Birkaç ay önce tanıştığım ve görüştüğüm kişi evli çıktı. Detayları okuyarak bana yardımcı olur musunuz?

Yaklaşık dört ay önce biriyle kahve içerken tanışmıştım. Gelişigüzel ilerledi ilişkimiz. Resmi olarak sevgiliyiz dememiştik ama öyleymiş gibi birbirimizi kısıtladık, kıskandık. Flört zamanını yaşadık. (Kendisi 25 yaşında.) Fakat bir hafta önce cüzdanını, üşüdüğüm için verdiği ceketin cebinde bırakmıştı. Benden kartını istediğinde verirken bir anda kimliği ilgimi çekti. Bende ondan gizli kimlik resmine bakıp gülerim diye kimliğini aldım ve evli yazısını görünce inanamadım. Üstelik soyadı bile farklıydı. O an belli etmedim ama geri çekildim. Eve gittim. İsim-soyisim araştırdım. Evli ve bir çocuğu var. İkincisi de yoldaymış. (İki gün öncesine kadar.) Ertesi gün ayrıldım. Tanıştırdığı tek bir arkadaşı vardı. Onun yanına gidip yüzleştim ve evinin adresini istedim. Eşiyle konuşmak için. Fakat dün gittiğimde eşinin bir önceki gün zorlu bir doğum yaptığını öğrendim. Şimdi ne yapmalıyım? Eşi hastaneden çıktıktan sonra kadınla konuşmalı mıyım? Yoksa adamla sert bir şekilde konuşup eşine bir daha böyle bir şey yaparsa sonuçları olacağını hatırlatarak tehditvari bir şekilde mi tavır almalıyım?
Birkaç ay önce tanıştığım ve görüştüğüm kişi evli çıktı. Detayları okuyarak bana yardımcı olur musunuz?