Sevgilimle 4 gündür konuşmuyoruz. Bekledikce daha da üzülüyorum içim acıyor. Napmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle 4-5 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Çok seviyoruz, pazartesi gece bayağı kötü kavga ettik. Eskiden peşimden ayrılmazdı, üzmemem lazım seni derdi, şimdi söylediği kırıcı sözleri bir görseydiniz. O gece bana görüldü attı sabahına da yazmadı, haliyle konuşmuyoruz. Ben de o yazana kadar yazmamalıyım. Napmam lazım lütfen akıl verin? Değere binmek istiyorum. Kaybetme korkusunu tatsın... Dersleri yoğun olduğu için konuşamıyoruz fazla. Sabah günaydın, akşam da uyumadan 1 saat. Kavga etmeden önce hem çevrimiçiydi hemde 5-6 dk geç yazıyordu, arkadaşının bir derdini konuştukları için. Ama iki gündür öyleydi. Bende dedim zaten konuşamıyoruz şu bir saati değerlendirsek. E napiyim elimde mi falan demesiyle başladı.. yeri gelince hiç konuşamayacağız kafana takıyorsun ya dedi. Baya kırıcı konuştu. Ben böyle yapma ilişkimize zarar veriyorsun dedim sen ayakta tutuyosun zaten dedi. Tükeniyorum tükendiğimde anlarsın geç olur dedim tehditkâr konuşma bana koymaz dedi. Vay be varlığımda yokluğum da bir sana olsamda olmasamda koymaz dedim amaan benim hakkımda konuşmalar falan uyuyorum dedim ağır derslerim var iyi geceler dedi iyi geceler dedim bidaha yazmadı.
Sevgilimle 4 gündür konuşmuyoruz. Bekledikce daha da üzülüyorum içim acıyor. Napmalıyım?