Abuzer: Ben sana değil çevrene güvenmiyorum.
Ben: Bana güven, çevreme değil zaten🙄😅

Abuzer: Ben sana değil çevrene güvenmiyorum.
Ben: Bana güven, çevreme değil zaten🙄😅

Süper bir toplumsal bug. herkes kendi çocuğuna, sevgilisine, esine güvenir ama çevreye güvenmez. Haliyle hiç kimse hiç kimseye güvenmez. işin komik yani ise etraftaki bu kadar sapığın itin uğursuzun çoğunun da geçmişte bu lafı duymuş olma olasılığın yüksek olmasıdır. Laz fıkrası gibi toplumuz yeminle.
Çevremde o kadar kotu kişiler varsa demek bendede sorun var. Bu lafın açılımı budur..
Bir insan sevdiğine güvenmeli güvenmeli ki. Kime ait olduğunu bilir
Aslında sana da güvenmiyorum söyleminin dolaylı anlatımı. Çevrendeki insanların seni etkileyebileceği ve senin fikirlerini, duygularını, yönelimlerini, ilgi alanlarını değiştirebileceği korkusunun ortaya çıkardığı yumuşatılmış güvensizlik cümlesi.
Bir insanın çevresi ile kendisi ayrı düşünülmeli, ben kendi çevremdekilere de güvenmiyorum. Fakat kadın ve erkek birbirlerini karşılıklı aşkla ve güvenle seviyorlarsa birbirlerine çok güçlü güven duymayı başarmalılar her zaman bence.
Cevap
26Cevap
evet kesinlikle öyledir.. güvenmedikleri için öyle söylerler
Çok saçma bir bahane cümlesi olduğu kesin. Ben özgüvensiz bir slağım seni kaptırmaktan korkuyorumdur asıl meali:DD
Aynen öyle sana güvenmiyorum diyemiyor sanki jkjkj ahhhhh Abuzer ahh😅
Benimkinde oynaklık olmasa cevredekiler ne yapabilir asıl yılan benimkidir. Hep derim aldatmada diğer taraslf değil benim. iletisim. halinde olduğum kisi hatalıdır o yüzden ağzının üzerine vurabilirim diye.
Hayır öyle degil.
-Ben sana çok güveniyorum ancak ülke o kadar it kopuk dolmuş ki sana olan güvenim ben yanında veya bulundugun ortamda olmadığım zaman seni koruyamaz bu yüzden çevrene güvenmiyorum.
O bir kere yalanın daniskasidir. O kişinin güven sorunu vardır ve kimisi kendine de güveni olmadığı gibi karşımdaki kişi de benim gibi yapmasin bana diye egosu yüzünden gerçek yüzünü saklayıp hayatındaki insanı kısıtlayabiliyor ben yaşadım aman bu laflara kanma güven yoksa devam etmenin de anlamı yok
Hayır. Çevremizdeki insanlar da yeterince güvenilir insanlar değil. Ben bu cümleyi kuruyorsam gerçekten çevresindeki insanlara güvenmediğimden kuruyorumdur.
Evet, bu cümle aslında dolaylı yoldan bir güvensizlik içeriyor. Çünkü eğer birine tam anlamıyla güveniyorsan, onun çevresindeki arkadaşlarına da güvenirsin. 😃
Çevresindekilere güvenmeyen ona da tam manasıyla güvenmez.
"Bana arkadaşını göster, kim olduğunu söyleyeyim"
Erkeklerin sözlerini direkt görün. Baska birseye yontmayın. Bizler sol gösterip sağ dan bahsetmeyiz. Ne diyorsak O dur.
Güvenmediklerimle vakıt geçirdiğinde ne yapayım pekı.
Mesela senın güvenmediğin çevre bende olsa sen neler yaparsın.
Hiçbir şekilde güveni yok. E şimdi güvenmiyorsa niye o zaman sevdi diyenlerin bazılarının da güvendiği dağlara kar yağdı.
Kesinlikle bu anlama geliyor. Kişinin burada demek istediği şey "sen çevrendekilere uyarsın güven olmaz" demeye getiriyor 💅🏻
Gayet doğru
Hiçbir baganda kurşunu kurbanına teklifte bulunmaz
Tam olarak kendime güvenmiyorum , ben eziğim demek bu.
bakış acısı ortam etrafa göre değişir koşullar
Sana da güvenmiyorum ama sana bunu kırmadan anlattım demek.
Normalde evet ama bazı durumlarda gideceğin ortamla ilgili olabilir bu
Hayır çevrene uyup her şeyi yapabilirsin sen de o potansiyeli görüyorum demek
Evet öyle bence knk bu kendini anlatıyor gibi görünüyor ama alakası yok kendini bir şey sanıyor
yok abzen cok saf oluyo guvenıyosun ama cevredkı ucubelerın tavırları senı sınır ettıgı ıcın onlara guvenmıyorsun.
tamgüvenmiyorum değil direkt sana güvenmiyorum demek abla
Yalan aslında sana güvenmiyor
Evet aslında bunu demek istiyo
Kesinlikle sana güvenmiyorum demektir
Aynen öyle yaln bi kelime
E yani bence partnere de tam güvenmiyor
bi tik geliyo sanki ahshah
Güzel, endirekt vuruş
Gelmezz, ama abartmasın o da
Çevrendekiler e. Güvenmiyorum demek, sana güvenmiyorum dememin başka bir versiyon udur
Hayır çevreye güvenmiyorum anlamına gelir
Hersey olabilir konuyu derinleştirmeli.
Hayır nasıl anlatıldıysa o anlama gelir.
Kesinlikle sana güvenmiyorum diyor
Çok klasik.
Aynen o anlama gelir
Evet tam olarak bu.
Kesinlikle öyle
Evet.
Evet o anlama gelir
O anlama çıkıyor 😅
Evet
Evet
Evett
Kesinlikle