Sevdiğiniz kişinin başka birine aşık olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?

Sevdiğiniz kişinin başka birine aşık olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?

Büyük ihtimal evet çünkü çok büyük bir sevgi verdim karşılık almadım bu kadar büyük bir sevgiye insan karşılık vermiyorsa demekki kalbinde başka biri vardır.
Hayır ben başkasını seven birini sevmem zaten çünkü benim kalbim ve aşkım tek kişiliktir. yani bir kadın başkasını seviyorsa zaten beni sevmez beni sevmeyen bir kadını da ben sevemem zaten. çünkü uzun zamandır yalnız kaldığım için aslında bağlanmak ya da aşırı sevmek hoşlanmak gibi şeyler bende pek yok başlangıçta. sadece karşılıklı duygularımın olduğu bir kız olursa sevebilir aşık olabilirim bunun olması için de önce tanımam lazım bir başkasını seven kız a ben aşk gözü ile istesem de bakamam zaten çünkü içim de aşka dair her hangi bir duygu barınmaz
zaten sevgilim de eğer aldatırsa veya konuştuğum kız bana başkasını seviyorum benden uzak dur derse de yapacak bir şe yok ayrılırım ya da bir daha konuşmazdım başkasını seven birini zorla kendime sevdiremem zaten.
Kesinlikle uzak durmak lazım
Bence de
Sevdim ama ona onu sevdiğimi söylememiştim. Oda zaten başka birini seviyormuş, sevdiği kızla el ele görünce bu sevdadan vazgeçtim. O gün bu gündür kimseyi sevemiyorum 😅
🥺🥺
boş ver ya ben üzülmüyorum artık 😅
İncitici şeyler yaşamışsın. Geride bırakmış olman güzel
Ergenlik zamanlarıydı biraz da ondan üzülmüştüm ama hayat devam ediyor neticesinde. Zaten üzerinden zaman geçtikçen sonra insan kendisine değer vermeyen birisine değer verdiği için kendisine kızıyor. Bu konuda tek pişmanlığım şu, onu severken sadece dış görünüşüne ve hareketlerine odaklanmış olmamdı. Artık hayatıma alacağım her arkadaşımı bile ahlakına, kültür seviyesine bakıp alıyorum :))
En doğrusu o zatenn 😊
Eig için teşekkür ederim <3
Rica ederim 🌸❤️
Hayir.. Azerice yazicam "başkasinin artiğinda gözüm olmaz "
Bizde de aynı anlam 😆 haklısın
😂😂
Cevap
21Cevap
Hayatında başka birisi olmadığını ya da başka birisini sevmediğini kriminal anlamda teyit etmediğim hiçbir kadın ilgi alanım ve hedef kitlem içinde olmadı.
Mantıklı olan bu.
Bana çok uzak bir kelime artık ama vicdani olan da bu.
Kimseyi istemeyen birinden hoşlandım bu sorunun kapsamı içinde mi 😄😄
Dahil değil 😆😆
Ama yaaaa üzdün😄😄
Başka birine aşık değil en azından. Senin için bir umut var 😆
E yani bir bakıma öyle😄 Ama bir bakıma da hiç olmayadabilir ki olmayacak bence ki bu sizin sorudaki durumdan daha kötü 😕
Ah şu belirsizlikler 😒
Hayır ben başkasına doldurulmuş bardaktan bir şey içmem 😂
Güzel 🤣🤣
Bak çok tehlikeli bir soru soruyorsun ve bir şeyleri tetikliyorsun sen !
Ne gibi mesela
Yaşanmışlıkları mı soruyorsun dinle o vakit ihaneti acıyı geceleri bir insanı şairden müzisyene yapanı karakter değişimlerini evet seversin belki o kadınla bir birlikteliğin olur belkide onca yaşanan şeye rağmen titanikteki gibi denizin dibine batan ben olurum yahut sen kısaca anılar anılar anılar...
Vaysss nerelere değiniyormuşum sorularımla
Senin de öyle olsun 😄
Daha önce başıma gelmedi fakat başıma gelseydi onu unutmaya çalışırdım. Olmayacak bir şey için kendimi üzmenin ve psikolojime zarar vermenin bir anlamı yok.
Hayır, başkasına karşı bir duygusu olduğunu gördüğüm kimseye yaklaşmam.
Üzülürdüm, hayal kırıklığına uğrardım ve o kişiyi unutmaya çalışırdım.
Olmuş olabilir, ispatlayamam ama his işte 🧐
Önce bi araştırma yapılır, hatun kişisinin sevgilisi varsa uzak durulur. Delikanlı adama yakışmaz.
Şoför bahçevanı, bahçevan... Hayatın kuralı budur..
bilmem sevmemisimdir her halde dicemde ne bilim ya.
Öyle bir halt yemiştik evet
Platonik oldu ya yalan yok..
Hayır yaşamadım hiç
bu saygısızlık olurdu
Direkt kör alan oluyorum.
Çocukken filan
hayır o duruma hiç düşmedim
Evet genelde hep öyle oldu
Ne dar görüş, kişiliksiz biri bunu yapar
Valla dünyam başıma yıkılır öğrenirsem 😅😂
Başkasını sevenlere fobim var
Yaptıkdı