Beni seviyor muydu sizce iyi biri miydi neden ayrıldı o zaman iki haftadır yazmıyor?

Beni seviyor muydu sizce iyi biri miydi neden ayrıldı o zaman iki haftadır yazmıyor ?

Beni seviyor muydu sizce iyi biri miydi neden ayrıldı o zaman iki haftadır yazmıyor?

Ben arkadaşlıktan çıkarınca sordum nedenini o da konuşmuyorsun cevap vermiyorsun dedi ondan sana kırılmıştım dedim cevap vermedim seni rahatsız etmek istemedim ve sonra yine yazfın görmedim açık değildim tabi öyledir kesin dedi bu sohbet yordu beni dedi hayatında başkadı varsa söyle dürüst ol üzülmem dedim saçmalıyorsun asıl senin hayatında başkası varsa söyle dedi kimse yok dedim olmazda olsa cevap vermezdim sadece okuluma bakıyorum ben sana mutluluklar o zaman dedi sonra konuşmak mı istemiyorsun dedim söyle açıkça üzülmem üzülmedim dedim cevap vermedi görüldü yazıyodu okumuş bende engelledim feysten watshaptan yazar diye bekledim kaç gün yazmadı ordanda engelledim şimdi engeli kaldırdım ama yazmıyor belki hayatında başka kız vardır sevseydi böyle davranır mıydı oysa ben onu daha önce silmiştim konuşmak istemiyorum sevgine inanmıyorum dedim ama iki gün sonra yazdı sevgin sahteymiş herşeyin yalanmış diye

Güncellemeler
+1 yıl
Oysa beni kaybetmek istemediğini söylemişti en son cevap vermedin deyince beni incittin o yüzden cevap vermedim dedim ve onu rahatsız etmek istemedim hep o yazoyordu iki kez ben yazdım bir kere telefonda konuştuk uzaktayım ona hayatında başka kız mı var bilmiyorum ya da iyi birimi ben sana kötü bişey yapmam demişti benden başka herkes sana zarar verir dedi