İlişkilerde bir tarafın yaşananların tüm güzelliklerinden faydalanıp, sahip olunan ilişkiyi sadece iki kişi arasında tutma eğilimine stashing, yani saklama deniyor. Neredeyse tüm ilişkilerin sınırsızca ulaşılabilir bir durumda yaşandığı sosyal medya çağında bu tip bir davranışın ortaya çıkması ve yükselmesi, bazı insanlar tarafından bu duruma bir tepki olarak görülse de; bu durumu tecrübe edenlerin görüşlerine bakıldığında ortada bir mağduriyet olduğu anlaşılabiliyor.
Bir taraf ilişkinin ritmine kendini kaptırmışken; diğer tarafın bunu bir fayda unsuru olarak görmesi, aslında mağduriyeti ortaya çıkaran unsur oluyor. Mağdur olan taraf bunun farkına vardığında da stashing'in tokatını yemiş oluyor.
Yeni ilişki trendi olan "stashing" usulü kullanıldığınızı fark etseniz tepkiniz ne olur?
Yeni ilişki trendi olan "stashing" usulü kullanıldığınızı fark etseniz tepkiniz ne olur?
Stashing is when you're in a relationship with someone and you refuse to introduce them to your friends and family; mostly because you view the person as temporary, replaceable, and/or you're an asshole. Yukarıda stashing kelimesinin asıl tanımı yapılmıştır: Stashing aslında yedekleme demek size değer vermeyen birinin yedeklemesi sizi geçici görmesi , arkadaş ortamına sokmaması gibi. Daha çok sizden faydalanıp takılması diyelim. Balık baştan kokar başlamadan konuşulur böyle şeyler ilişki istemeyen biri kendini belli eder zaten gözünüzü açık yeter tepkim olmaz çünkü anlarım hemen sonradan rengini belli ederse hadi ordan çekerim zaten
Anladığım kadarıyla sevgilisini sevmeyip ama ilişkiden vazgeçemeyen sevgilisinin ilgisinden sevgilisin ona olan vedakarligndan maddi manevi desteginden yararlanan kişinin yaptığı eyleme deniyor sanırım. Ne yaparım dersen ayrılirim ne yapacam.😂
Sevgiliden farksız ancak adının sevgili olmadığı, flörtöz olarak anıldığı ilişkileri seviyorum. Ancak ilişkide işin içine faydacılık giriyorsa, saygı, ciddiyet, karakter bulunmuyorsa veya azalıyorsa, o ilişki başlamaz ve başladıysa da biter.
3-5kiliyi idare etme çansındakilerin işine çok yarar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
eskisi hic kimseye soylemezdi. yeni calismaya basladigi yerde bile sevgilim yok diyordu. bahanesi kime neymis niye soruyorlarmis diyor bana hakli gibi. ayrildigimiz iyi oldu.
Şimdi yazılanlardan anladığım kadarıyla ilişkiyi karşılıklı olarak 2 kişinin bilmesi mantıklı. Sonuçta kimsenin gözüne sokmanın manası yok. Bu da bir tercih meselesi :D Ben pek tercih etmem o ayrı ^^
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşadım. Bok gibi değersiz hissettiriyor. Sen nelerden vazgeçip, neler hayal ediyorsun. Ama karşındaki kişinin umrunda değilmişsin. Herşey yalanmış
En İyi Cevaplar