yasak aşk tutkudur veee deli eder adamı binlerce insan içinde konuşursun yalnız o alır mesajı libido tavandır saati vakti mekanı yoktur her an hazırsındır orman everest tepesi asansör binlerce hiç olmayacak mekan zaman dilimini içerir ama yıkıcı olabilir ki çoğu kez dibe vurursun ruhen bedenen erkeklerin yaşaması gereken üst seviye bir deneyim ama erkek adam değilse kadına çok daha fazla bir yıkım içerir yakalanmak şart değildir ki kadınlar kaçamakta daha donanımlı daha grifit bir düşünce tarzına sahip olduğundan erkeklerden başarılıdır evli olsa bile fakat erkek çabuk yakalanır %90 ında ama kabul buyuracağınız gibi avcı erkek azdır aslında diğerleri öyle sanır yeter sanırım
Yasak aşk dünyanın her yerinde aynıdır, eşi kadar güzel olmasa bile ya da kocası kadar çekici atletik vs olmasa bile, yasal birliktelik dışında yaşanan ilişkiler sahte bir şekilde daha çok zevk verir insana
Sebebini açıklamak çok uzun sürebilir ama erkeklerin aldatma oranlarına bakarsanız çoğu eşlerinden daha çirkin kadınla aldatır. Evlilikte yaşanan sıkıntılar fantazi yoksunlukları dışarda hesapsız kitapsız yaşanan cinselliği daha çekici kılar
Bazı kadınlar cinselligin temelinde olan, özellikle erkeği tatmin eden Oral gibi şeyleri yapmıyor. Erkek cinsel yönden eksiklik yaşıyor. Eksikliği ise dışarıdan tanıştığı kişiler ile yaşıyor. Suç biraz da erkeğin karısında
Katılıyorum bir çok erkek yatakta sınırsız günün her saati bakımlı sexy azgın kadını sever. Fakat bir ev kadınının sürekli böyle görünmesi de zordur ve ayrıca erkek her ne kadar bunu istese de toplum baskısı yüzünden kendine yediremez eşinin bu kadar sexy görünmesini azgın olmasını kadın böyle olsa bile bu sefer başka problemler doğar erkekte gereksiz kıskançlık aileden laf sokmalar filan. Erkekte bu eksikliği dışarda tamamlanmaya çalışır. Dışarda yaşanılan aldatmalarda karşı cinsin eksilerini görmek zordur o yüzden de tatlı gelir bana göre
Aşk olarak tanımlanan ve karşı cinse veya hemcinse duyulan tutkulu sevgide farklı hormonlar görev yapar. "Aşk hormonu" olarak tanımlanabilen tek bir hormon henüz bulunamasa da yapılan çalışmalarda bir deneğe aşık olduğu kişi gösterilince kanında mutluluk hormonu, cinsel istek hormonu, stres hormonu ve adrenalinin arttığı tespit edilmiş. Bla bla bla. Aşk şarteri olan. İstediğinizde açıp kapatabileceğiniz birşey değildir. Neye göre aşk yasal olabilir ki? Bilimsel tanılara göre mi? Ya da dini kitaplara göre mi? Bir insanın aşık olduğu diğer insandan başka birine daha aşık olması bence mümkün değildir. Çünkü an itibariyle o aşk bitmiş ve yenisi başlamıştır. Bence asıl olan sevgidir. Azalabilir veya yücelebilir. Kişiye göre değeri değişebilir ama oradadır. Aşk ise kaypaktır. Tutkuyla alakalıdır. Her an değişebilir. Hal böyleyken insan önüne bakmalı ve toplumu dinlememelidir. Kısaca evet... Yasak aşk tatlıdır. Sadece senin yasağı nasıl yorumladığına göre değişecektir.
"Bla bla bla" ya kadar olan yer bilimsel açıklama zaten. (sence hormonları inceleyerek böyle bir araştırma yapabilir miyim? Tabi ki kopyala yapıştır yaptım) Ve tamamen yanılıyorsun. Yasak aşk bal gibi de aşktır. Bence sen aşkı anlayamamışsın :)
Özür dilerim sert tepki verdim. Bizler bilim insanı değiliz. Bu konuda ya bilimsel araştırmalara güveniriz ya da kendi yorumumuzu yaparız. Yukarıdaki benim yorumum. Aşk bir hücre değil ki mercek altında inceleyelim :)
Yasak şeyler hep daha fazla haz verir. Lakin verdiği haz çabuk bitiyor. Bana göre aşk çabuk biten bir duygu olmamalı. Bu yüzden yasak "İlişki" yaşamadım.
O kadar değişik bir şeyki sevgilinden daha çirkin olsa bile daha çekici geliyor özellikle iş arkadaşlığı işyeri falan da işin içine girerse daha ateşli olıyor
Aslında olmaması lazım günah, ama öyle bir devirdeyiz ki yasak aşklar bile artık normal karşılanıyor çünkü kıyametin büyük alametlerinden biridir bu. Kişi imkansiz oldugu icin ulaşamadiği Özler daima. ..
En İyi Cevaplar