Yasak aşk en haz veren aşk olarak kanıtlanmış. Siz yasak aşk yaşayıp, haz aldınız mı? Ben yaşamadım normal klasik asklara gore haz veriyormuş dogrumu yaşadınız mı
Yasak aşk en haz veren aşk olarak kanıtlanmış. Siz yasak aşk yaşayıp, haz aldınız mı?
yaşamadım yaşamam diyip büyük konuşmamamın da tek sebebi rabbimi gücendirmemek yoksa cevabım koca bir HAYIR ASLA YAŞAMAM olur hazzına başlatmayın yasak olmasının bi sebebi var dimi ben ne kimsenin karısına/sevgilisine yan gözle bakarım ne de bakacak olanı etrafımda etrafımda sağlam vücutla gezdiririm bu sitede ki çoğu erkek bu gün sağlığı yerinde yürüyüp konuşabiliyosa sebebi hiç biriyle günlük hayatta tanışmamamız karşılaşmamamız aksi takdirde benim kansızlara karşı merhametim de yoktur sempatim de insan olarak görmüyorum ki başta neyin vicdanını yapayım elin sevgilisine veya kendi partnerine vicdanı sızlamayan kadına ERKEĞE.
Gizli yapılıyor ya bu ilişkiyi biraz daha zevkli yapıyor. Yasak aşk içine girmek isteyen için bu ulaşılmaz bir duygu heyecan ama ulaşınca da aşırı haz ve zevk veriyor