Geceyi sana bırakmaya geldim Senin olsun gece Ben vedalaşmaya geldim sessizce Ufakcık yıldızlar kondurdum alnına Bir kuşun öpüşü dudağına gök taşı aglamalarım yanagında Geceyi sana bırakmaya geldim
Geceyi sana bırakmaya geldim Senindi zaten gece Kabullenmedi beni hiç bir hecede Ne cümle kurdurdu ne sohbet benimle Sadece o dedi tüm benligiyle Bana da bırakmak yakıştı usulca yere Geceyi sana bırakmaya geldim al götür istedin yere... bu şekilde bitti :(((((((. Nefes almak da zordu baskasının nefesini almakta şiir yazıldı işte
Sevmek suç olsaydı eğer, en büyük günahkardım. Gecenin karanlığı ve yanan yürek. Basit kalmış aslında. Bilsen içimdeki seni, ödün kopardı. İsyanından utanırdın!
Yan yana hak etmeyen onca insan varken sözünü cok bencilce buldum. Bu görüş hakkını nerden kendimde bulurum?
Yok öyle bişey demedim hic dememde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birbirinizin aşkından ölüyorsunuz. Bırakın bu atışmaları, sevginizin değerini bilin. Gerçek bir aşk kolay bulunmuyor. Barışın küs uyumayın. @KızılWolf ❤ @GreeyWolF
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Birlikte olmayı hak etmeyen milyonlarca insan yan yanayken, ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?"dediğiniz oldu mu?
En İyi Cevaplar