Sevgilimle 5 gündür konuşmuyoruz, ne yapacağım?

2,5yıllık bir ilişkim var. Evlilik düşünüyoruz onun tüm ailesi biliyor benimde annem biliyor. Erkek arkadaşım çok güvenimi sarsacak şeyler yaptı ama hep affettim ve o da bunu biliyor güvenim sarsıldığı için sürekli hiç bir şey yapmasa bile yapıyormuş gibi sorgulamadım, bunalttım onu o da bu yüzden çok sıkıldığını kendimi düzeltmem gerektiğini falan söylüyordu uzaklaşmaya çalıştığında ara vermek istediğinde sürekli bir şekilde 2-3 saat konuşmuyorduk sonra yine ya o arardı ya ben. Genelde ben ısrar ediyordum bana yanlışlar yapmasına rağmen ayrılmamak istediğimi söylerdim.5gün önce bana söylediği yerde değilde başka bir yerde olduğunu öğrendim bunu ona söyledim ve gerçekten inanamayacağım şekilde bahaneleri vardı. İnanmıyorum dediğimdede çıldırdı ne olsun istiyorsun yeter artık paranoyalarından bıktım ayrılmak istiyorum dedi tamam dedim bu sefer iki gün boyunca sıfır iletişim ilerlerken (bu arada bunun da etkisi olabilir ben 3 aydır başma bir şehirdeyim yan yana değiliz ilk kez bu kadar uzun süre uzak kaldık birbirimizden) bana mesaj attı instagramda takipleştiğim liseden arkadaşım ben liseyi başka şehirde okumuştum o yüzden erkek arkadaşım tanımıyor takipleştiğim kişiyi ki bana o kadar güveniyor o kadar eminki benden daha önce giripte hiç bakmamış takipçilerime belliki bana bu çocuğun profil ssini takip şu an bulunduğum şehirde okuduğunu çocuğun boş durmadığımı burdayken o çocukla görüştüğümü bir daha onun adını dahi anmamam gerektiğini söylemiş mesajda bende liseden arkadaşım olduğunu uzun süredir takipleştiğimizi söyledim. O da s**** git diyerek karşılık verdi bende tamam yazdım. Görüldü attı. İlk defa bu kadar uzun konuşmadık onunla tartışıp normalde tartışsakta sürekli üst üste mesajlar atardı git istemiyorum bilmem ne desede sadece söylüyordu bu sefer ben üstelemediğim için böyle olduk. Sizce nolucak onu çok özlüyorum canım yanıyor ama ben arayamam yazamam hatalı olan o yarın öbür gün barışsak bana şunuda diycek ben sana adım attım o takipleşme şeyini yazarak sen oralı olmadın diye ne yapacağımı bilmiyorum. Ben sürekli onunla olmak istediğimde falan uzak kalalım özliyim seni benimde hayatım var sürekli seninle olamam demişliğide var. Taktik ustası kendisi de ne yapacağımı bilmiyorum pişman olmasını istiyorum ama çok uzun sürdü bu süreç benim yaptığım bir şey olmamasına rağmen çok acı çekiyorum

Sevgilimle 5 gündür konuşmuyoruz, ne yapacağım?