Şüphesiz ki bir ilişkide en güzel ve en heyecanlı zamanı başlangıç veya flört zamanlarıdır. Fakat iş ciddiye binince bazı insanlar ilişkiden kaçarlar.

Şimdi doğru konuşmak gerekirse erkeklerin amacı belli kimse boşuna laf etmesin hevesi geçene kadar kadınlarında bazılarında bu olay var is ciddiyr binince ya kariyer ya da sacma sebepler var kısaca erkekler daha korkak olsada kadınlardada var
Teşekkür ederim saygılarımla
İki tarafta da var. Daha çoğunu demek zor. Kadınlar kısıtlanmak istemez erkekleri kısıtlarlar. O tipler ömür törpüsüdür.
Eig için sağol müdür.
Evlilikte bir erkegin iliskide sorumlulugu daha agirdir. Genelde bence erkekler korkmaktan ziyade o yuku tasimak istemez. Onceden kiza ulasmak zordu. Simdik hersey kolaylasti veren verene. Onun icin simdiki erkekler pek istemez.
Gorunen aksine kadinlar kaçar, erkekler düzdür.
Cevap
1Cevap
erkek tabi bkz benim eski sevgili adam bana 2 yıl beklerim dedi şimdi de kıvırıyo 2 yıl bekleyemem edemem diye iş ciddiye binince
Cinsiyete bağlamak doğru olmaz bence, her iki tarfta sorumluluktan korkabilir...
Erkekler kaçar tabiki.
Çünkü asıl erkekler sorumluluk almaktan korkarlar. İş ciddiye bindiğinde eskisi gibi olamayacaklarını bildiklerinden kaçmayı tercih ederler. Kaçanların zaten amacı farklıdır. Samimi duygularla seven erkek sorumluluktan kaçmaz.
genel olarak erkeklerin kaçtığı kesin.
Adamına göre değişir erken yaşta sorumluluk üstlenen kaçmaz
bence erkekler...
pckolojik olarak kadinlar erkeklerden daha hazir hissediyorlar ve is ciddiye bindikce evlilik hayalleri kurmak gibi. :D o derece yani.. ama erkeklerin niyeti bu olmadigi gibi seevgili olsalar bile rahatliklarini da elden vermek istemezler. kisitlamalara falan gelemezler ve cogu zaman da sirf bu sebepten adim atamazlar :D
Kadinlar kacar erkekler niye kacsin
Erkekler
Kadin bence.
Erkekler.
Erkekler.
Erkek
Korkan taraf
kadınlar hemen tüyer
erkekler
Zayıf olan taraf.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar