Sevdiğim erkeğe açıldım reddeti onu görünce nasıl davranmam lazım?

Liseye gidiyorum bizim sınıfta bir çocuk var ben bu çocuğa aşık oldum. Sınıftaki diğer kızlardan bana daha farklı davranıyordu. Geçen cumartesi 3 kız arkadaşımla sinemaya girecektik onu ve bir yakın arkadaşını daha davet ettik geldiler. Sinemada yan yana oturduk ben çok soğuk ellerim buz gibi oldu dedim bakayim dedi elini elimin üstüne koydu ama hemen çekmedi biraz öyle durdu ben o anda ondan Hoşlanmaya başladım. Sınıfta sürekli sakalaşıyorduk. Ama degisik biri bir gun yakin davranirsa ertesi gün uzak duruyor burda yurtta kalıyor ailesi adada dün özelden kuzenime arattırdım 2 haftadir bunu yaptırıyordum zaten kuzenime söylüyordum o soruyordu bende yanında dinliyordum ismini bile bilmediği kıza her şeyi anlatıyordu. Gülüşü çok güzeldi baktıkça huzur buluyordum. Ben mesaj atmadan o mesaj atmazdı ama dün bana bir şaka mesajı atmış bende ertesi gün gördüm dedim ki bu böyle olmayacak onu gerçekten çok seviyorum dayanamiyacagim ona her şeyi anlatacağım. Çünkü daha önce bir erkeği sevdim açıklamadım bu sene öldü içimde kaybetme korkusu var. Ilk defa bir delilik yaptım bur erkeğe sevdigimi itiraf ettim uzun bir metin şeklinde tüm duygularımı yazdim. Gece gönderdim bu sabah gördü şu an çok şaşkınım yazdı bende şaşkınım ilk defa böyle bir şey yapıyorum dedim o da ben anlamistim zaten bakışlarından belliydi dedi bende doğru anlamışsın dedim sonra sen ne düşünüyorsun yazdim hiçbirşey dedi bende yani olmaz mı dedim evet olmaz dedi bende sınıftan kimseye bahsetme dedim kimseye söylemedin demi yazdim herkese söyledim dedi bende sen benim duygularımla dalga geçiyorsun yazdim o da yok be şaka kimseye söylemedim nasıl anlamak isiyorsan öyle anlayazdı 7 tane gülme emojisi attı sonra böyle atar gider yapacaksan okulda yanına gelme dedi bende neden yapayım dedim bir daha sınıfta benim yanıma gelme by yazdı rehberden de numaramı silmiş birden profili yok oldu. Sabahtan beri ağlıyorum pazartesi okulda ben ne yapacağım kendimi çok kötü hissediyorum ilk defa bir ilki yaptım
Sevdiğim erkeğe açıldım reddeti onu görünce nasıl davranmam lazım?