Beneden değil benden yazıcaktım
Akrabaya aşık olmak
Beneden değil benden yazıcaktım
birde köy ortamı varmış çok sıkıntılı siz daha sevgili iken duyulsa söz kesin nişan diye baskı artar aileden de destek gelmezse daha tanımadığın biriyle evlilik ortamında bulursun kendini . birde şu durum var onunla bir şey yaşadın bitti ee hep karşılaşacaksın buda zor bır durum veya o sana karşılık vermedi gene onu göreceksin . her türlü sıkıntılı bir durum hiç bulaşma..
Haklısın +1
tecrubeyle yazıyrm akrabadan uzak dur. Akraba dedim namusumu aldı düşün yani üstelik daha evlenemedkte. Şu an oglan tarafnn ailesi evlenmeye ikna etmeye calısıyr. Aman ha uzak dur akrabyms köyluymus . Ye iç keyfine bak . Gençligne yazık etme. Ben ettim sen aynı hataya dusme.
Üzüldüm durumuna yaa. Ki ama o çok farklı.çocuksu,tıplı olmasna ragmen havalı dgl,tıpıyle kız ayarlamya calsmyo falan. Ya ben napıcm bilmyorm
Herkes farklıdır unutma bunu. Ask mesk uzak dur bosverrrr snra cok uzuklursn
sorun olmaz nolcak yaa su devirde 20 yaş farketmiyo akrabamı fark edecek artık ole kavramların bence kalması lazım kafalardan git sölemende fayda var arakdaşın dediği gibi ya sana cehennem olcak ya da aşk cehenemminde 2 niz yanacakasınız :)
Napıcam,Bilmiyorum.
Yaşamıştım, Annemin Teyzesinin Kızına çok feci aşık olmuştum
Sonra naptın peki ?
Hmm.
Cevap
17Cevap
BAK ARKADAŞIM ŞİMDİ BENİ İYİ DİNLE.
AYNI DUYGULARA BENDE UZUN ZAMAN ÖNCE KAPILDIM VE BU HER NE KADAR UZAK DURMAYA ÇALIŞSAM DA BAŞKA BİR ŞEKİLDE BİR BAŞKALARI İLE MUTLU OLMAYA ÇALIŞSAMDA OLACAĞA ÇARE YOK O BİR BAŞKALARINDA ARAYIP TA BULAMADIĞIN BİR BAKIŞI SÖZÜ HARAKETLERİ HERŞEYİ İLE SENİN BİLİMÇ ALTINA GİREN ŞAHIS HER KİM İSE PEŞİNE DÜŞ AMA KOŞMA ! AL KARŞINA ADAM AKILLI KONUŞ HER NE KADAR AKRABA DAHİ OLSANIZ BU KONU CİDDİ OLDUĞU KADAR ÇOK HASSAS BİR DURUM. ABİLİK KARDEŞLİK SÖZLERİ ABİLİK KARDEŞLİK SEVGİSİNDE KALDI BOYUT DEĞİŞTİ AŞKA DÖNÜŞTÜYSE ŞAYET SEN BEN OLMALISINIZ BİZ OLMALISINIZ SİZ EĞER KARŞILIKLI HEMFİKİR İSENİZ. BU YOLA GİRDİĞİNİZ VAKİT GERİYE DÖNÜŞÜ OLMAYAN YAPTIKLARINIZ İLE İYİ VEYA KÖTÜ BU AKRABA OLAN AİLELERİNİZİ KÖTÜ OLUMSUZ ETKİLEYECEĞİNİ ALTINI ÇİZEREK BELİRTMEK İSTERİM HATA YOK ADAM GİBİ SEVİN BİR BİRİNİZİ ÇOK ŞÜKÜR BİR BAYANDA VE BİR ERKEKTE OLAN HERŞEY İNSANDA MEVCUT MAL MÜLK PARA BİSMİLLAH DİYİP KOLLARI SIVAYIN ALLAH YARDIM EDER İSTEMESİNİ HELALİNDEN BİLDİKTEN SONRA..
BEN AÇILDIM DAYIMIN KIZINA HİÇ BEKLEMİYORDU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI 3 GÜNDÜR KIVRANIYORUM VE SEN DÜŞÜN İYİCE DEDİM DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAYIP SARILIP GİTTİ İÇİM RAHATLARI İÇİMİ DÖKTÜM BU BİR BOŞLUK DEĞİL BÜYÜK BİR CESARET !
KARŞINA ALMAK DUYGULARINI DİLE GETİRMEK YÜZÜNE BAKIP SENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM DEMEK ŞAŞKINLIKLA SEYRETMEK OLACAĞA ÇARE YOK EĞER Kİ BUNU OLMASINI İSTİYOSAN İÇİNDE BÖYLE ŞEYŞER HİSSEDİYORSAN GEÇ KALMADAN HAREKETE GEÇİP EN AZINDAN İÇİNDEKİLERİ DİLE GETİRİP AZ DA OLSA KENDİNİ RAHATLATMALI İNSAN İSTEYENİN BİR YÜZÜ VERMEYENİN ya da ALMAYANIN İKİ YÜZÜ KARA.
uzak dur derim bende bir bayana öyle akrabamdı ama sonra kız kabul etmedi iyiki de olmadı uzak dur en iyisi risk etme aşk bu bilemem platonik olamasında
direk uzak dur diyorum canın çok yanar tecrübe konuşuyor :)
Aşk akraba falan dinlemez seviyorsan hoşlanıyorsan git ona söyle tek taraflı aşk yaşarsan hayat sana cehannem olur bırak oda seni severse bu aşk cehenneminde ikiniz yanın :D
Aşırı gaz verdin :D .. Harbiden Gidip konsym diyorum şuan.
sevmek suç mu? Allah neden kadınları kaburga kemiğinden yarattı çünü kadın zayıftır, hislidir, o yumuşak kalbi erkek görür ve sever. Sevmek ve sevilmek güzel bir şey tek taraflı olsa bile. Bekliyerek kaybetmektense o şanslı insanı sevdiğini bilmesinden kaybetmen daha iyi. Bol şans Allah yardımcın olsun
Saol . Teşekkr ederm
Başlığı "arabaya aşık olmak" olarak okudum ve geldim. :) Bu konuda diyebileceğim bişey yok şimdi gidebilirim..
aynen amk bende araba okudum biz gidelim.
teyze cocugunla bıle evlenmede sıkıntı yok rahat ol anne tarafında sıkıntı yok amababa tarafında hem dınen hemde tıppen sıkıntı var
sonunu iyi düşünmek lazım aile yapın nasıl bilmiyorum ama böyle bir şey duyulursa onları da düşüreceğin durumu düşün
Bence akrabayla evlenmek daha iyi akrabamın kötüsü yabanıcının iyisinden daha iydir
canın ne istiyosa onu yap niye bu kadar sorun yapıyosun anlamadım bu yaşlarda normal geçer ama bu kadar abartma
Kendi başıma karar verip,daçma bir kararla ikimzn hayatımı mahvetmk istemyrm
Akrabalik bagini guzelce yaz bir bakalim
Annemin abisinin oğlu. Bayaa yakın yani
dayıoğlu yani annemin abisinin oğlu ne dayını dayı olarak kabul etmiyor musun...:D
Imm,annenin dayısına da dayı diyorz ya.annemin dayısının oğlu olsa uzak olduğu içn sorn olmaz sanırm..Ki ama bu annemin abisi olan dayım..o yüzden uzattım biraz.
Annemin amcasının kızına çok feci bir şekilde aşık oldum hemde 4 sene boyunca. geceleri uyuyamadım ve en sonunda not defterime kendimce düşünüp uzun bir mesaj yazdım ve o mesajı ona gönderdim instagramdan. Bana görüldü attı ve hala aynı yarım kaldım.
Ben 19 yaşındayım senelerdir onu unutmak mümkün olmadı. 😭 Instagram hesabından ona baktım ama isteklerimi kabul etmedi. Baya uğraştım ama olmuyor unutamıyorum...😭💔 olmuyor olmuyor olmuyor...
Gittttttiiiiiiiii
çocuğun aklını bulandırma askere gitsin
Askerden gelince itiraf et kardeşim.
Kötü karşılaması var bide...Kızın sevdiğini itiraf etmesi flan..bilmiyorum,değişik biraz yani... Ya bide akrabam ...Naapıcam bilmiyorum.
Ben birisine yaptırdım bunu devam et sen...
çok uzun süre bende bu şekilde bir iliş yaşadım annemin kuzeniydi. asla olmaz diye bir şey yok. benimkinin karakteri kötüydü o yüzden çok acı çektim.. hayırlısı olsun
Bende annemin kuzenini oğluna senedir asigim ama tasindigimiz 3 senedir icin goremiyorum 😭
Başlığı bir an "Arabaya aşık olmak" diye okudum :/
Aşk bu insan herşeye aşık olabilir .
nerede yaşıyorsun sen hangi şehir yani
Karabük
Evet ,maalesef.
Bilmiyorum,Kafam resmen durdu Şuan.
18
Olmuo yaa.. Unutulmuo..Kolay değl yani... bir kaç sene öncede buna yakın bisy yasamıstım.Unutamıyorum.
Ondan sana karsilik varmi
kaç yaşındasın sen?
18
yokluktandır o
askere gider unutursun sende
unutmaya çalış ya da itiraf et bir şekide ona duyur ondan hoşlandıgı
benımle ne ilgisi var cevap olarak yazsaydın ya
Aynı durumdayım çok zor içim yanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar