Sevince neden terk ediliyoruz? ? ?

Biri çıkıyor karşına önce biraz hoşlantı. Günler geçiyor ardından ona bağlanıyorsun yavaş yavaş güveniyorsun. Çok güveniyorsun , seviyorsun. Güvendikçe seviyorsun daha da seviyorsun daha çok seviyorsun. İçindeki yangın körükleniyor alevleniyor bir anda. Cayır cayır yanıyor için. Oda seni seviyor oda senin için yanıyor yangın yeri gibi. Ama yok öyle sanıyorsun , karşındakini kendin gibi sanıyorsun. Karşına bir ayna koyuyorsun karsindakini kendin gibi sanıyorsun. Ama bir hata ediyorum karşına bir ayna koyduğun için arkasındaki duranı görmüyorsun göremiyorsun. Evet herşey çok güzel oluyor herşey çok güzel olacak diyorsun. Ne kadar da saf temiz aynı benim gibi diyorsun. Aha lan aha işte benim evleneceğim kişi burada. Sen ne dersen senin dediklerini hissettiklerini sana yansıtıyor ama seni yansıtıyor yüreğini değil. Herşey çok güzel gidiyor. Unutuyorsun herşeyi gözün ondan başkasını görmüyor. Onun için herşeyi yapabilirim ne olursa. Arkadaşlarımın karşısında dururum , ailemin karşısında dururum dünyanın karşısında dururum dünyanın lan onun için ölürüm ben. Diyorsun. Ama sadece diyorsun. Biliyorum yaparsında , dediklerinin arkasında durursun ama birşey var. Senin o söylediklerin , yaparım dediklerin karşındaki bunu hak ediyor mu? Tekrar soruyorum hak ediyor mu? Cevapla hadi Arkana bakıyorsun ben ne güzel sevmişim hâlâda seviyorum. Ona olan sevgim gün geçtikçe artıyor azalmıyor eksilmiyor. Sende olanlar o karşındakinde oluyor mu? Diyorsun kendi kendine bu benim evleneceğim kişi. Ne güzelde aile olacaz. Ne güzel çocuklarımız olacak. Gözleri ona benzesin. Oda diyor ki yok sana benzesin. Ne güzel. Herşey yolunda gidiyor bir birimize olan sevgimiz gittikçe artıyor. O seni kendine bağlıyor. Senden hiç vazgeçmeyeceğine senden ayrılmayacağına söz veriyor her bu sözleri söylüyor. Sende bunları duydukça daha da bağlanıyorsun be arkadaş..
Seninle uyumak istiyor , omzunda uyumak istiyor.
Devamı güncellemede belki yanan yüreğim soğur
Soru yukarıda?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet herşey ne güzelde gidiyor. Günler geçti aylar geçti belki seneler ilişki hala ayakta diyorsun. Fakat bir sorun var bir sorun var ama anlayamıyorsun. Hani hep öyle olur. Sana soğuk davranıyor önce ki sevgisini hissedemiyorsun. Önceki sevgisi varmıydı sanki? Sadece yalan söylemeyi beceremiyor artık.. Sıkıldı
Üstüme gidiyorsun niye böyle birşey mi oldu. Sen gittikçe birşey demiyor ama sonunda. Bitiyor herşey duymak istediğin şeyler duyuyorsun. İnanamiyorsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve işte o an bitti...
Size birşey söyleyeyim mi? Birini ne kadar çok seversen o gidiyor. Karşındaki seni en saf temiz duygularıyla sevse bile.
Lannn gidiyor gidiyor , sevince gidiyor bu dittigimin dünyasında.
Hiç kimseye kendini bağlamayacaksın. Hiç kimseyi saf temiz gerçek duygularla sevmeyeceksin. Bir hata yapsan onu aldatsan ağlar benim sevgime ihanet etti der gider. Ama geri döner. Sen seversen heleki çok seversen gider ama geri gelmez. Herşey biter sadece közü kalmış yürekler kalır
Sevince neden terk ediliyoruz? ? ?