Engelli degil, saglik sorunlari var ömür boyu hap kullaniyor. Böyle biriyle evlenir misiniz?
Evet
Kesinlikle hayir.
Hastaliga göre degisir, yorumlarda belirtecegim!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Engelli degil, saglik sorunlari var ömür boyu hap kullaniyor. Böyle biriyle evlenir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşıksam evlenirim
Tabiki evlenirim hatta maddi durumum çok iyi tedavi için çok iyi hastaneler doktorlar tutarım
Sizin var mı
Var
Nedir özel değilse yardımcı bile olurum izin verirseniz
Yok sagol😃 benm de maddiyatim yerinde cok sükür, ameliyatla falan olcak seyler degil simdilik.
Ha iyi o zaman
Ben engellide olsa evlenirim , bana karşı hissedeyim yeter sevgilini, güvenini hissedeyim sonuçta herkes engelli adayı bu dünyada değil mi?
Kronik hastalık yani öyle değil mi? Neden olmasın ki herhan her şey olabilir hayatımızda
Zaten sevgilimse ve saglik sorunlari basladiysa her turlu yaninda olurum ve evlenirim ama saglik sorunlari olan biriyle tanisip sevgili bile olmam
Bunu san basta söylemediyse?
Kaybetmekten korkmustur yine de devam ederim. (Sevgilimin hasta oldugundan supheleniyorum)
Ne gibi hastalik?
Bende Bilmiyorum. Kimseye bağlanmak istemiyor, sürekli hastaneye gidiyor neyin var diyince geçiştiriyor geçen gün çok düşünceliydi onu çok sevdiğimi biliyor ve o ölürse üzülmeyip hayatıma devam etmemi falan söyledi hiçbir şey yokken
Ne zamandir birliktesiniz
6 ay
Dikkat et her seye inanma. Seni elinde tutuyor olabilir. Devir artik o kadar kötü ki bu durumda gercekten olan insanlara inanamaz olduk.
Hastayım demiyor ki bem şüpheleniyorum
Taktik bol millette. Sen yine fazla sey yapma, ama cokta bos birakma iki ihtimal var her zaman. Ben cok dolandiriciyla karsilastim. Ailenin maddi durumu iyi gibiyse yapisiyorlar.
Çocuk baya zengin biri
Tinder seysini izle netflix de😅 yani büyük ihrinalle öyle bir olay yoktur ama yinede bi kösede bulundur bu bilgileri.
Izlerim 😂😂
Niye evlenilmesin belki 1 sene sonra şeker hastası ya da tansiyon hastası olacaz ömür boyu hap yutulmayacakmı ozaman
Evlenirim niye evlenmicem insanız her şey insanlar için. Hic biseyin garantisi yok
Ben evlenirim de sen sorduğuna göre evlenmezsin
Sevgilimle evlenmek istiyorum. Son rahatsizlanmam dan sonra o vaz gecti gibi geliyor bana.
Neyin var da öyle düşünüyorsun
6aydir sancilarim vardi nedeni bulamamislardi. Her sancinin sonu hastane oluyordu, agri kesiciler fayda etmiyordu. En son buldular iste sürekli hap kullaniyorum gecici olrak, gecmezse nolcak bilmiyorum daha. onun disinda iod eksikligim var. Her sabah ona da hap kullaniyorum.
Tamam da rahatsızlık var ömür boyu hap ne alaka
Organ normal calismiyor
Haplarla çalışacaksa ona ne zararı olacak
Genlerim cocuklara bulasir😅 sanirim ben kendim daha cok korkuyorum
Tabiki de seviyorsam niye olmasin
Seviyorsam evet
Duruma göre değişir.
Nasil
Mesela
Seviyorsan ewlen
Birsürü saglik sorunu olan kisi benim 😅 benimki sanki son sorunumdan sonra evlilikten kacar gibi oldu da ondan soruyorum.
Allah sağlık versin
Amin☺️
Hersey olacağına varır