Arkadaş Haritası diye bir site duyan var mı?

Arkadaşlar internet ve teknoloji başlığında sordum ama çok ilgi çekmedi. 1 ay evvel falandı sanırım https://www.arkadasharitasi.com diye bir siteye rastlamıştım. Google a arkadaşlık sitesi yazınca baya bir ileri sayfalarda tekrar gördüm. Hani daha evvel tıkladığınız sitelerin rengi farklı çıkar ya , işte bu sitede farklı renkle yazılmıştı ve son ziyaret tarihi 1 ay evvel falan yazıyordu.

Neyse uzatmayayım girdim siteye. Bisexual bayan olduğum için son 5-6 ilana mesaj attım, telefon numarası olanın telefonunu aradım. Numaralı ilan gerçekti. Gerçek bir kadın çıktı baya konuştuk.

Maillerden birine de telefon numaramı yazmıştım. Başka bir kadın farklı bir telefondan beni aradı ve farklı şehirlerdeyiz ben kendi şehrimden arıyorum dedi ve teşekkür edip kapattı telefonu.

Sizce bu üyeler fake mi? Fake ise nasıl anlarım? Daha evvel matchandtalk ta konuştuğumuz tüm üyeler fake çıkmıştı. Ama burada ilan verme, ilan görme, mesajlaşma aklınıza ne geliyorsa ücretsiz. Beni arayan bir bayan ve benim ulaştığım başka bir bayan da var. Sizce yine de fake olma ihtimali var mı? Lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdi yine telefonum çaldı. Bu sefer yine başka bir numara, yine başka bir ses, yine bayan. Aynı şehirdeyiz bu kez. "numarının gerçekliğini teyit ettim yarın müsait zamanda arayacağım canım" dedi kapattı. yahu bunlar gerçek mi :) Sakat bir durum olmasın?
Güncellemeler
+1 yıl
ben oldukça aktif kullanmaya başladım. herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlar.
Arkadaş Haritası diye bir site duyan var mı?