Kadınların kendilerine yeni bir erkek bulmadan eski sevgililerinden ayrılmadığını anlatan cümle doğruluk payı var mı sizce? sunday times'ta yer alan habere göre, kadının erkeğe duyduğu aşk en fazla dört yıl sürüyor. kadının âşık olmasını sağlayan beyin kimyasalları üç yıl içinde tükeniyor. dördüncü yılda ise kadınyeni bir aşk bulmak üzere çevresine bakınmaya başlıyor. kadın erkeği neden yedekliyor? yani bu şu anlama geliyor; kadın üç yılının sonunda yeni bir aşkı bulana kadar kendisini garantiye almak için eskiyen erkeği yedekte tutuyor.
Alakası bile yok. Kim diyor bunu. 😃 Ben yalnızlığa alışığım, yalnız da yaşayabilirim. Aman tek kalmayayım diye bir insana yalan duygular beslemem. Onu seviyorsam, onunla mutlu isem olurum veya böyle olduğuna dair inanç duyuyorsam tanımak denemek isterim.
erkekler arasında da örnekleri vardır. ama uygulanış tarzı biraz farklıdır. erkekler genelde bir dalı tutarlar diğer dallar arasında ise sörf yaparlar 😊😊erkek ahtapot gibidir😂
Bende biri olur adamgibi severim sahiplenirim çok kıskanırım zaten gider bende maymunluk etmemiş olurum, insan seviyorum dediğinden ayrılmadan başkasını gönlünemi alıryaa? 😏😏
Bence bu karakter meselesi kadın erkek demek yanlış bana sorarsan da erkekler öyle ama işte mesela karaktersiz erkek ve kızlar yapar Sadec e kız ya da erkek degıl
En İyi Cevaplar