Eskiden, bekarlığa veda partisi dendiğinde damadın yakın arkadaşları tarafından, düğün öncesi sürpriz olarak düzenlenen, özellikle de striptizci kızların dans şovu ile biten çılgın partiler akla gelirdi. Gelin ve damat arasında son an krizine de yol açabilen bu dans şovu bu partilerin vazgeçilmezdi. Ama artık durumlar değişti. Günümüzde gelin adayları da bekarlığa eğlenerek, partileşerek veda ediyorlar. Hatta gelinlerde erkek dansçılarla geceye nokta koyabiliyor artık! ♫♫🎉🎉🎉🎈🍸🍸🍷🍻🍺
Evliliğe veda partisi yapılmalı mıdır? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sen bunu yapabileceğini düşünüyorsan o kadar çok yer var ki dostum. Mesela o senin dediğin bekarlığa veda partisi barlarda, kulüplerde düzenleniyor. Gidersin çekersin bir tane yani eğer ayrılık sonrası yapabileceğine inanıyorsan PARTİyi ama içersin ayrılık sonrası ona sözüm yok. Ben hiç içmedim mesela bu demek değil ki karaktersizler içmiyor üzülmüyor 😂. Bekarlığa veda dediğine de olumlu bakıyorum yani erkekler yapıyorsa siz de insansınız yani ben kız arkadaşımla yaptığım için 😜
Bence zaten bekarlığa veda partisi hiç yapılmasın evlendiğimiz kişiye saygımız olsun biraz özellikle o partilerdeki son kısım hiç olmasın ben karşıyım 😂😂 evliliğe veda partisi olabilir mantıklıymış bak aferin kız ilk defa kafan çalışmış yaratıcı bir fikir bulmuşsun jsjajajajajaja
Sevgilinden ayrıldığında parti yapıyorsan evlenirkende yapmanda bir sakınca yok. Ters çelişki yapmadığın sürece bu soğru üzerinde hareket etmekte fayda var.
Evet dogru bence mukemmel oluyor ama ben erkek getirtmem sevglim beni keser 😂😂 toplicam kız arkadaslarımı kücük bir yatta bogazda eğlence düzenlemeyi düşünüyorum 😍😍😍
Bence de boşanan herkes evliliğe veda partisi yapmalı :)) Evlenecek olanlar bekarlığa veda yapıyor da biz boşananlar neden yapmıyoruz? Hadi bir parti yapalım boşanan tayfa olarak :))
En İyi Cevaplar