değildir, aslında sana güvenmiyordur ama işte inanırsan. ne yani çevrende bir kadın/erkek sevgiline asıldı diyelim sevgilin pas vermedikçe ne sorun olabilir ki? hala milletin aklında şu var aldatma tek taraflı olur, yok efendim benim sevgilim iyidir o kötü adam/kadın yoldan çıkardı sevgilimi. yok efendim sevgilinin bir beyni varsa bu mümkün değildir , aldatma varsa çift taraflı olur. o yüzden çevrene güvenmiyorum demek, aslında sana güvenmiyorum ama yersen demektir.
ben bu fikirdeyim.. mesela bir kız arkadaşım olsa, çevresinde de böyle 3-5 tip olsa aynen bu şekilde uyarırım.. bilirim ki sevgilim, onlara karşılık veya taviz vermez.. Ama niye böyle bir hikayenin içinde olsun ki.. o yüzden evet, sevgilime güvensem (ki sevgilim olduysa güvenirim) çevresine güvenmem.. Böyle bir muhabbetin içinde de olmasını istemem..
O söz ile değil kişiye bağlı. Günümüz insanları ortada kız etek giydi diye dayak yer tecavüze uğrar bunlara karşın biz erkekler genellikle güvenmeyiz etrafimiza çünkü erkek erkeği bilir ,😂
Seven erkeklerin çoğu bu cümleyi kullanır ve dogrudurda çünkü erkeklerin ne olduklarıni en iyi kendisi bilir, bu yüzden seni onlardan korumak ister ve emin ol haklıdır da
Eger sevdigim, sevgilim degil sevdigim asik oldugum kiz bana oyle bisi derse ben basarisiz olmusumdur, ben dedirtmem kardesim, sevdigim bana sirtini dayadimi geri cekilir diye korkmaz
En İyi Cevaplar