Kimi çiftler için sorun olmaz, kimine göre ise sınırdır.
❤️
❤️
❤️
Sevgilinizin karşı cinsten bir kankası olabilir mi?

Kimi çiftler için sorun olmaz, kimine göre ise sınırdır.
❤️
❤️
❤️
Sevgilinizin karşı cinsten bir kankası olabilir mi?

Olabilir sürekli yanyana olmak ayrı bir şey ay da 1 konuşmak ayrı bir şey bu ince çizgiyi bilmek lazım. Ben beni aldatacak bir kadına bile ilk başta sonsuz saygı duyarım beni aldatıp aldatmadığına bile bakmam çünkü öyle ya da böyle kendi düşüncelerinin ekmeğini yiyor.
Kendine yapar...
Zaten belli olur anlarım yani...
Aldattığını anlayamazsam bir kere düşence yapısından belli olur. Davranışlarında bile hatta konuşmasından bile anlaşılır. İnsan iç dünyasını daima dışa yansıtır.
Ben kıskanırım sevgilimi etrafındaki herkese dikkatli bakarım. Benden daha fazla yakın olduğu herhangi bir cins canlı olmasına iznim ve hoşgörüm kesinlikle olamaz. Sevgilim benim en iyi arkadaşım ve dostumdur herkesten önce gelir, karşılıklı aşk, güven, uyum ve çekim ikimizin iletişimimizin en temel duygularını oluşturur. Ben sevgilim varsa kimseyle ondan daha fazla yakın, samimi arkadaşlık kurmam, sırlarımı da en gizli düşüncelerimi de, hayallerimi de sadece sevdiğim erkeğe, sevgilime, ömürlük olarak ise evli olduğum kocama anlatırım, söylerim. Sevdiğim erkeğin de tek sırdaşı, dostu, arkadaşı, herşeyi ömürlük olarak sadece ben olmak isterim. Seven kıskanır ben de sevdiğim adamı benden başka kişilerle daha samimi görmekten çok kıskanırım her zaman.
Teşekkürler eic için 🥇➕💖
Rica ederim güzellik 💜
Olamaz demekle olmuyor bu işler. Her iki tarafında birbirine saygısı varsa zaten yapmaz. Ha iş yerinde iş arkadaşı olur ama oda resmi bir dille yani duruşunu sergileyerek bi mesafe çizer. Sevgilisini saklayan kızı bile gördüm ben Allah düşmanımın başına bile vermesin o derece sıkıntı 😆
Olamaz. Hem cinsinden kankalarına da bakarım.. Gözüm tutmazsa onlar da olmaz.
😺❤️
Bence sevgilinin karşı cins bir kankası olabilir, önemli olan güven ve dengeler! 🙌 Eğer ilişkinizde saygı ve şeffaflık varsa, bu tarz şeyler sorun olmamalı gibi düşünüyorum. Ama tabii, bazı durumlarda kıskançlık kaçınılmaz olabiliyor! 😅 Peki senin fikrin ne? Sana göre bu bir sorun mu, yoksa güvenle her şey aşılır mı? ❤️🔥
Cevap
36Cevap
Sorun olmaz diyecek olan kişinin sevdiğinden şüphe ederim samimiyet dozunun olmadığı karşı cins arkadaşlığı kankalığı vs her çifti ama az ama çok rahatsız eder
Hayır olamaz tabi ki de..
Hayır olmasın, güzel kardeşim değilim.
Benim sevgilim varsa o artık benim özelimdir. Karşı cinsle kankaayağına samimiyet kurulacaksa, o işte mutlaka bir sınır aşılır. Ben güveni severim ama saflık derecesinde değil. Herkes yerini bilecek, ilişki dediğin sahiplenmekle güzeldir.
Sevgili Blok3 bunu bir podcastte çok güzel açıkladı. Karşı olan olmayan tabii ki kişiye göre değişebilir bu durum ama ilişkide eğer çiftler arasında bu bir sorun haline geliyorsa arkadaşlıklarımıza bir sınır getirmenin bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Önce gerçekten aralarındaki ilişkiye bakarım gerçekten dostanese,
Olabilir tâbi ki benim olmadığım zaman da o yanında olmuş,
"Yolda gittiğinle yolda bulduğunu değiştirsen doğru insan değilsin demektir"...
Ve aynısını birgün bana da yapar güvensizliği gelir.
@kralicenizzzz en güzel yorum 🙏👏👏
Yaaa çok teşekkür ederim 🌸
Dilin hiç yandı mı bu konuyla alakalı 🤔
Rica ederim
Kraliçe hazretleri 😊👍
T. akipp _-_ atar mısın lütfen
Şimdiden tşkler 😎👍
Hayır insanları tanımak güzel bir keşif tanıyınca kimin hangi potansiyel de olup olmadığını kestiriyorum iyisine yakın kötüsüne uzak duruyorum hangi duyguyu taşıyıp taşımasam da nabza göre şerbet veriyorum kısacası ✨
En iyisini yapıyosun 😊
Gececi misin peki genelde
Teşekkürler isteğini kabul etmek istiyorum fakat biraz sonra dene diyor zaten anlayamadım sorduğum sorum bile kalkmıştı cilt ile alakalıydı tuhaf gerçekten niye böyle oluyor şaşırdım
Gececi değilim başım ağrıyor uykum gelmiyor ağrıdan
Yardım etmek için diyorum bende zaten
Geçmiş olsun
Teşekkürler de şey senin Pp neden böyle edepsiz hiç bakmamıştım yeni gördüm sence uygun bir şey mi bu yani lütfen böyle şeyleri Pp yapmayın ahlak bozuyor
Kaldırırım okey ama karşılık verir misiniz Lütfen takibee
Sevgilimin kankasi benim varligima saygi duyup konusmamis, davranmamasi gerekenleri bilmiyor ve siniri asiyorsa, artik sevgilimin kankasi degildir, ya da bir sevgilim yoktur net...
Niçin olmasın? Ben hayatına sonradan girdim benden önce de arkadaşları vardı. Benle beraberken ve benden sonra da olabilir. Aynı şekilde benim de.
Benim sevgilimin erkek arkadaşı olacak kimse kusura bakmasın ama ben kürdüm mağara adamıyım benim soyum dağlardan gelme ve bu halimden çoook mutluyum benim olan benimdir.
Ben ne kadar çok istemesemda o illaki isteyecek ve yapacak oncin. Ona güveniyorsam bunu anlayışla karşılarım..
Şöyle diyeyim :
" Biz sadece arkadaşız" diyen ne kadar kadın tanıdıysam " Arkadaş gibi" davranınca olay çıktı 😀
Sevgilisi olan bir kızın daha başka erkeklerle samimi olmasını uygun bulmuyorum. Yani illa aralarında kötü niyetli bir şey olmasa bile
Herkesin sınırı farklıdır, bakış açısı nasıl baktığı önemlidir. Eğer benden önce tanımış olsaydı sanırım kabul ederdim.
Gayet tabi olamaz.
Belli konularda taviz verilmesi veya rahat olunması mümkündür.
Fakat bu konu öyle bir şey değil.
Hayır, yakın arkadaş kanka durumlarını hoş karşılamam. Arkadasi olabilir ama kanka boyutunda samimiyette olmaz.
Eğer sınırlar biliniyorsa bence olabilir ama gözlerim üzerinde olur 😄
Olmaz olamaz hiç hoş bisey degil ben kabul edemem...
Eskilerin bir lafı vardır kanka ayağı popo ayağı derler karşı cinsten kanka olmaz.
Bizim bi arkadaş vardı lisede kanka ayağına kızları götürürdü
Erkek ve kadın kanka olamaz. Net..
Olmaz tabi benim bi kiz kankam vardi sevgilisiyle kavga edince bana gelir sabahlardik
Geneli öyle zaten
Olur diyenin gece grup partisi vardır. Tabikide hayır olamaz.
Bu soru da defalarca soruldu.) birçok erkek ya da kadın bundan rahatsız olabilir. Nokta
Olur olur olmaz mı hepsine açığız biz beraber bile takılırız 3 lü falan sohbetler edilir.
Hayır olamaz 😅 kıskanırım ben sahiplenici kişiliğe sahibim
Bu "olabilir mi?" sorusu değil, "madem olamaz, güvenmediğin biriyle işin ne?" sorusu.
karşıdakine güvende bi sorun yok sorun örneğin benim erkek arkadaşım kız arkadaşına tartışmamızı anlatır kızda ayrıl ya sana kız mı yok diyecek birisi olabilir manipüle edp fikir değiştirebilir aklına başka şeyler sokabilir aynı sey erkek kankalar icinde gecerli sıkıntı burada zaten iliskiye burnunu sokanlarda
Bunu hemcins dostlarla akrabalar da sıkça yapıyor. Zaten benim dediğimi destekleyip partnerinin sana güvenmektense başkasını seçeceğine ve onun muhakemesine güvenmediğini gösteriyor bu. Zayıf bir argüman.
Sevgilim olmadığı olmayacağı için herkes istediğini yapabilir... Olsa da umurumda olmaz...
Erkeklerin kankalığı yalan, ilgi duydukları kadınlarla arkadaş kalıyorlar fırsat kollarcasına.
Olur mu olmaz mı onun tercihi. Ben ikinci tercih olmak istemem
Hep aynı sorular ısıtıp ısıtıp önümüze çıkıyor..
Cevap vermek zorunda değilsiniz 🥰
Her gun görüşülüp içten içe platonik olan birini kimse istemez ama ara sıra 6 ayda 1 görüşüyor misal o zaman olur
Hayır olmaz tabi ki bu olay daha önce başıma geldi kız sevgilisi ile kavga etti ve gelip bana sığındı sonra kendisi ile sabahladık 😋
Eskiden hayır derdim
Şimdi düşününce yine hayır diyorum sjjsj
O seviyeye hiç gelemeyecegim de muhtemelen sjsj
Olabilir, hiç karşı cins arkadaşı yoksa sıkıntı. Hiç kadın arkadaşı olmayan bir erkekle konuşun ne demek isteğimi anlarsınız.
Hayır cünkü hep icimde bir süphe olur ve icim icimi yer. Buna gerek yok.
Başlarda olur ilişki başında falan ama ciddileşiyorsak olmaz
Olmaz mi olur tabi 🤪😡
Olabilir ama, fazla yakın olmama şartı ile
Karşı cinsten hiç bişeyi olamaz
Onun olamaz ama benim var. Bunu kabul edecekse sevgilim olabilir
Benim kız arkadaşım var ama resmiyim.
Olamaz. Yok öyle bir dünya güzel kardeşim değiliz
Hayır karşı cins arkadaşı olmamalı
Onun olursa benimde olur sorun olmaz
Olabilir ama çok yakın olamaz
Benim onayımdan geçerse..
Genel olarak karşı cinsten kanka olmaz ki