Hayaller kurmuştuk o şimdi hayallerimizi başkasıyla gerçekleştiriyor?

20 Ağustos 2016 tarihinde ayrıldık hemen bir kız buldu onunla 10 gün bir ilişkisi oldu sonra o kızla ayrıldı hemen başka biriyle konuşmaya başladı ayrıldığının ertesi günü ve onunla 10 gün sonra sevgili oldu 3 ay sonra evlenme teklifi etmiş birde biri beni gizli numaradan aradı evleniyor seninki dedi dondum kaldım bu kadar çabuk beklemiyordum neyse 5 ay oldu nişan yaptılar şimdi haftaya düğünleri var içim cız etti çünkü hayaller kurduğum insan gitti başkasıyla hayallerimizi gerçekleştiriyor beraber otururuz dediğim evde şimdi başkasıyla oturacak. Bir anda hiç sebep yokken engelledi beni ayrılık sebebini hala bilmiyorum çok severdi beni ailesinde beni tanımayan yoktu. Çok ağladım o gün yalvardım bırakma beni dedim ama o beni dinlemedi bile kafasında bitirmiş kurgulamış herşeyi bütün acıları üstüme bırakıp gitti benim tek hatam onu çok sevmekti benim ilk sevgilimdi zaten bir başkasında olmadı hayatıma girmek isteyenlerde hep onu aradım ama bulamadım hiç kimseyi istemedim hala yalnızım ve artık hayatıma devam etmek istiyorum sosyal medyadan bana yazanların tek bana yazdığını düşünmüyorum güvenemiyorumda sosyal medyadaki insanlara biri hayatıma nasıl girecek diye şimdi kendimi sorguluyorum geçmişe baktığımda geçip giden zamanıma yazık diyorum çünkü sevse gelirdi sevse kıyamaZdı
Hayaller kurmuştuk o şimdi hayallerimizi başkasıyla gerçekleştiriyor?