Ben kendimden 10 yaş büyük edebiyat öğretmenime aşık oldum ne yapabilirim?

Ben 11. Sınıf öğrencisiyim ve ben kendimden 10 yaş büyük edebiyat, dil ve anlatım, sınıf öğretmenim olan hocaya aşık oldum şimdi diyeceksiniz ergen bu hoslanti ama değil ben kendisini çok ama çok seviyorum ne yaparsam yapayım kendisi aklımdan çıkmıyor kendisinin telefon numarası bile bende var ve arada yazıyorum yazınca elim ayağım titriyor ve geçen gün beraber kahvaltı yaptık kendisinin karşısında yemek yemedim ve kendisi bana yedirmeye çalıştı o gün dünyalar benim oldu ve kendisi benim fotoğrafımı watsap profili yapmış beni ne amaçla sevdiğini bilmiyorum ama her sabah ona günaydın demeden derse giresim yok olmayacagini bildiğim için kendimi geri çekmeye çalışıyorum ama geçen gün bana sarıldı o gün eve gelir gelmez ağladım bilmiyorum çok ama çok seviyorum bunun sonu nereye acaba ama geri adımlar atmaya çalışıyorum olmuyor kendisinin bana yakın hareketleri benim canımı çok acıtıyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum ve ailemin haberi yok tek bildiğim şey kendisini çok ama çok sevmem bilmiyorum ya :(
Ben kendimden 10 yaş büyük edebiyat öğretmenime aşık oldum ne yapabilirim?