Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsam mı yoksa onun atmasını beklesem mi?

Cumartesi günü akşam sevgilime whatsaptan mesaj attım napıyosun canım diye cevap vermedi yani mesajı görmedi mesajı pazar günü gördü yine cevap vermedi gün içinde 2 3 kere de çevrimiçi oldu whatsapta benimde böyle olunca sinir kat sayım yükseldi bende bizim binada bir çocuk var aynı zamanda bizim akraba sayılıyor onunla beraber çekildiğimiz bir fotoğrafı whatsapta profil resmi yaptım sevgilim kıskansın diye. Neyse beklenen mesaj dün geldi işte ben biraz soğuk konuştum trip attım yani 😂😂 Telefonum bozuldu falan dedi bahane mi artık doğrumu söylüyor bilemedim. Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsammı yoksa onun atmasını beklesem mi? 😂😂 Bu arada fotoğrafı kaldır dedi kaldırmadım😂😂😂
Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsammı yoksa onun atmasını beklesem mi? 😂😂?
Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsammı yoksa onun atmasını beklesem mi? 😂😂?
Ne yapsam sizce soğuk davranmaya devam mı etsem ne yapsam? Ben mesaj atsam mı yoksa onun atmasını beklesem mi?