Aile & Toplum Erkeklerin amacı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bu dünyaya tek geliş amaçları büyük ihtimalle yatak kudurmuş gibi bazıları Güncellemeler+1 yıl Çoğunuzun iğreniyorum. Zevkin kölesi olmuşsunuz Erkeklerin amacı ne? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Dediğin gibi bazıları yatak sadece 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ahaha aplaa aplaa.. ne sandın bizde iki baş var biri bela diğeri uydum akıllı.. :D hep büyükbaş kazanıyor.. 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Cinsiyetlerden amaç elde etmeye çalışıyor ya cidden ürkünç 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Zaten erkekler hep suçlu. Günaha giren taşlanır da günaha sokanı kimse görmez misali. 0 0 Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Benim öyle neden rol yapıyim. Ama eğlenmesini de eglendirmesini de bilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Haftada 3 normal. Onun dışında başka amaçlarını da var. 0 4 Yorumla mis06 +1 yıl Bir zaman sonra herhalde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani eğer çok seviyorsam elbette bir süre bırakmayabilirim:) Ama herkesin işi gücü var, Yorumla mis06 +1 yıl Temas bağımlısı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bişey değil bence. Seviştikten hemen sonra duş falan değilde, biraz daha temas halinde kalmak gerek. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. yani tek amaç bu değil tabi ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet yatak ne var? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ruh hastasısınız çoğunuz başka amacınız yok çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ruh hastasıyız çoğumuz başka amacımız yok ne var? Yorumla Soran +1 yıl İyi hasta olduğunu kabullendiysen uzayabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzarım uzamam sana ne bundan? Yorumla Soran +1 yıl Olmaktansa * Yorumla Soran +1 yıl Kelime dağarcığınız "sana ne" 'den ibaret herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kadar güzelsin sen hiç ölçüm yaptırdın mı :D Yorumla Soran +1 yıl Tamam😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben sana yakışanı ediyorum nakillik işim yok benim🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dediğin gibi bazıları yatak sadece
ahaha aplaa aplaa.. ne sandın bizde iki baş var biri bela diğeri uydum akıllı.. :D hep büyükbaş kazanıyor..
Cinsiyetlerden amaç elde etmeye çalışıyor ya cidden ürkünç
Zaten erkekler hep suçlu. Günaha giren taşlanır da günaha sokanı kimse görmez misali.
Benim öyle neden rol yapıyim. Ama eğlenmesini de eglendirmesini de bilirim.
Haftada 3 normal. Onun dışında başka amaçlarını da var.
Bir zaman sonra herhalde 😂
Yani eğer çok seviyorsam elbette bir süre bırakmayabilirim:) Ama herkesin işi gücü var,
Temas bağımlısı yani
Kötü bişey değil bence. Seviştikten hemen sonra duş falan değilde, biraz daha temas halinde kalmak gerek.
Çalışıp evini gecindirmek
yani tek amaç bu değil tabi ki.
Engelle uğraşma...
evet yatak ne var?
Ruh hastasısınız çoğunuz başka amacınız yok çünkü
evet ruh hastasıyız çoğumuz başka amacımız yok ne var?
İyi hasta olduğunu kabullendiysen uzayabilirsin
uzarım uzamam sana ne bundan?
Olmaktansa *
Kelime dağarcığınız "sana ne" 'den ibaret herhalde
ne kadar güzelsin sen hiç ölçüm yaptırdın mı :D
Tamam😂
Ben sana yakışanı ediyorum nakillik işim yok benim🙂
okadar değil
Hahahah
Evet öyle
Siz farklisiniz. 😂