Şimdi burada çıkıp ya olur mu öyle şey sen öyle biliyorsundur ama onun altında başka şeyler vardır diyenler olacak.. Lise birde tanıştık biz ümitle okula ilk başladığım zamanlarda yaş 14 desen bugün 23 yaşındayım hala görüşürüz aramızda ki ilişki hiç değişmedi saatlerce oturur konuşuruz. O farklı şehirde ayda bir mutlaka birbirimizi ziyaret ederiz. İki gün önce geldi ben hasta oldum onun geleceği gün yalnız yaşıyorum normalde geri dönecekti kaldı yanımda yemek yaptı, sabah kahvaltı hazırlamış beni kaldırdı nane limon böyle bir bakım yok şerefsiz çokta beceriklidir :D Ben evde tek kalıyorum gelenim gidenim de yok diye yastık battaniye yok ümite yatıcak yerde yok tabi salonda açtık kanepeyi uyuduk birlikte tek battaniye yorgan var diye mit uyumadı gerçi gece kalktı kalktı ateşime baktı falan.. Şimdi diyorsunuz ya kadınla erkekten arkadaş olur mu? Senin kalbin temizse eğer kadınla erkekten arkadaşta olur kankada olur dostta olur. Ümit bana dedi ki bunu yaptığım ikinci kızsın bir tanesi eski sevgilisi ikincisi ben e dedim bir tane kız vardı 4 yıl çıktınız ona yapmadın mı ihtiyacı yoktu ki anası babası vardı dedi. olayın ayrı mı burada senin sevgilin eşin annen baban var iken sen onların yapması gereken şeyleri arkadaşından istiyorsan veya o bunu teklif ettiğinde sınırı çizemiyorsan arkadaşlık sınırlarını bilmiyorsun demektir. Başkalarının kalbinin fesatlığını bütün insanlara mal etmeyin.
'Kahkası' nedir ya 'arkadaş, yakın arkadaş' gibi ifadeler kullanmak zor olmamalı. Ki elbette olabilir bunun iznini verecek hakka sahip olduğunu düşünmüyorum. Karşı cins arkadaşlarımız olacak olmalı da ama ben ilişkisi olan birinin daha hassa olması taraftarıyım sevgilinizle bile aranızda mesafe had bilmek denen o sınır olması gerekiyor karşı cins arkadaşları, yakın arkadaşı varsa elbette mesafe de olmalı... böyle ilişki yaşıyorsanız ilişkim var demeyin zaten bir ilişki yaşadığınızı sanmayın ortada saygınlık yoksunluğuna yol açıyorsunuz ilişkinin adını kirletmeyin.. Bu soruyu sorma ihtiyacı duyuyor olmak da acı birşey
Ne saçma bir soru bu yav seni kıskanmayan erkekten kork sen dişini bir domuz kıskanmaz bide zuzular bide seninle sadece eylenmek zaman gecirmek isteyen erkek seven adam öyle kankaymış arkadaşmış anlamaz saten ben sizin arkadaş snlayışınızı anlamadım gitti kız arkadaş olalım diyo arkadaş gözüyle bakıyon öpmüyorum diye tirip atıyo arkadaş öpülüp okşanırmı
Mesafesini bilirse olur kimseyi kısıtlamam kısıtlamamak lazım fakat şuna dikkat etmeli sevgiliniz salaksa o zaman sakat işte ve sizle beraberken samimi olduğu erkek veya kız arkadaşınla görüşmeyi kesip ayrılık sonrası görüşüyorsa şüphelenebilirsiniz. Bu ayrı bir konu
Mına bile korum. İSter gerici ister örümcek kafalı deyin ne derseniz deyin. Ben hiçbir kadını öyle kolay kolay kabullenmem kıskanmam umurumda olmaz. Ama bir insanı benimsersem tabiki erkeklerle konuşabilir ama öyle kanka dost most sikerler öyle işi. Güvenle iligisi yok güvenmediğim insanı benimsemem zaten. Ama kıskanırım kimseyle paylaşmam.
Bana kalırsa olmamalı ama kendisi kendi kararlarını veremiyorsa yani başkasının onu yönlendirmesine izin veriyosa zaten o ilişkide araya bir şekilde ihanet girer bende kiskanirim sevgilimi ama anlayışlı olup kabullenmem gerekir çünkü benim nasıl kız kankalarim varsa onunda erkek kankaları olabilir.
Tabi işin ucu evliliğe gidecek kadar ciddiyse görüşümü hadi ordan edin olamaz kankasi kardeşi
Peki birşey soracağım erkek arkadaşım her kavga ettiğimizde kız arkadaşını arıyor yani 5 yıldır tanıdığı kızı. Ve 3 saat konuşuyor gece 2 den 5 e kadar ne konuşuyorsun dediğimde derdimi sıkıntımızı anlattık sürekli birbirimizi aramıyoruz ondan uzun sürdü diyor ve beni telefonda kızla tanıştırdı buna eyvallah. Dün gene kız aramış bunalımdaymış danışmak için aramış ve sevgilime telefonu kapat dediğimde senide alayım konuşmaya sende konuş kıza akıl ver dedi konuştuk falan. Ama içim hiç rahat değil neden biz ayrılınca aradı onu diyorum sonrada dün de kız aradı diyorum çok karıştı kafam. Kız uzakta olduğumuz yerle alakası yok. Ve kendi kendime dedim ki onunla birlikte olmak istese onun yanında olurdu. Akıl verin lütfen çok mu ketumum bu konuda
Sürekli tartışıyoruz bu yüzden ayda yılda bir konuşuyoruz dedi ama bu sıklaşmaya başladı konuşmalarına dahil olmama rağmen içim rahat değil dün kıza yazdım gece aramandan uzun konuşmalarınızdan rahatsız oluyorum ilişkime zarar veriyor bu dedim ve saha öncede uyardım gecenin bir vakti arama diye buna rağmen aradı. Ve sevgilim de ona yazdığım için beni küçük düşürdün dostumla aramız bozdun dedi
Karşı cinsler birbileriyle kanka olamazlar. Yani pek münkün değil. Arkadaş olunabilir. Ama kanka demek en yakın arkadaştır. Ve herkesin aynı cinste en yakın arkadaşı olur.
Aklıma gelen örnekle de pekiştirelim. Kankanla evdesin gaz yapan yemekleri tüketmişsin salıyorsun, salıyorsun arada havalandırıyorsun. Fakat karşı cinsle aynı evdeysen osurabilir misin? Rahat kıyafetler giyebilir misin? Kankaysan bunlar olabilir.
Kanka denilen kisinin niyeti ve kisiligi önemli.. Ve bir de sevgilinin hayatinda bir erkek var iken erkek kankasi ile , ya da diger kankalari ile nasil davranis ve hal hareketleri önemli.. Karsimiz da ki insan kendini bilen bir insan ise hic bir sıkıntı olmaz.. :/
Eğer sen böyle bir şeyi dert ediyorsan sevgiline güvenmiyorsundur, güvenmiyorsan da ayrıl zaten. Nasıl erkek arkadaşları oluyorsa kız arkadaşı da olabilir. Aşın artık şunları, her gördüğünüz karşı cinse sevgili gözüyle yaklaşmayın.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır olamaz. Erkekle kız arkadaş olur ama kanka olamaz. Kanka ayağı diye bir söz bile var. Çevremde sevgilisi olupta kanka ayağına çoğu kıza asılan insanları görünce dostluk olunamayacağını gözlerimle gördüm bu yüzden kankasi olan insanlardan uzak durun.
Haddini bilen bir sevgilimse olabilir. Baktım ki kız mesafe tutmayı anlamıyor ve sevgilim buna tepki verdiği halde kız devam ediyor oturur sevgilime derdimi anlatırım ve beraber çözüm bulmaya çalışırız
Olur benim için hiçbir sıkıntısı olmaz. Eş seçerken en önemli şey GÜVEN o olmadan diğerleri hiçbir şekilde olmaz. Benim birsuru karşı cinsten kankam olduğu gibi onunda olabilir. Adalet eşitlik ile başlar.
Olamaz diyenler sizinkisi ilişki mi yoksa birbirini kısıtlamak mi? Güvensizlik de denir buna sonuçta yanlış birşeyler olabileceğini düşünüyorsun aralarında güvenmediğin insanla niye birliktesin bakalım? 🤔
Olur ama çok çok istisna. O kanka kimse sizin de onu kardeşiniz gibi iyi tanımanız gerekir. Ama yeri geldiğinde kardeşler de birisi için birbirine girdiğinden olması çok zor bir ihtimal yani. Bu konuda hiçbir erkek arkadaşıma güvenmem ne yazık ki.
Olabilir hatta varda benimde aram çok iyi o kızla ve biz sonradan tanıştık önemli olan seni tanıştırması o çok yakın arkadaşıyla tanıştırmıyosa vardır bişeler
Olabilir ama erkeklere güvenilmez erkek kankam bana şaka karisik iki kere evlenme teklifi etti. Sevgiliye gelirsek karsi cinsten kankasi olabilir kiz yilisik hadsizse sevgilimin gorusmesini istemem baska turlu olabilir
nayır nolamaz.. çünkü benim sevdiyim akdına kimse içinden gizli ıssız bir his duyamaz sevemez hoşlanamaz.. nerden bileceksiniz arkadaşının ondan hoşlandığını .. bilemeyiz erkekler den dost arkadaş knk olmaz...
İş arkadaşı, komşusu, sokakta karşılaştığı karşı cins insanlar olması benim için sorunn olmaz ggayet normal bir durum. Hasır neşir arkadaşları kendi cinsinden bile olmazdı bence benim sevdiğim birinin..
Olamaz, hayatındaki tek karşı cins ben olmalıyım. Kankalık müessesesine özelilkle karşıyım. Normal sosyal yaşamda tabiy ki insanların her iki cinstende arkadaşları olur ama kankalık falan sıkıntı yani olmaz. öyle şeylere karışyım...
Valla benim on yıllık kankam erkek hani ben sorun etmezdim eğer gerçekten aralarındaki ilişki çok sağlamsa yok eğer o bana karışıyorsa hır gür çıkarıyorsa bende burnundan getiririm nihihihii
Olabilir çünkü kanka yani dostluk demektir. Dostluk olamadan aşk ilişki olmaz. O yüzden aşk içinde bağlılık, sevgi, dostluk, sadakat, güven... vb gibi konular içeriyor.
Asla olamaz. Daha önce böyle bir konu yüzünden aldatıldığımı falan düşünmeye başlamıştım. Çok kıskanç biriyseniz bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdakini "karşı cins arkadaşların olmasını istemiyorum kabul ediyosan bu şekilde ilişkiye başlayalım" diyerek uyarın. Çünkü ilerde çok sorun çıkıyor. Bunu yaşadım. Özellikle kızsanız, sevgiliniz kız arkadaşı alttan alttan sevgilinizi işler ve bir bakmışsınız sevgiliniz onu seçmiş. Bizzat yaşadım.
Karşı cinsten kankası olabilir ama bunun tozunun önemi var. Benim de erkek kankam var ve burada yazılanlar gibi değil ne alaka. Herkes aynı kefeye konmamalı bence.
bu nasil bir ozguven eksikligidir tabiki olabilir eger guveniyosam zaten o kankasina bakmaz bakiyosada zaten defolsun gitsin baskilayarak benden baska kimseyi gormesin diyerek elde tutamazsin
Malesef erkek arkadaşımın karşı cins kankası var samimi olmaları hoşuma gitmiyor açıkçası rahatsız oluyorum.. Sevgilime güveniyorum fakat kız biraz gevşek
Olamazz Tabi Ben yaşadım eski sevgilimin kankası vardı Yani Yancısı Sürekli yanında geziyordu Saolsun Ayrıldık Bebe hala geziyor O mu sevgili Ben mi anlamadım :D
Olur da seviyeyi bilsin isterim, bilmiyorsa sıkıntı vardır. Karşıdaki erkek efendi olmalı, genelde çoğu erkek sapıklık yapacağı için; iletişimi kesmeli öyle bir tip varsa karşıda.
Ben ona kankada olurum aileside olurum sevgiliside olurum sonucta gelecek dusuniyorsak kankaya ihtiyaci olacagini sanmiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla benimkinin var kankasi ama bir yanlisinda ölecegini bilir ozel hackerim var herseyi dnleniliyor takip ediliyor ama haberi yok ikisinide defnederim. bir yanlislarinda hallettiririm daha dogrusu kim vurduya :) o yuzden rahatim
Sonra avrupa bizden neden daha gelişmiş, düşünce yapısından dolayı. Erkekler her dakika kadınları cinsellik olarak düşünmüyo. Kadınlar cinsel obje değil. Hayat se viş mek diye de geçmiyor bunu o küçük aklınıza sokun eğer sende her dakika cinsellik düşünüyorsan sorun sendedir
En İyi Cevaplar