Yeşim, Orhan'a "Ben hastayım. Sana hiçbir şey veremem" dedi. Yeşim'in bir arkadaşı, "O çok ileri derecede kanser. Ciddi sıkıntıları var. Sen bu kıza boşuna ümit verme" dediler ama sevdasından vazgeçmedi Orhan. "Bu kızın bir gün bile ömrü varsa onunla evleneceğim" dedi. Orhan Koza aşık olduğu kanser hastası genç kız ile, Yeşim Gökyar ile evlendi! Peki siz kanser hastalığına yakalanmış biriyle evlenir misiniz?
Ben evlenirmiyim bilmiyorum onu ne kadar çok sevdiğime bağlı eğer gerçekten çok seviyorsam ve karşılık görüyorsam gözüm kapalı evlenirim ama kaybedecegimi bilmek beni hergun kahreder içten içe bitirir beni ruhen çökerim hergun onun acı çektiğini görmek hergun ölüm demek bu ya çok zor bir durum ya Allah yasatmasin böyle bir acıyı 🙏 ben hasta isem ve karşımdaki insan bu şekilde evlen benimle derse asla kabul etmem onu biliyorum aynı şeyleri onun için düşünürüm ve bunu istemem...
Ya ne kadar güzel insanlar var ♥Umarım bizimde karşımıza böyle iyi niyetli insanar çıkar. Sorunun cevabına gelince çok zor bir karar bu. Evlenmiş olsam sonra kanser olsa bırakmazdım ama evlenmeden önce böyle bir şeyi varsa ben bu sevdadan vazgeçerdim ama karşımdaki de beni seviyorsa o zaman işler değişebilirdi çok karışık ve zor konular.
Çok zor bir durum. Ben evlenmezdim çünkü bu kdar yakınlaştıktan sonrq ölmesi bana hayat boyu unutulamayacak acılar yaşatır. Kadınların da evlenecebileceklerini sanmıyorum. Zaten kadının ekonomik özgürlüğünün olmadığı ve kadının bekaret ile tartıldığı bir toplumda kadının böyle bir risk alabileceğini sanöıyprımu
Seviyorsam evlenirim. Cunku sevmk ilgi muhabbet oyle birseyki kisinin butun hastaligini yokedebilecek kadar etkilidir. Butun hastaliklar once beyinden baslar ve beyinden biter. Psikolojisi cok iyi birinin hastaligi cok belirgin bir miktarda azalir. Bu bilimsel bir gercek...
Allah şifa verir inşallah bazen olmaz denilen seyler olur bu hayatta... Nasıl çiçek suya muhtaçsa insanda sevgiye muhtactir. Herkes hasta olabilir önemli olan karşındakini gerçekten kalbi için sevmek.
Cok buyuk zorluk. Allah sifa versin o kiza inşallah. Bu bile bile atese atilmak. Ask da atestir. Aşık icin onunla gececek her dakika kiymetlidir. Yani asik icin normal, ask olmadan verilemeyecek bir karar.
Bu paylaşımda iyi niyetli olabilirsiniz fakat bu rahatsızlığa yakalananları incitebilirsiniz, farkında olmadan bu rahatsızlığı bu gibi paylaşımlarla da olsa paylaşmamak gerekli.
Bu çok harika bir haber değil mi? Gerçekten böyle insanların olması beni sevindiriyor. Evlenirim veya evlenemem diyemem, o anki duyguları ve yaşanılan olayları bilmeyi geçtim tahmin bile edemiyorum çünkü. Ama neden olmasın.
Sağlamken yanımızda olmayanlar hasta iken de kıymet bilmez kimse kimseyi boşuna kandırmasın. şu an bu süreç içindeyim ve kimseyi de hayatımda acınası gözlerle bakarken görmek istemiyorum..
Allah şifa versin sana bir an önce inşallah 🙏🙏 haklisin kimse sağlamken kıymet bilmiyor hasta olunca tek yaptıkları kaçmak kimse yaşamadan bilmez bu kişiler varsa da istisna azınlıkta numuneler o da bize denk gelmez...
Buda sorumu en güzel günlerimizi geçiririz hatta bizim psikolojimiz hayat kısa modunda olduğu için ne kavga ederiz ne canımızı sıkarız her günümüzü dolu dolu yaşarız 😊
En İyi Cevaplar