"Paranın önemi yok, asgari ucret bile alabilir. Yeter ki seveyim, oda beni sevsin" diyenler evlendiği zaman soluğu adliyede alıyor, boşanıyor! Evleneceğiniz eş adayının aylık olarak ne kadar maaş alıyor olması sizi tatmin eder?
Boşanma sebeplerinin çoğu "geçim sıkıntısı" yüzündenmiş! Rahat yaşayabilmeniz için eşiniz ne kadar maaş almalı?
Esim gayet iyi maas aliyor. Istediklerimiz hep oluyor. Bazen olmasada hep oldugundn goze batmiyor sukur. Yok dedirtmedi. Ama huzur? Kavga edince agzini bozar. Hakaret eder. Bazen siddet. Sonra bana aksam yemekleri ismarlasa. Bana istedigim o inci yuzugu almis da olsa. Istedigim spor ayakkabiyi almis da olsa hangisini gorur gozum hangisini kullanirken yuzum guler. Hangisini kullanmakdan takmakdan zevk alirim. hic birini kuallanmiyorum takmiyorum cunki huzur yok. Sevgi eksik saygi eksik. Arkana bakmayan biriysen ttakamayan biri belki paranin onemi olabilir.
Senin gibi eş bize nasip olur insallah ne diyeyim Ben dusunuyorum şöyle bir Evli olsam Sevdigim insana bu sekil asla davranamam Yani aklım almıyor ki Bir insan karısına nasil kotu davranabilir. ..
Aslında bu zamanda gerçekten geçim sıkıntısı çekildiğine inanmiyorum. İhtiyaci olmamasina rağmen bir şeylere sahip olma duygusu yüzünden geçim sıkıntisi çektiklerini zannediyor bazilari. Ayrica geçim sıkıntısı sadece maddi anlamda değildir. Manevi anlami da vardir.😒
Millet asgari ucret ile 5 nufusa bakıyor hocam. Kim alıyor o en az 4500 tl yi Herkes 6-7 milyar mı almalı evlilik icin Ben 3 bin alıyorum Evlenmiyim ozaman
Valla hocam ben kendimi ayrı tutuyorum zaten de kardeşimden biliyorum mesela.. 4500 tl maaş alıyor evi de kendine ait kira falan odemiyor yine de geçinmekte sıkıntı yaşıyor.. yükünü sorsan da sadece evli ve iki çocuğu var.. kendi kişisel harcaması nedir ne yapar ne eder onu da bilmiyorum
En İyi Cevaplar