Kolonya erkeklerinin amaçlı nedir? Özellikler erkekler baksın?

Kolonya erkeği: İlk başta buram buram ilgi gösterip birden kuş olup uçan erkekler.
Bu soruma cevap verecek erkeklerin görüşüne çok fazla önem vereceğim, umarım mantıklı yorumlar yazarsınız. Başımdan geçen olayı anlatayım. Sınıftan bir çocuğun bana ilgisi olduğunu bakışlarından anlamıştım daha sonra bu çocuk sınıftan bir kıza sarıyı tanıyor musun demiş (sarı benim), instagramdan beni takip etti, mesaj attı okulda yanımızdan ayrılmadı, ilgili ilgili bakışlar attı. Sınava hayatında hiç girmeyen çocuk ben gireceğim deyince sabahın 7sinde kalktı sınava girdi... 3-4 gün güzel güzel konuştuktan sonra birden mesaj atmamaya başladı ve arkadaşına demiş ki “sarı benden mi hoşlanıyor öyle birşey sezdim” Kolonya erkeğimiz ağzını aramış anlayacağınız emin olmak için. Kolonya erkeğimiz demiş ki “boşver Sarıya sorma puan bir ilişkiye hazır değilim” Okulda bana bulaşmadığı , ilgi göstermediği bir Allah’ın dakikası yok ama ilişkiye hazır değil ve mesaj atmıyor. Beyler amaç ne? Sizden MANTIKLI bir amaç ve taktik istiyorum. Güveniyorum size yiğitler 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kolonya erkekleri hakkında fikri olanlar?
Kolonya erkeklerinin amaçlı nedir? Özellikler erkekler baksın?