Sevgilime sütyensiz fotoğraf attım bu yüzden kimse ile konuşamıyorum bu hayatımdan hiç çıkmayacak mı?

22 yaşındayım arkadaşlar sevgilim ben 18 yaşındaydim beni zorla optu ilk olduğu için ağladım ben en son sekiz ay önce benden bu fotoğrafı istedi atmadım sen beni sevmiyor musun güvenmiyor musun bana dedi konuşmadı benimle iki gün sonra istemeye istemeye attım çok utanıyorum. Sonra ayrıldık. Bı abla yeğeni ile tanıştırmak istedi beni evlilik amaçlı yaşım küçük olduğu için evlilik hemen düşünmüyorum dedim ama çocuğu görünce konuşalım dedim yakışıklı bir çocuktu 25 yaşında muhasebeci söylediğine göre fazla sevgilisi olmamış benimde bitane sevgilim oldu o da bunu yaptı bana neyse bu çocuk bana dediki hiç sevgilin ile Elele tutustunuz mu dedim evet ( ama içimden üzülerek diyorum ki fotoğraf ve öpme olayı) sürekli ağlıyorum vicdan azabı gibi geliyor ama kimseye diyemem. Konuşmayalım dedim bu çocuğa. Bu olay yüzünden tövbe ettim hocalar diyor günahınızi kimseye demeyin. İlerd eşime söylemesem olur dimi
Sevgilime sütyensiz fotoğraf attım bu yüzden kimse ile konuşamıyorum bu hayatımdan hiç çıkmayacak mı?