Aşk sebepsizdir. İlla sebep istiyorsa gidip benden başka birine aşık olmayı denesin, aldatmaya çalışsın. Aldatamadı, sevemedi değil mi? Sebepsiz aşık olan insan bunları yapmaz, yapamaz zaten. Eğer bir sebep istiyorsa onda bir sıkıntı var.
Ben yapmam. Hic platonik aşkta yaşamadım, karsilik almadigim birine o denli birsey hissedemem en fazla hoslanti olur onunda karsiligi yoksa unuturum. Aşıkken cok acı çeksemde bunu genelde kendi icimde yaşadim. Cunku ksrsimdaki bana asik olsaydi o kadar üzmezdi bosyere goot kaldirmaya gerek yok. Unutuluyor eninde sonunda, geriye bakip kendimi rezil etmisim demiyorum en azindan
Önce sempatisini kazanırım.. Daha sonra onun ilgilendiği alanlarda bilgi edinir onun ilgilendiğini bilmiyormuş gibi ona karşı kullanırım.. Sonra zaten bir iki duygusal romantik vs Gerisi gelir.. hâlâ gelmiyorsa o kızdan sana yâr olmaz (yanlış anlaşılmasın böyle bir insa. Değilim normalde :D )
Ben söyledikten sonra sevsen neeeee, sevmesen ne... sevilecek yanımı sen bul... sebebi yoldan geçene de desem, oda sever beni... derim arkamı döner giderim...
O adam her aynada, çıplaklığı içine kapatılmış bir başka saydam kadın olmasından şüpheleniyor - sen ne kadar uyandırmak istesen de onu, o uyanmayacak. Bir yıldızı koklayarak uyuya kalmış o kadın.
Adamsa uyanık yatıyor koklayarak aynı yıldızı. Derdim
"Sevmenin sebebi varsa gerçekten sevmiyorsun demektir zaten. Ayrıca, bir sebep bulmak istiyorsan da bunu benden değil;kendinden bekle."derim. *Gecen bol olsun.*
En İyi Cevaplar