Konuşmak istemiyorum dedi beni engelledi sizce neden böyle yaptı ve geri döner mi arar mı merak eder mi sevmemiş mi beni?

Viberide silmiş tamamen tanıştığımız gün benimle iletişime geçmek için indirmişti hep oradan mesajlaştık arada mesafe vardı başka ülkelerdeyiz şu an benden hoşlandığını söyledi bir hafta çıktık ama ben gitmek zorunda kaldım hep mesaj atıyodu ilk iki hafta, mesajda yakında evlenelim söz keselim seni çok seviyorum ister inan ister inanma bende beni bir haftada nasıl etkiledin bilmiyorum beni bir arkadasına anlatmış seni sevmekle doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama çok seviyorum diyordu önce hoşlanıyomuş sonra sevmeye başlamış ben ayrıldım önce konuşmak istemiyorum dedim iki gün sonra o yazdı herseyin yalanmış bana değer vermemişsin ama hep kalbimde olacaksın diye daha az yazmaya başladı o yazmadan ben yazmıyordum sıkarım diye sonra mesajına cevap vermedim o da beni arkadaslıktan çıkarmış ben yazdığımda konuşmuyorsun durmanın anlamı yok dedi ben söyledim nedeni inanmadı konuşmak mı istemiyorsun dedim cevap vermedi bende engelledim ama viberden engellemedim istese yazardı iki hafta geçti ne o yazdı ne de ben kalbimin sesi yaz diyodu ama seviyosa hoşlanıyosa yazar dedim bekledim yazmadı ben dayanamadım yazdım konuşabilir miyiz diye tabiki dedi seni dinliyorum ben hatrını sormak için yazdım dedim konusmak istediğin bu muydu dedi söyle yoksa silerim seni tamamen söyleyemedim iyi davrandı başta sonra söyledim seni seviyorum diye benden önce kaç erkeğe dedin dedi soğuk davrandı sana güvenmiyorum dedi sonra ikş hafta sonra mı yazıyosun dedi benim olmak mı istiyorsun dedim ne anlamda basbaya ruhen ve bedenen dedi artık arkadasmıyız neyiz dedim sen ne istiyosun dedi sonra sıkıyosun boğuyosun beni önce hayatında kimse var mı dedim yok dedi ama hayatımda olmak isteyen çok kız var sonra o bana sordu yok dedim giden sensin mutlu olamıyorum ask bana göre değil baslamadan bitiyo dedi beni iki hafta boyunca hiç mi merak etmedin dedim soğuk kötü davrandı konuşmak mı istemiyorsun söyle dedim istiyorum dedi sonra cevap vermedi yazınca konuşmak istemiyorum dedi ve engelledi sizce neden yaptı?
Güncellemeler
+1 yıl
Duygularımla neden oynadı hiç mi vicdanı yok tanıştığımız gün ben giderken son dakika aradı görüşelim mi diye keşke hiç gitmeseydim şimdi üzülmezdim
Konuşmak istemiyorum dedi beni engelledi sizce neden böyle yaptı ve geri döner mi arar mı merak eder mi sevmemiş mi beni?