Ne yapayım sanaldan aldatayim mi ya da napayım nasıl yola getireyim onu yatakta şöyle yap böyle yapıyor demeyin nolur ise yaramıyor
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
23 yaşında evli biri ile tanıştım 3. gecenin sabahında evine davet etti sözde kahvaltı yapicaktik baya istekli arzulu bir arkadaş çıkmıştı efsaneler arasında benim için kocasını işe gönderip beni eve almıştı bir kaç defa böyle kaçamak yaptık neyse bu arkadasida kocası aldatmış ilgisiz davranıyormuş her birlikte olmamızın sonrasında hiç pişman değilim aksine mutlu oluyorum diyordu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ne olursa olsun aldatmak doğru değil mutsuzssan boşan ondan sonra istediğini yap ama bu şekilde olmaz konuş çözmeye çalış sorunu çözemiyorsan en mantıklı haraket boşanmak olur
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Boşanırsan seni öldürürum diuo
- Soran+1 yıl
Düşün bir de çocuk istiyor
- Soran+1 yıl
Dışardan bak hiç öyle biri değil çok ciddi işinde gücünde biri ama bana karşı öyle değil ilgisizlik bencillik iletişimsizlik
- Soran+1 yıl
Ya ben kocamı çok seviyorum görsen gözünün içine bakıyorum bir kere elimi tutsun sarılsin diye koklasin diye ama yapmıyo
- +1 yıl
Evlenmeden once iyi tanisaymissiniz.. evlilik o kadar basit olmuyor iste. Evli degilim ama iliskide bile cekinen bir insanim. Sizi anliyorum bazen esinin bir iltifatina guzel bir sözüne bile ihtiyaç duyuyor insan.. karsilanmadiginda kendi icinizde bir çatışma yaşıyorsunuz." Ben bunlari hak etmiyor muyum?" diye..
00 Yorumla
Bilgisiz bencil gönül almayı bilmeyen bir adamla evlendin. bu senin hatan. O da Sadakat bilmeyen eşini sevmeyen bir kadınla evlenmiş bu da onun hatası. Ya ni ne yaparsanız yapın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
47Cevap
Aldatacaksan allah katında günahı var boşan yasa karşına al konuş anlat herşeyi
00 YorumlaBen o kadar karaktersiz olamıyorum demişsin ama üzgünüm bunu düşünmen bile karaktersiz olduğunu gösterir. Karşındaki insan öyle olsa bile sen kendini bozmak zorunda değilsin. Yürümüyorsa ayrılırsın bu kadar basit. Aldatmak bir bağımlılıktır. Bir kere yaparsan devamı gelir. Ve emin ol, aynısı günün birinde senin başına da gelir.
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Adam seni öldürurum diyo
- Soran+1 yıl
Boşanmayı kaldiramam ben diyo
- Soran+1 yıl
İhaneti de kaldiramam diyor gene öldürürum diyo madem boşanmıyo o zamanasevicek ilgi göstericek
- +1 yıl
Kusura bakma ama, sonra neden kadınlarla erkekler eşit değil diyorsunuz. Öldürürüm dedi diye cidden öldürecek mi? Birini öldürmek o kadar kolay mı? Bunun önüne geçmen ve istediğini elde etmen oldukça basit, sadece cesaretin yok ve bahane üretiyorsun. Bu zamana kadar öğrenmediysen kötü olmuş ama sana bir sır vereyim. Kimse kimseyi sevmek, ilgi göstermek veya herhangi bir şey yapmak zorunda değildir. Ve bunu yapmıyor diye ondan intikam almaya çalışman saçma. Sadece kendini eksiltirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aldatarak karaktersiz olacağına, git kocanla olgun bir şekilde konuş ve yollarınızı ayırın. İnsanın kocasını veya karısını aldatması farklı bir heyecan mı veriyor? Tostun arasında eriyen kaşar olmayı tercih etmeyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Eşin ilgisiz ise, Bencil ise , Gönül almayı bilmiyor ise al karşına otur konuş Olmuyorsa Ayrılık kararı al Durumlar kötü diye karakterinden olmaya gerek yok.
00 Yorumla- +1 yıl
sende ayrılmak yerine aldatmayı seçecek kadar düşmüş bir kadın olma bence çünkü 2 eşli kadın diye birşey yoktur namussuz kadın vardır ve bütün ilahi kitaplar da bunu söyler
00 Yorumla - +1 yıl
sanaldan aldatman neyi değiştirecekki? eğer evliliğini kurtaracak bişeyse yap gitsin die düşünüyo insan ama sana yakışmaz boşver sen
00 Yorumla - +1 yıl
Yav ne tür insansın. Aldatma adam gibi ayrıl ayrılacaksan sizin gibileri anlamak istemiyorum.
00 Yorumla Al karşına konuş, baktın düzelme yok boşan.
Ama aldatma.00 Yorumla- +1 yıl
Odunu yontsanda degismez odun odundur... Atacaksin safrayi bakacaksin yoluna
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu soruyu eşine bir sor.. Çıkan kıvılcımlara göre hareket edersin..
00 YorumlaIstemiyorsan ayril neden isini zorlastiriyorsun kolayi varken...
00 YorumlaYemeyenin malını yerler! Aldat gitsin, biraz değişiklik iyi gelecektir sana ;)
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Gerekirse ayrıl ama aldatma hayatım boyunca bir kadına ne laf söyledim ne birşey yaptım ama aldatmayı kaldıramam emin ol o da kaldıramaz.
10 Yorumla İnsan ancak kendini aldatır.
Böyle alçakça birşey yapacagına boşan.00 Yorumla- +1 yıl
Madem öldürmekle tehdit ediyor aldat boynuzlu olsun
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya karını mutlu ediceksin eğer seviyorsan ya da sevmiyorsan özgür birakicaksin dimi ama işte
- +1 yıl
Boşanmayı söylemişsin okudum yorumları. madem öyle sende aldat hak ediyor boynuzlu olmayı
- Soran+1 yıl
Çocuk istiyor çocuğum olursa onun yuzune nasıl bakarım karaktersiz bir annesi mı olsun
- +1 yıl
Karaktersiz babası sayesinde diyip rahatlatırsın vicdanını
- +1 yıl
5. kattan intihar etmek isteyen adama aşağıdaki teyzeler bağırıyor ya " atla ! atla !
Bende sana yapayım " aldat aldat " :D bwhsjaka00 Yorumla - +1 yıl
Ne olursa olsun aldatmak iğrenç insanların yaptığı bir şeydir.
00 Yorumla Hayir sakin aldatma oyle her engel ciktiginda karsina aldatmanmi lazm bence bir oturun konusun
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Konuşmuyor ki gündüz işte gece kahvede
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterim sizin gibi olgun bir bayana her konuda :) ciddiyim
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabiki or*spu olunca olgun oluyorum demi
- +1 yıl
Oruspuluk farklı bir şeydir olgunluk farklı yanlış yorumlama yapıyorsunuz şu an
- +1 yıl
Bunu size nasıl anlatsam bilmiyorum ki
- +1 yıl
Sizinle konuşmak istiyorum olur mu?
- +1 yıl
Bizim aldat ya da aldatma dememize göre hareket edeceksen durum vahim 😐
00 Yorumla - +1 yıl
Ise yarayabilir dedigin bir secenek yoksa yapacak birsey yok yenimi
00 Yorumla - +1 yıl
Kenidini kaldırıp aldatmaktan baska bir işe yaramaz... Yazık
00 Yorumla Ya ilgisiz bile olsa kocan be aldatmak ne demek? Ayril kardesim
02 Yorumlasen bilirsin bana soracak olursan aldatma hee mutlu değilseinz ayrılın boşanın sonra ne istersen yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Ayrılabiliyorsan ayrıl ayrılamıyorsan sen bilirsin kimse karışamaz
00 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak yerine boşanmayı deneyebilirsin.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Seni öldürürum diuo
- +1 yıl
Hic inandirici degilsin troll
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynısı başına gelmez umarim
- +1 yıl
İnan daha kotusunu yasadim da aldatmadim karakterime uymuyor
- +1 yıl
Aldatiyimmi ne be 😏 vay be
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yazık ki bazı insanlar hak ediyor ama ben o kadar karaktersiz bir insan olamıyorum
- +1 yıl
İlgisiz ve bencil olduğu için sırf karaktersizmi oluyor? Bak sana anlattiyim karaktersiz nedir?
1-) öncelikle hiç saygı göstermeyen yalan söyleyen kızların ve bayanların yanında kufur eden gurur nedir bilmeyen namusunu ve vatanını önemsemeyen kişilere karaktersiz denir anladinmi adam bencil diye karaktersiz diye bişey yapamazsın onu
Boşan ya da ara ver ama aldatma derim ben
00 YorumlaOkadar alçaksan aldat kimse engel olmuyor.
00 Yorumlakaraktersiz isen, aldat tabi
00 Yorumla- +1 yıl
Niye istemiyor? Bakımsız mısın? Boyun ve kilon ne?
00 Yorumla - +1 yıl
Karakterli kal boşan daha iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olabilir tercih senin yardımcı olurum
00 YorumlaAldatmak şerefsızlıktır. Kabullenıyorsan yap.
00 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz? Kocan nasıl birisi
00 Yorumla Sanaldan konusman mantikli
00 Yorumla- +1 yıl
aldatmak karaktersizlere has bir şey
00 Yorumla - +1 yıl
Nesini eksik görüyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatma. Boşan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Boşan gitsin
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
çalışan mısın ev hanımı mı?
00 Yorumla Yapma:(
00 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak yakismazz
10 Yorumla - +1 yıl
durduğun kabahat
12 Yorumla- Soran+1 yıl
güzel kardeşim mısınız lan
- +1 yıl
sanaldan aldatmayı düşünürsen destek olan çok olur
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kaç yaşındasın ki sen
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatma.
00 Yorumla - +1 yıl
yapma
00 Yorumla - +1 yıl
Bosan
00 Yorumla Ne denedin mesela
00 Yorumla- +1 yıl
Aldatma ayrıl
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatma bence
00 Yorumla - +1 yıl
İçinden ne geciyo
00 Yorumla Aldatma boşan
00 YorumlaNelerde bencil
00 Yorumla- +1 yıl
değiştir o kocayı :)
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl.
00 Yorumla Sorun ne
00 YorumlaTakip et sene bir
00 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı aldatayim mi sizce? İlgisiz bencil gönül almayı bilmeyen bir adam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar