Arkadaşlar A101 de çalışan kız çok hoşuma gitti, çıkışını bekleyip, arkadaş olmak istediğimi söylemeli miyim?

Gençler, kaslı, yakışıklı ve sempatik bir kardeşinizim, kız çok hoşuma gitti, çıkma gibi bir olayın peşinde değilim sadece tanımak istiyorum ve kız da çekingen görünmüyor.
Sizce çıkışını bekleyip ismini soy ismini mi alsam yoksa orada çalışan benim yaşımdaki çcuğa sempatiklik yapıp mı ismini soy ismini alsam.
Ayrıca böyle bir çılgınlık yapmalımıyım?
Birazdan alışverişe gideceğim gençler taktik verin kardeşinize :D

Allahım ya gizlenmem ama utanıyorum lan anlayın :D
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler ya daha önce de başıma geldi burnumu böyle sokunca sonuçlar kötü oluyor mesela, vardı bir kız daha gittim aldım numarayı kızdan yakamı zor kurtardım.
şimdi bu kızlada aynı şey yaşamak istemediğimden almadım. yani açılmaktan değil de bağlanmasından korktum. Markette erkek çocuklar var aramızda fena değil isterim onlardan isimlerini dilim tatlıdır :D
Güncellemeler
+1 yıl
Not: üniversite son sınıfım, vize, final, staj, bitirme projesi, antrenmanlar...
Ödevler.
Birde okulum 2 saat uzaklıkta günde 4 saat yolda geçiyor. Siz hesap edin bir de kızı kaldıracak güçte değilim. İşte bu nedenle bağlanmasından korktum gençler. sıkıntı yok. halledicem bir şekilde
Arkadaşlar A101 de çalışan kız çok hoşuma gitti, çıkışını bekleyip, arkadaş olmak istediğimi söylemeli miyim?