Sizce agnostik miyim?

tanrı var mı yok mu hep şüphedeyim araştırıyorum sürekli ama iki tarafa da çeken çok şey var mesela o kadar çok şey okudum ki bir ateistin haklı olduğu yerlerde var inançlı olan birininde yani bir ateist inançlı birini çok kolay şüpheye çekebilecekken bir inançlı da çok kolay bir ateisti inançlı birine çevirebilir. kitaplar hakkında hiçbir düşüncem yok 4 kitabın üçünde mantık hatası olduğunu ama kur'an da olmadığını biliyorum yani her ayet bir biri içinde açıklanıyor cennet cehennem kavramı derseniz ona da pek inanmıyor gibiyim ama mesela ezan okununca müziği kapatırım saygıdan ama bayram o bu pek umursamam hani hayatım boyunca namaz kılmam gibime geliyor en azından sürekli kılmam küçükken kandillerde kılıyordum annem kıldırırdı ama şimdi hiç umursamıyorum (3 yıldır falan umursamıyorum yani 18 yaşındayım şuan) korkum yok mu var biraz aslında ve misal bugün evet bir yaratıcı var diyorum ama 2 gün sonra aslında saçma ya diyorum peygamberler hakkında da bir düşüncem yok genelde ''ya varsa'' sorusu oluyor aklımda mesela haccada gitmem ben ama inanmıyorum ya neden gideyim demek anlamında değil neden bilmiyorum ama gitmem oruç tutuyorum ama tutmazsam dert oluyor şeytan melek kavramı da hep şüpheli benim için.

aklıma gelenler bunlar ve sizden ricam işte bu yaşta olur hep sorgularsın geçici bir dönem demeyin ya da beni bir tarafa çekmeye çalışmayın işte inanacaksın gibi ya da işte yaratıcı yok zaten inanma gibi beni hiçbir tarafa çekmek için uğraşmayın lütfen sizden istediğim sizce benim görüşüm ne agnostik miyim ya da ne?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de hiçbir zaman tam olarak inkar etmedim ve nasıl yaratıldığımız konusuna gelince evrim teorisinede inanmıyorum ama nasıl yaratıldığımız hakkında çok fazla düşünce var kafamda
Sizce agnostik miyim?