Şimdi düşünün ki bir kızla bir erkek tanışıp konuşmaya başlıyorlar. İkisinin de kişisel ahlaki değerleri var ve bunlardan taviz vermiyorlar. Aralarında sevgi ve hoşlantı oluşuyor. Hiçbir zaman ahlaksız edepsiz ve abes şeylerden konuşulmuyor ve uygunsuz resim isteme vb edepsiz durumlar söz konusu değil. İkisi de birbirine güzel sevgi besliyor ve gönül eğlendirmek amacı ile değil de vakti gelince evlenmek niyetiyle konuşuyorlar. Arada mesafe var, ve dokunamadıkları, sarılamadıkları ve birbirinden faydalanmaları mümkün olmamasına rağmen menfaat olmadan seviyorlar birbirlerini.
Böyle bir sevginin içinde haram var mıdır fikriniz nedir? Kibar ve ciddi bir şekilde belirtin lütfen. Konuşmaları dahi uygun değil diyenler olmakla birlikte daha ılımlı bakanlar var. Bende sizlerin fikrini merak ediyorum.
Böyle bir sevginin içinde haram var mıdır fikriniz nedir? Kibar ve ciddi bir şekilde belirtin lütfen. Konuşmaları dahi uygun değil diyenler olmakla birlikte daha ılımlı bakanlar var. Bende sizlerin fikrini merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer