Cumartesi günü akşam sevgilime whatsaptan mesaj attım napıyosun canım diye cevap vermedi yani mesajı görmedi mesajı pazar günü gördü yine cevap vermedi gün içinde 2 3 kere de çevrimiçi oldu whatsapta benimde böyle olunca sinir kat sayım yükseldi bende bizim binada bir çocuk var aynı zamanda bizim akraba sayılıyor onunla beraber çekildiğimiz bir fotoğrafı whatsapta profil resmi yaptım sevgilim kıskansın diye. Neyse beklenen mesaj dün geldi işte ben biraz soğuk konuştum trip attım yani 😂😂 Telefonum bozuldu falan dedi bahane mi artık doğrumu söylüyor bilemedim. Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsammı yoksa onun atmasını beklesem mi? 😂😂 Bu arada fotoğrafı kaldır dedi kaldırmadım😂😂😂
Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsam mı yoksa onun atmasını beklesem mi?
Bizimkisi daha yeni olduğu için ona tam alışamadım belki oda bana alışamadı bilemem ama bağlandığını falan söyledi tabi belki zamanla düzelir bazı şeyler diye tanımaya çalışıyorum. Zaten bizim binada bir çocuk var ona söyledim konuştuğum biri var diye araştırırmısın dedim oda hemen adını soyadını sordu instagram hesabını istedi falan işte araştıracak bakalım
Bende sevgilimle surekli tartisiyodum herseye bir bahane buluyodu ama oyle ama boyle bnde sevdigim icin bicoo seye goz yumuyodum ve iki sonra normale donuyodum ondada bunun rahatligı vardi ve benim gibi birini buldugu icinde tabi evlenmeyi dusunuyodu neyseki etrafimda beni seven insanlar varmista gozumu acmami sagladilar ve ayrildim şimdide peşimde sürünüyo
Şu an havadan sudan konusuyoruz belki umitleniyodur barisirim diye ama benim kafada bitti ve benm gecen bir yilima yaniyorum nasil en basta bitirmedim bn diye
Valla bu isin kadini erkegi yok karsindaki kim olursa olsun ne fazla deger vercen nede kendinden taviz vericeksin son bir yilda ogrendigim altin kural :D
Aynen katılıyorum ben öyle. olmayacaginin farkındayım sadece öyle olsa diyorum. Toplum. arak ise batı seviyesinde bir. netlik yoksa insanlar her zaman bulanikdirlar
Telefonu bozulduğu halde nasıl cevrimici olabilmis acaba?
9
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başka telefon kullanmış benim numaram da onun eski telefonunda kalmış sonra benim mesaj atmamı beklemiş ben mesaj atmayınca tekrar eski telefonunu yaptırmış sözde
Tm bu olağan bir durum fakat bu cocuk seni gercekten sevse numaranı ezberlerdi sonucta 11 tane rakam yani. Bide gecen hafta sonuda telefonunun bozulmus olması sacma geldi bana biraz. Sen soğuk davranmaya devam et yaknda cıkar kokusu zaten. Kendini de fazla kaptırmamaya calıs. Erkek milleti güvenme yani heran hersey olabilir.
Yok yarın buluşalım mı dedi bende yengemler le eminönüne gidicez kuzenimin nişan alışverişi var dedim oda işte tamam peki ben özlemiştim ama sen özlemedin galiba dedi bende ne alakası var dedim sonra oda ne zaman buluşucaz dedi bende perşembe günü olabilir belki dedim ama o gün telefonu komple kapatıcam 😂😂😂
Bak bnmde bir erkek arkadaşım ilk zamanlar çok iyiydk sonradan böyle yapmaya başladı meğersem başka bir kızla oyalnıomş. Tabi bn yıkıldım. Sonra ayrıldm aylar sonra biri çıltı karşıma dedimki iyiki ayrılmşm unutma kimsenin yokluğu kimseyi öldürmez
Doğru diyorsun haklısın bizimkisi daha yeni olduğu için ona tam anlamıyla güvenmiş değilim ama iyi birine benziyor yani bilemedim yeni olduğu için de ben ona alışamadım belki oda bana alışamadı bilemem ama bağlandığını falan söyledi tabi belki zamanla düzelir bazı şeyler diye tanımaya çalışıyorum
Ozamn onunla fazla ilgilenme sen hayatına bak ararsa o arasın sen sakın arama yazma o zamn bağlanmışmı anlarsın unutma seven herzamn arar bahanesi olmaz sen rahat ol o gelir üzerinede gitme dik mesafeli ve sert ol
Aynen o hemen tamam peki ben özlemiştim ama sen özlemedin galiba dedi bende ne alakası var dedim. Bizimkisi çok hızlı gelişti yani ben bide ona seni seviyorum dedim ondan rahat davranıyor böyle
İşte söyledi sevdiğini falan söylüyor. Bide geçen gün buluştuk işte dediki bir yere gittiğin zaman haber ver markete gittiğinde bir arkadaşına veya başka bir yere giderken haber ver haberim olsun zaten bende sana haber veririm falan dedi sonra bişeye ihtiyacın olursa paraya falan ihtiyacın olursa çekinmeden söyle bana aşkım falan dedi bende gerek yok ne gerek var dedim oda ne demek ne gerek var senin paran benim param mı var hem söylemezsen benim günahlarım senin boynuna bak falan dedi işte
En İyi Cevaplar