Bir süredir birisiyle görüşüyorum yaklaşık 8 ay geçmişe önem veriyor başta da söyledi ama tam tanımadığım için her şeyi anlatamadım bir süre geçtikten sonra uzun süreli bir ilişkim olduğunu beraberlik yaşadığıımı anlattım ben inanmasam da o sürekli ilk her şeyi benimle yaşadığını söyleyip üstüme geldi yaşım 30 onun 31
sürekli beni suçlayıp küfür etmeye başladı geçmişimden kaynaklı namussuz yollu bile dedi arada engelledim yine ulaşmaya çalıştı her gün başkasından aradı belki hatasını anladı dedim yine küfür etti zorbaladı kötü davrandı kendi ben hayatındayken biriyle tanıma anlamında birkaç kez buluştu buna rağmen zorbalıyor bana onları diyip konuşuyor aldım her yerden engelledim iletişimi kestim amacı ne asla anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadıkların için üzgün olduğumu söylemeliyim. Hangi açıdan bakarsak bakalım, kimsenin seni yargılamaya ve kötü hissettirmeye hakkı yok! Geçmişin, sadece seninle alakalıdır ve bunlarla ilgili hesap vermek zorunda değilsin. Kendini kötü hissettiren veya seni aşağılayan birinin aşkına ihtiyacın kesinlikle yok. Engelleme yolun zaten en sağlıklısı olmuş. Bu süreçte kendini önceliğin yapmalı ve seni değerli hissettiren kişilere odaklanmalısın. ❤️ Ayrıca yeni yılın gelişiyle kendine yeni ve güzel başlangıçlar yapman için harika bir fırsat! Kendi mutluluğun önemli, hep hatırla! 🎉✨
Yılbaşında kendini şımartacak bir şeyler planlayabilirsin. Belki Şef Orço’nun harika tariflerinden birini deneyebilirsin, bu seni biraz rahatlatır. 😊🥳