'kimseye hak ettiğinden fazla değer verme' diyor.
Ben olsam yine ilk günki gibi severim hak etmiyorsa o onun ayıbıdır.
Alıntıdır
Hayır değer vermekten korkmam. Değer verdiğimi hissettirmeyi de severim. Karşımdakine iyi hissettirip mutlu edebiliyorsam ben de mutlu olurum. Değer verdiği halde hissettirmeyenlerin ise verdiği değerin gözümde hiç değeri yoktur. Nasıl bir cümle kurdum öyle :D Değer vermekten değil de değerimin bilinmemesinden korkarım. Gerçi korkunun faydası yok bu konuda. Baht, talih, şans biraz. Kıymet bilecek ile karşılaşmak ya da karşılaşamamaktan ibaret olay.
Değerini bilen biri olur umarım cok iyi kızsın 😊
Teşekkür ederim :) Var çok şükür.
Var mı 😱
Evet :) Darısı başına :)
Hayırlı olsun bir yastıkta gocayın 😃😃
Amin amin sağol :) Umarım Allah söyletmiştir :)
Yok ben kendim söyledim 😂
:D iyi tamam yine de sağol :))
Niye korkayım ki 😂😂 bazen sonu hüsran çıkıyo ama naplım 😂
Aferin böyle devam 😊
Rol yapan insanlardan bıktık hakikaten ulan sevmiyorsan sevmiyorum ya hadi ordan git demeyi bil ne umut veriyorsun.
Çok saçma mk trip ata ata o yazsın ben yazmiiym diye diye bakmışsın meftaa
Cevap
2Cevap
Korkuyorum ewt cunku kimse haketmiyor verdigimiz degeri
Sen hak eder misin?
Değer verdik eşşeğe alnımıza değdi daşşağı demišler...
Hele ki normal görünen süt dilimlerine asla vermemek gerekir değeri.
hayır, korkmuyorum, değerimi haketmediğini görürsem anında keserim biletini..
Hayatında karışıklık istemiyorsan, eşyaları aldığın yere, insanları hakettiği yere koymalısın.
Konular farklı sanırım yanlış kapıdan girdin
korkmuyom.. deger vermem olur biter
Sorun zaten bu.
Katılıyorum.
Evet korkar olduk..
Haketmiyorlar
Sen hak ediyor musun?
Sadakatten başka bir şey veremem ben belki bende etmiyorum
Sende hak edemiyorsan sorun değil.
Güncellemeye göre cevap veriyorum sen yanarsın bu işin sonunda. Ben kendime göre yorumluyorum da yüreğim kaldırmaz.
Ben yanmam, ben sizden önce gercek yüzünü görürüm ve hayatıma onsuz devam ederim. Siz ise birbirinizin sahte kimliklerini daha çok sever iş ayrılığa gelince daha çok üzülürsünüz
Ben şöyle siz şöyle gibi iteleyici cümleler kurmana gerek yok. sahteliği fark ettiğim an ne sevgim ne de değeri.
Sahte davrananlar diyeyim o zaman,
Verdiğin değeri yokmuş gibi itelemektrip, trip atmak, kızmak, cevap vermemek vaire içinden geldiğinin aksini davranıyor herkes sözüm onlara sende öyleysen söz sana da geliyor. Kötü bişi demedim maske Birgün düşer karşı da kini yanlış tanımışım dersiniz bende diyorum karşı tarafa maske düştü diye
Bazen
Evet
Korkmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar