yasla alakasi olmaz erkeklern genelde yasca buyuk olmasi iyidir.. tecrübeli ve karekteri yerne oturmustr diye dusnuyoruz. ben bizzat oyle dusunuyorum ve kendimden 5 yas buyuk biriyle evlendim. erkeklern cogu gec olgunlasiyor buda bir gercek.
eger ikisnden biri daha once bosanmissa anlasamayabilirler cunku biri yeni evlenicek diyeri ise evliligi tadmis ve nasl birsey oldgnu biliyor. o yuzden davul bile dengi dengine bosanmis veya cocugu olan insanlar tamamen bekar ve hic evlenmemis insanlarn hayatna girmesi cok buyuk bir hata.
ben 22 yaşındayım 37 yaşında bir erkekle birlikte olabilirim. Ama elbette sorunlar çıkar. Ben eğlenmek gezmek tozmak isterim o çabuk yorulur. Hayat enerjisini kaybetmemiş ve fit bir insan olmalı.
Arada jenerasyon farkı yaratacak yaş aralığı sıkıntı. Genelde kadın erkekten büyükse ister 2 yaş olsun ister 20 yaş erkek sözüm meclisten dışarı bir arayış içerisinde oluyor. Kafa yapısı uymuyor. Ayrıca karaktere de bağlı sürekli dışarıda eğlenmek isteyen tipe pek bulaşmamalı. Tabi sürekli evde oturan tipte ayrı bir muamma
Büyümüyor arkadaş 😇 Eşin yorgunum diyorsa Onun dibinden ayrılasın gelmiyor bir fincan çay alıyorsun bütün gezmelere değer.. sevmek bunu gerektirir bknz: Ben 😂 Evde can sıkıntısından ölecem ama canım kocam Çalışıyor adama Bağırsam kavga çıkarsam ne beti benzi atmış adamın
Bence 6 yaş ve üzeri artık sorun olur. İş arkadaşımın ablası ve eşi arasında 9 yaş fark var. Tabi öncelerde sorun olmuyodu. Ama şimdi kızın 35, eşinin 44 yaşı var. Kız "sinemaya falan gittiğimizde eşimin zevk almadığını, canının sıkıldığını görüyorum" diyo
Simdi kardesim , bu durumun yasla alakasi yokki. Yani yasit insanlardan biri gezmeyi seve , digeri ev hayatini seve bilir. Ki evet bu bir problem yaratir. Ama karsindaki kisiye olan sevgin hobilerinden , isteklerinden ve s. den buyukse o zaman o iliski surer kardesim.
benım kendımden 20 yas buyuk sevgılım var hem ıhtıyacımı karsılıyor her anlamda hem de mutluyuz aslında ıs yasta degıl ıs uyusmakta karakter uyusmalarında hanı sıze naısl soyleyeyım kı ben yasıtımlarla anlasamam cunku cok cocuksu gelırler bana oysa sevgılım oyle degıl yerıne gore davranmasını bılıyor ve evlenmeyı dusunuyoruz yanı bılemıyorum bunda beden yasından zıyade dusunce yapısı onemlı
en fazla 15 olmalı bence, tabi 15 fark bile yaşına bağlı olarak arada sorun yaratabilir. mesela 20 yasında bir kadınla 35 yasında bir erkek arasında olgun olmak, ortak hobiler vb. konularında sorun oluşabilir. bence en ideali 8-9 yas fark.
O bahsettiğiniz iki yaş farkı olan değil iki farklı yaşamı olan insanlar için.. önemli olan yas değil hayata aynı pencereden bakabilmek, işin aslı özeti bu..
Orda yas degil bence anlayis devreye giriyor. Isterse bayan isterse erkek büyük olsun onemli olan ruh ve anlayış hala içinde biraz cocuk varsa eglenmeyi yasamayi biliyorsa ve anlayis sahibiyse hic bir mantigi yok yaşın..
belli bir yaş sınırlaması verilemez bence çünkü önemli olan kafa yaşı. Karşındakiyle kafa yapın uyuyorsa bir ömür. Ama karşındakiyle kafa yapın zıtsa zaten olmaz.
Yaş farkı çok önemli degil aynı yaşta olupta yinede anlaşamaya bilirsiniz önemli olan aynı şeyi yapmak degil aynı şeyleri yaparken karşıdakine birşeyler hissetireniliyormusun bu önemli
Neden peki 30 yaşındaki Erkin yaşının yarisı15 5 daha eklersek 20 ideal gibi görünse de kadın 30 yaşında daha istekli ve farklı şeyler istediğinde adam yetmezse ne olcak
Bunun yaşla ne alakası var ya. Ne adamlar var 30unu aşmış ama gayet aktif sosyal ne adamlar var yaşları 25 ama ruhları çekilmiş. Karakter yapı meselesi
Yaş oranı BANA GÖRE saçma bu kavram insanda etkisi olan birşey adam akşama kadar yük çekiyorsa aksam evinde dinlenmek ister seviyosa biraz katlanabilir
En İyi Cevaplar