baslangic oldu esimin babasi öldu cok yakin degillerdi falan. Iyi Kötu bugunlere geldik hayat devam ediyor. Evlendigmizden beri haftasonlari mitlaka 1 gun Esimin ailesindeyiz cimbur cemaat. Her haftadonumu ailesinde gecirmek istemedigmi uygun dille kac kez tartisma yasamamiza ragmen degismiyo. Kendi aileme her haftadonu gitmedik su son 3 haftadir haftadonu bi gittik öyle denk geldi diye. Esim cok iyi özunde sakin anlayisli falan ama anlamadigi zamanda cok oluyo. Evin alisverisini ortak hesabimizdan hep ben gidip yapiyorum esim hep tembellik yaoiyo bi sekilde sonra para konusunda Hic anlasamiyoruz. Aile gibi hissettirmiyo benim senin paran oluyo o evin ödemelerini zaten öduyodu mutfak masraflarini paylasiyoruz arabam var o bende ama esime elim dar olunca acilamiyorum Hic bi sekilde maddi mandvi bi destek alamiyorum. Zatdn calisan biriyim kimsenin eline bakmam ama esim böyle yaptigni görunce kösede birikmis bi paramin olmasinin ne kadar onemli oldugnu göruyorum… yarin coluk cocugum olsa nasil olur? Sadece tartisiyoruz ve simdiden sinir krizleti yipranma yasadik.

Annemin evindeki hayatimi mumla ariyorum cok mutsuzum. Zsten dugun madraflarinsan borc öduyoruz 1 sene böyle bilmiyorum Hic bi sekilde kadinligmi hissetmiyorum mutlu degilim Ölmek istiyorum

Yeni evliyim cok mutsuzum artik yasima sevincim kalmadi?