Evet sevdim. Alışıyorsun fikre zamanla. Bir zaman sonra o değilmiş benim nasibim diyorsun acısı kalmıyor. Gerçi bu sevmek değil hoşlantıymış. Daha yoğun duyguları deneyimleyince farkına varıyorsun. Ben daha önce hiç aşık olmamışım birkaç kez sevdiğimi düşünsem de. Bu aşk öyle bir şey ki inançsız insanlara bile dua ettiriyor. İnancı olanların ise inancını kuvvetlendiriyor. Ben başkasını sevdiğini bildiğim, başkasıyla uzun süreli ilişkisi olduğunu öğrendiğim biri için nasıl dua edebilirdim o benim nasibim olsun diye. İlk gördüğümde hoşlanmaya başladığımda hayatında biri olduğunu bilmiyordum tabii. Ve hiçbir ipucu da yoktu sevgili olabileceğine dair, hep arkadaşlarıyla birlilteydi. Meğer kız Amerika'daymış. Tabi ben zor kabullenen biri olduğum için, duygularına sık sıkı sarılan biri olduğum için uzunca bir süre daha içten içe onu sevmeyi sürdürdüm. Ama er ya da geç gerçekleri kabul ediyorsun ve hayatına devam ediyorsun.
Başkasını seven birini sevdim. Bence de en iyisi hiç sevmemek, aşk yalan ve sevgi de yok.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maalesef :/ üstelik sevdiği onun hayatını mahvetmesine rağmen ayrılıp aradan 2 sene geçmesine rağmen bana bir şans vermedi. Başkasına o şansı verdi ama. Sanırım beni çirkin bulduğu için bir şans vermedi yıllarca peşinden koştum be bir şansı nasıl hakedemedim :/
Evet ne yazık ki ve hâlâ seviyorum. Sırf birkaç karaktersizden büyük darbeler ve sevdiği kişiden kapanmaz yaralar aldığı için kimseye güvenemiyor. Yaralarını görüyorum, kalbinin güzelliğini görüyorum ancak gördüğüm hâlde saramamak ve buna izin vermemesi acıtıyor. Şarkıda dediği gibi, gönül bağı herkesi acıtıyor ve bağlandığınız kişinin mutsuzluğuyla siz de mutsuz oluyorsunuz. Ne yazık ki insan âşık olacağı veya bağlanacağı kişiyi seçemiyor.
En İyi Cevaplar