Sevgilinizin sosyal mesyadan takip ettiği erkek/kadın manken model tarzı hesapları takip etmesi sizi rahatsız eder mi?

Karar vermekte biraz zorlandığım bir konu var. Hoşlandığım fakat şu an ayrıldığım çocuk beni takip etmeye devam ediyordu ayrıldıktan sonra dahi.. etrafındaki arkadaşları yanımda sınıftan sıradan bir erkek arkadaşımı bile görse tip tip bakardı.. Ayrıca bu insan beraberken giydiğim etek boyuna da karışırdı... Biz ayrıldıktan sonra bir İnstagram hesabı normalde yoktu daha sonra açtı ve ben gördüm ki bir kaçtane model manken ve dansöz tarzı, twich yayıncısı kızları falan takip etmiş fakat hala misal giydiğim eteğin bıyunu kısa bulsa gelip birşey diyemesede rahatsız oluyor ve bu çok bariz anlaşılıyor. Bu durumu açıkçası iki yüzlü buldum ve bu konuyu bir arkadaşıma danıştım (kız arkadaş) ı da bana baya komik gelen bir cevap verdi “ kanka bakar bakar bir tarafı kalkar onun onlara ulaşma imkanı var mı sanki hahaha” ulaşma imkanı yok diye o tarz gmrüntülere bakıp haz almasını normal mi karşılayalım? Bir hemcinsimden bunu duymak bana biraz acınası geldi sizce bu kız haklı mı geniş mi?
Sevgilinizin sosyal mesyadan takip ettiği erkek/kadın manken model tarzı hesapları takip etmesi sizi rahatsız eder mi?