+1 yılO çocuğu sen tek mi yaptın? Rahatsız olmasın diye ne ya. Aklinizi başiniza alin. Her yükü sirtlanmayin boyle ya. Çocuk yük deyildir farkindayim seve seve bakar her anne. Ama bir baba olarak onun da uzerine duseni yapmasi gerekir. Paylaşın bazı şeyleri.
04 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşmıyorsa ben ne yapabilirim? Çocuğu ben tek başıma yapmışım sadece bana ait birşeymiş gibi davranıyorsa ne yapabilirim?
- +1 yıl
Gözüne gözüne sok. Allah Allah. Rahatsiz olur diye uzaklastirirsan boyle olur😒
Soran+1 yılHe canım be ordan atıp tutmak kolay içeriğini bilmeden at tut ne diyim
- +1 yıl
Biz senin paylaştiğin kadarina atip tutariz. Atip tutmamizi istemiyorsan paylasma. Yakinlarindan yardim al bu konularda. Sonucta ben senin tum hayatini bilmiyorum. Sadece soyledigin kadarina yorum yapmistim. Tabi yine suclu biz oluyoruz😒
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır, eşim ile birlikte yatmalıyız. Ayrı odalar da değil.
00 Yorumla
+1 yılÇok gitmez ya sen aldatırsin ya o.. sadece yatak ayırıp seks yapmıyorsunuz diye değil, araya soğukluk soktuğunuz için.. evliliğin en özel yeri yatak odasıdır.. siz o özeli bile dagittiktan sonra çok gitmeden tamamen dagilirsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor zaten
- +1 yıl
Nerden belli? Kendi evhamin olmasin
Soran+1 yılEvham mi? keşke öyle olsa be 😊 bu konu derin inmeyeceğim oralara ama ispatlı durumlar bunlar kendim kurmuyorum yani?
- +1 yıl
E boşa o zaman ablcim ne gerek var böyle şeylere
Soran+1 yılÇocuk olunca zor işte küçükler daha
- +1 yıl
Zor durum.. bekara karı boşamak kolaydır derler o yüzden biz ne desek boş ne desek farazi..
Soran+1 yılHaklisin zor
+1 yılIstemezdim bence evli olmanın yerine getirilmesi gereken bazı sorumluluklar doğurduğunu düşünüyorum ayrı odalar ve ayrı yatak eßler arsında iletişim kopukluğu ve ilgi azalması yaratır
06 Yorumla
Soran+1 yılBide şöyle bak zaten bunlar olmadığı için böyle olmuş olabilir mi? Bence evet...
- +1 yıl
Ozaman yanlış yoldasınız bunlar yoksa zaten o ilişki zedelenmiş ve güven eksikliği yaşanmış demektir çocukların rahat etmesi için cümlesi bu bilgiyi gizliyor
Soran+1 yılHaklisin gizlemiş durumu ama durum bu
- +1 yıl
Bence konuşarak bir ortak yol bulunur diye düşünüyorum bir kadının odasını yatağını terketmesi büyük bir güven eksikliğinden kaynaklanır ancak
Soran+1 yılMilyon defa konuştum ben fayda etmedi
- +1 yıl
Sorun nedir peki sizi bu hale getiren şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hayır ne olursa olsun yatmamalı
00 Yorumla
+1 yılAslında olmaması gereken bir durum o yüzden daha küçükken çocuğun odası ayrılmalı çünkü daha sonra ayırması zor oluyor ve maalesef ebeveynler yatakları ayırmak zorunda kalıyor..
10 YorumlaBence ayrılmamalı kavga vs durumları bilmem ama normal durumlarda ayrılmamalı bence
Zaten bir yastıkta uyuyun lafımı ne o bu yüzden çıkmış
Eskıden tek yastık büyük yastıklar varmış karı koca aynı yerde yatsın diye hiç ayrılmasın diye bu söz söylenmiş
Bence gereksiz yere yatak ayırmak saçma00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKavgali dahi olsaniz yataga girince birbirinize sarilin demisler buyuklerimiz. Yatak ayirmakta ne demek? bir kac gun sonrasini gorebiliyorum. Kocam beni aldatiyor ne yapmaliyim? 😒
014 Yorumla
Soran+1 yılEvlendigimizin ilk yılından beri beni zaten aldatıyor pek birşey değişmeyecek merak etme
- +1 yıl
Saka demi bu simdi?
Soran+1 yılHayır değil böyle birseyin şakası olmaz
- +1 yıl
Aldattigini bile bile nasi evliliginiz hala devam ediyor?
Soran+1 yılNasılı bende kalsın sebeplerim var
- +1 yıl
Illaki herkesin sebebi vardirda ne bilem baya bir degisik geldi. Odalari ayirmaniz harika olmus o zaman 🤗
Soran+1 yılKatılıyorum belki değerimi anlar bu süreçte
- +1 yıl
Degerini bilmis olsa evliligin ilk gununden aldatmaya baslamaz. Bence sizin evlilik bitmis ve bazi mecburiyetlerden dolayi berabersiniz.
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
Sevgi ve askta yok tabi?
Soran+1 yılAşkın kökü kurudu sevgi can çekişiyor
- +1 yıl
Anlayabiliyorum aslinda seni benimde boyle bir iliskim vardi sonunda ayrildim rahata kavustum. Isteksiz isteksiz olmuyo ki bu isler
Soran+1 yılBende istiyorum ama yapamıyorum işte böyle de gitmiyor saçma bir durum işte
- +1 yıl
Ya sen bana bir ulasir misin acaba
+1 yılbundan memnun kalıyor oluşunuzun temelinde yatan şeyleri düşünmeli varsa çözüm bulmalısınız. Doğru değil malesef.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü ya ayrılık ya bu şekilde kendi alanlarımızı oluşturmak şu an için ikincisini tercih ettim
- +1 yıl
çocuk yaşam alanınızı kısıtlamış olabilir, üzerinize fazlaca yük bindirmiş tek başına bu yükün altında ezilmiş hissediyor olabilirsiniz, bundan gocunmayın, anne yılmaz bir nefer değildir. Eğer eşinizle evliliğinizi kurtarmak isterseniz geç kalmış değilsiniz.
Soran+1 yılEvliliğin sarsılma sebepleri başka çocuk bir nevi bahane aslında
- +1 yıl
elbette aşılamayacak değilse önce aile terapisti diyorum ben. gerçekten iki tarafta isterse cok ama cok işe yarıyor
Soran+1 yılHayatta gitmez terapiste
Eger yeni dogum ettiysen adam calisiyorsa yatabilirsin cocuk her 3 saatte uyandi icin acikti diye adam yorgun olur uyanir uykusu bolunur bence mantikli
00 Yorumla
+1 yılBakın zaman içinde yalnız yatma alışkanlığı kazadığınızda eşinizin yanınızda uyuması sizi rahatsız etmeye başlar bence doğru yapmıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor zaten
- +1 yıl
İşte bakın alışmaya başlamışsınız yalnız sere serpe yatmaya ileride sıkıntı yaşarsınız ben bunu çevremden biliyorum karar sizin
+1 yılNasil rahat san oyle olmali bende uzunca bir zamandir ayri yatiyorum.. kanepede uyumaya bayiliyorum :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. ben evlilik hayatım boyunca bir çok zaman yataklarımızı ayırmıştık tabi bu anormal durum zihinler yrı olarak yaşadığımız zamanlardı
05 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu düzeldi mi herşey?
Soran+1 yılDarısı bana inşallah
Soran+1 yılEvet
+1 yılBende seviyorum ayrı odada yatmayi yatiyorumda bence her kadın ister yanlız yatmayi. ...
05 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden ne kasmışım kendimi yok evlilik sarsılmasın yok bilmem ne olmasın lan evliliğin ya adam ben ayrı yatmışım çok mu ne rahatım şimdi vala herkesin ayrı özel odası olabilir mantığına geldim ilerde kendime ayrı oda döşeyeceğim kafaya koydum evli kalırsam böyle çok daha güzel
Soran+1 yılÖnceden ne kasmışım kendimi yok evlilik sarsılmasın yok bilmem ne olmasın lan evliliğin a... q. adam ben ayrı yatmışım çok mu ne rahatım şimdi vala herkesin ayrı özel odası olabilir mantığına geldim ilerde kendime ayrı oda döşeyeceğim kafaya koydum evli kalırsam böyle çok daha güzel
- +1 yıl
Bencede bende sana katılıyorum
Soran+1 yıl✌✌😊
- +1 yıl
🙈👊
+1 yılBence değil abi. Araya net soğukluk girer diye düşünüyorum. Fazla alıştırma istersen sonra seni yadırgamasın :)
00 Yorumlao zaman eş olmaya veya eşim demeye gerek yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru değil eşler birlikte yatmalı bizimde bir kızımız var 1 yaşında çok zorda kalırsak onu aramıza alıyoruz ama asla eşimden ayrı yatamam ben o hep yanımda olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bu durumun düzelmesi dileğimle. Ayrı yatmak iyi değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yatabilsin derken?
Normal değil bana kalırsa00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evlilik bitmiş demek ki o halde hala evli kalmaya ne gerek var..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama bitemiyor demekki bu sekilde devam ediyoruz
Çocukla ilgisini kuramadim ama sacmalik ayrı odalarda yatmak.
00 Yorumla
+1 yılRahat bir şekilde uyumasını istediğin kim çocuk mu eşin mi
00 Yorumlakesinlikle en yanlış davranış çocuk için derken ne gibi mesela
00 Yorumla
+1 yılevli değilim ama daha iyi olabilir dinimizde de öyle tavsiyeler var sanırım.
00 Yorumla
+1 yıliyi olur o da rahatlıkla eski sevgilisinin profillerini inceleme fırsatı bulur. şaka bir yana arada iyi olabilir bu durum
06 Yorumla
Soran+1 yılEskilere değil yeni sevgililerine bakıyordur o malum boş geçmiyor günleri o yüzden dert değil
- +1 yıl
ben senin yerinde olsam kısasa kısasla cevap veririm
- +1 yıl
böylelikle yediği bkun boğazında kalma ihtimalini anlamış olur. ya da hissettirdim bunu yapabileceğimi
Soran+1 yılHissediyor zaten ama birşey yaptığım yok bu şekilde yansıtıyorum artık
- +1 yıl
seninkinde arlanmaz vicdan kanseri oluşmuş geçmiş olsun. nasıl iyi hissediyorsan kendini onu yap. kimse kimsenin vazgeçilmezi değil bu hayatta
Soran+1 yılKesinlikle değil haklisin
Yataklari ayirmak iliskiye sogukluk getirir bence..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. sorun ne olursa olsun ayrı odalarda yatmamak lazım
eğer yatıyorsanız bazı şeyler bitmiş demektir014 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılMaalesef evet
Soran+1 yılEvet..
Soran+1 yılKatılıyorum fakat bir türlü bitiremiyoruz ikimizde göze alamıyoruz sanırım
Soran+1 yılÇekilmiyor zaten
Bence de güzel olur ama benim ki tripkolik hemen gribe girer.
00 Yorumla
+1 yılbir kere allah aynı yastıkta kocatsın diye bir laf var la olurmu öyle şey üni evimi lan ora
00 YorumlaDoğru değil yavaştan yavaştan mesafe girer araya, duygular korelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Tek yatacaksak neden evleniyoruz önce yataklar sonra gönüller ayrılır sonra da evler ve hayatlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarlara tuhaf gibi gelse de evlenince kavgadan da olsa her cift zaman zaman ayri yatar.
02 Yorumla
Soran+1 yılİki haftadır odamız ayrı ama 1 yildir da aynı odada olsak ta yanyana yattigimiz söylenemez
Cevap sahibi+1 yılSizin problem başka boyutta o zaman. Nedir sorun
+1 yılHemen bu durumu duzeltmelisin ayrı odalarda yatilmaz
00 YorumlaSizin evlilik sallantida anlasilan. Normal degil çünkü..
03 Yorumla
Soran+1 yılVala evlilik evlilik olmaktan çıkmış zaten o yüzden sorun değil çokta rahatmış böylesi
Araya soğukluk girer ne kadar rahat etsende benim eşim müsade etmez ben istesemde
03 Yorumla
Soran+1 yılBende etmezdim kanlı bıçaklı olsak dahi kimse odadan çıkamaz derdim ama şimdi ben istiyorum
+1 yılmecbur kalındıysa sorun yok ama bu durumu sevmek ve şikayetçi olmamak sıkıntı..
00 YorumlaBazı bazı olabilir de her zaman için olmaz sanki.. her zaman bir ihtiyaç vardır
00 Yorumlaaslında bu durumu düzeltmek senin elinde bunu kolay bir şekilde halledeblrsn
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltmek isteyen kim ben memnunum
+1 yılHayır tabiki istemem ama çocuğum için uygun olan o olursa mecbur
00 Yorumla
+1 yılben olsam istemezdim kesinlikle. araya soğukluk girer diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKesinliklr hayir yataklar ayrilirsa o evlilk bitmis demektir
00 YorumlaÇok yanlış yaa sonra erkek isteğini yapamayıp dışarı bakmaya başlar
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten gözü dışarda olan birini bu durum ırgalamaz
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAyri yatilmamali eger yatiliyorsa zaten o iliski bitmistir
00 Yorumla Ayrı oda asla olmaz
Çocuk hasta olmadığı sürece ya da bir misafirliğe değilsek00 Yorumla
+1 yılcanim esim yok benim ama ayri odalarda yatarsiniz ne olacakki
00 Yorumlabirkaç birşey soracaktımda neyse boşver burdan ama bana pek doğru gelmedi..
00 Yorumlahayır... ne olursa olsun kavgada etse küsselerde ayrı yatmamalı.. sen evli ve ayrı mı yatıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılasla ayrı yatmam hangi sebep olursa olsun
yatsamda uyuyamam.014 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleydim durum değişebiliyor demekki
- +1 yıl
ne deyişirki evliliyiniz amacından çıkmış
ilişkinizde bitmiş gibi
Soran+1 yılEvlilikte güven kavramı yok olmuşsa herşey değişir
- +1 yıl
güven çok önemli tabi ama yaptığınız çok yanlış geliyor bana
boşanmak daha iyi deyilmi
Soran+1 yılKime göre iyi? Bize göre olabilir peki çocuklara göre iyimi?
- +1 yıl
tamam haklısınız ama çoçuk bu hali görünce iyimi olucak tabiki yuva kurulmuş yıkmamak lazım
barışmaya eskiye dönmeye çalışsanız
Soran+1 yılHiçbirşey eskiye dönmez eskisi gibi olmaz
- +1 yıl
olmasada çoçuk farketmez birde zaman herşeyi değiştirir aldatma var mı
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
anladım haklısınız şu an cinsellikte yok dimi
Soran+1 yılVar ihtiyaç giderme modunda
- +1 yıl
gitsin başkası ile gidersin
Soran+1 yılGidiyor zaten
- +1 yıl
seni çekici bulmuyormu mutlu edemiyonmu
Kesinlikle yanlış bşr hareket ayrı odalarda yatmamalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğrumu eğrimi bilmem de ben hoşlanmam ayrı uyumaktan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik kafada bitmiş sanırım, sadece seks için birlikte oluyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilitesi mümkün
Cevap sahibi+1 yılYazık etmeyin kendinize
Cevap sahibi+1 yılOrtada mı bulusuyorsunuz ya da mutfakta nasıl oluyor 😂
Soran+1 yılGel diyor gidiyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılRobotmusun sen komutlamı çalışıyorsun 😂
Soran+1 yılİşin şakasıydı o tabiki bu şekilde değil arada oluyor işte
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmek istermisin 😊
denemeden bilinmez ama sen memnun musun bu durumdan?
00 YorumlaDogru tabii ki neden olmasin. Ozel hayata da saygi olur
00 Yorumla
+1 yılEşler aynı evde mi yaşıyordu?
10 YorumlaBen ayri yatmazdim. Besik denen birsey var.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ve çocuk rahat yatamadigi için sürekli uyanıyor kucağıma alıp emzirince yatmıyor beşiğe girince orda uyuya kalıyordum iki büklüm örtüsüz bende başka odaya geçtim
Soran+1 yılDoğruluk kısmı büyük
Soran+1 yılYanlış yere yazdım ikinci yorumu 😂😂
+1 yılHayır yaaa o ne kesinlikle olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır 😀o zaman neden evlendik
00 Yorumla
+1 yılSacmalama aranıza soğukluk girer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk varsa evet çünkü çocuk sonuçta meyve ynai :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizde ayrı yatıyoruz
110 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden ayrı yatıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılSoğuttu kendinden ve çocuklar yüzünden
Soran+1 yılBizde de aynı
Cevap sahibi+1 yılŞimdide yalvarıyor artık anladın en iyi tamamen kaybettiğini
Soran+1 yılİş işten geçtikten sonra anlasalar ne anlamasalar ne?
- +1 yıl
Hayatın en verımlı zamanlarında boyle olmamalı
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru diyorsun ama o suçlu saçma bir kişilik değmez ona
- +1 yıl
Dertleşebılırız konuşmak sohbet etmek istıyorum iyisiyle kotusuyle
Cevap sahibi+1 yılHayır teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılİyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arada sırada koltukta uyumak isteyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılYatmamalı. Yatak ayrılırsa evlilik biter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Haayirr. Evlilige gerek kalmazz
00 Yorumla
+1 yılSeks için kim geliyor:)
02 Yorumla
Soran+1 yılArada buluşuyoruz 😂
- +1 yıl
Bence sen, gelse diye bekliyorsun:)
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği