Net olun evet ya da hayır kıvırmaya gerek yok...
Kanser hastası biriyle evlenir misiniz?
Net olun evet ya da hayır kıvırmaya gerek yok...
Kanserin en büyük düşmanı moraldir. Kesinlikle evet. Hastanın mutlu bir yaşam sürmesi, pozitif düşünmesi iyileşmesini sağlar. Tabi kanserin evresine ve durumuna da bağlı ama en doğru seçim bence. İyileşirse birlikte mutlu bir ömür. Olurda iyileşemezse de son zamanlarını mutlu geçirmiş olacak. Bu bile güzel
Allâhualem siz zor zamanlarda yanında olun ki Allah da sizin yanınızda olsun...
12 senedir mücadele ediyorum 7 kere ameliyat oldum 3 kez ayrı ayrı dönemlerde kemoterapi aldım. Sol diz üstü amputasyon.
Ac metastaz.
Bütün bunların arasında babamı kaybettim...
2011 den beri sadece rutin kontrole gidip geliyorum.
Çok şükür rabbime bir sıkıntım yok allah bundan aşağı düşürmesin
Geçmiş olsun umarım atlatabilirsiniz. Bende son 5 sene içinde anneannemi, bir dedemi ve manevi halamı kanserden kaybettim. Şimdide diğer dedem için uğraşıyoruz. Ancak herkesin kolay kolay katlanabileceği bir durum değil. İnşallah çevrenizde destek olan en azından bir iki yakınınız eksik olmaz. Allah ım acil şifalar versin
Allah razı olsun çok şükür iyiyim ben, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Atlattım bir sıkıntım da yok.
Sağol. Atlattıysan ne güzel. Umarım tekrar etmez.
Sen sağol, atlattım çok şükür. İnşallah dua et benim için hayırlı geceler kardeşim
Ne demek her zaman :) hayırlı geceler
Allah razı olsun, sağolasın...
evlenirim !
Kesin ve net :)
ya evlendikten sonra kanser olursa... o zaman boşanmak mı lazım?
unutma bugün o yarın sen
herkes herşeye aday...
Evlenmeden olursa daha seçici oluyor insan
eğer açıkca söylediyse ben kanser hastasıyım diye düşün taşın karar ver
ama gizlediyse ayıp etmiş derim...
ben çok sevdiysem yine de evlenirim
eski kız arkadaşım ben ölecem çok hastayım derdi hep
bende iyi ya son günlerini mutlu geçirelim derdim
Cevap
1Cevap
Evlenmem kendimden cok onu düşündüğüm için ona acidigimi uzuldugumu hissetmesin dahada üzülüp kendini kotu hissetmesin cunku kanser hastaları cok hassas olurlar :(
Haklı olabilirsin :)
Sadece evlilik olarak düşünmeyin bunun çocuk bırakması var sonrasında. Karşımdakine böyle bir acı bırakmak istemem. Kendim ise evet kanserim, ve bana üzülmesini görmek istemiyorum varsın kızsın nefretle hatırlasın ama yürek acisiyla hatirlamasin. Aşk sevgi bir yere kadar biraz gerçekçi bakın pembe pembe değil...
İlk sevgilim, ilk aşık olduğum adam kanserdi. Tek isteğim ondan bir çocuğumun olmasıydı. Aileler dolayısıyla evlenme ihtimalimiz de yoktu. Olmadı. Ama cevap evet.
Aileler girince zaten olma ihtimali varsa bile olmuyor.
Ben kanser hastasıyım fakat beni böyle kabul edecek insan yok gibi
Evlenirim kime göre neyin doğru olduğu umrumda değil
Bak sen :)
Maşallah size o zaman...
Amin ecmain
Çok gereksiz bir detay. Birbirimizi seviyorsak evlenir , tedaviye de devam ederiz.
Kime göre varsayımlara kaldıysak işimiz var
Seviyorsak seviyorsam aşıksam birer varsayımdır. Net olun evet ya da hayır kıvırmaya gerek var mı?
Ya sen ve senin gibiler sevmez sevemez. O yüzden evlenmez de. Bana burada pollayanacılık oynama.
Kanser olması veya başka bir şey olması sizin gibi zihniyet için ayrı bir özellik...
Bana samimi gelmiyor sunuz...
Sayenizde hanımefendi, kaçan kaçmış boşversene sen...
Varsayımlarla iş yapan zoru görünce kaçacak delik arayan yola çıktığı insanı çeşitli bahanelerle yol da koyan...
Ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur enistien...
Tuhaf bir durum yok ortada tuhaf olan sizlersiniz.
Seversem seviyorsam aşıksam l*n siz sevmezsiniz aşık olmazsınız ki en ufak noksanlığı olan insana kanaat yok sebat ve sabır yok.
Varsayımın daniskası var, ben ön yargılı değilim.
Ya sevmezsin sevdirtmezler o şöyle o böyle diye diye vazgeçirirler...
Kanser hastası veya başka bir şey insanı zor döneminde bırakmak eziklik olur.
Hala seversem diyorsun...
Anlatamıyorum galiba. varsayım bunlar hep. Seversem seviyorsam aşıksam bunlar anı kurtarmak için söylenen laflar.
İyi geceler.
Zor baya o dediğin.
Pek-ala o zaman iyi geceler...
Şöyle sorular görünce aklıma Bana Adını Sor filmi geliyo :)
Filmin konusu ne ki?
Elbette..
zamaninda verem olan bir ark icin saclarimi kesmistim
Bak sen :)
Bugün sorunuz karşıma çıktı. Merak ediyorum hastalığınız iyileşti mi?
Ben de kemoterapi gördüm ve bekarım. Benden biri kaçtı kanserden dolayı kemoterapi aldığımı öğrenince. Tamda o zor dönemde
seviyorsam evlenirim tabii
Hay sevmenize :)
Seviyosam evlenirim
Sen evlenmezsin. Sevme de boş ver
Sen anlayamazsın anlatsam da boş ver
Kendinle karıştırma herkesi sen.
Ben kim olduğumu ne istediğimi net biliyorum sizin gibi dansöz gibi kıvırmıyorum.
Zoru görünce kaçacak delik ararsınız...
Bana burada masal anlatmayın ruhunuzu biliyorum ben..
Sen kimsin ki bana sen kimsin ki diyebilecek cüreti kendinde buluyorsun...
Kral ya da padişah ne olacak.
Sen gözlerini aç bence ikimiz de aynı toprağa gireceğiz...
Bu kibir büyüklenme nedir?
Ben kibirli değilim büyüklenmem de.
Evet ben soruyorum.
Cümlelerden anlaşılıyor mu ki insanın kibiri veya diğer huyları.
Eğer öyleyse en büyük kibirli sensin...
Ama sevip sevmediğini evet ya da hayır diyebileceğini cümleden anlarım.
Varsayımlarla konuşuyorsun sen. Seversem seviyorsam aşıksam evlenirim.
Sen seversin aşıksındır. Fakat ailen çevren karşı çıkar aklını çelmek için uğraşır. Ve zoru görünce de en kestirme yolu seçersiniz savaşmazsınız. Sadece kendim için demiyorum ben kanser hastası olabilirim. Fakat benden beter durumda olan insanlar da var. Çok şükür rabbime bir sıkıntım yok.
Fakat hayatta insanların nurunda ve gözünde hep bir adım gerideyiz. Kanser olmak engelli olmak ve noksan olmak insanları rahatsız ediyor. Halbuki ben kendimi hiç kimseden farklı ya da üstün görmüyorum. İnsanlar kanser değil diye veya engelli değil diye kendini üstün görüyor... Sorun da tam burada başlıyor...
Bilmem anlatabildim mi?
Hayırlı geceler...
Bak sevmedigim biriyle evlenmem ben soruyu okuyunca aklima sevgilim geldi onunla evlenmek uzere hayallerimiz var onun kanser oldugunu dusundum ve bu bir sorun değil benim icin yani hasta olmasi ondan vazgecmem icin asla bir sebep olamaz aile mevzusuna gelince ben biseyi aklima koyduktan ve yapmak istedikten sonra kimse bana engel olamaz eger hala kesin bir cevap bekliyan sevdigim adamla 3 gun omru kalmis olsa dahi evlenirim... hayirli geceler...
seviyorsam evet
Sen de sevmezsin ve sevme
Aşk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?