Aşk İlişkileri Seni seviyorum'a alternatif olacak cümleler nelerdir? Deepblue_34 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seni seviyorum demenin alternatif yolları nelerdir?sabah uyandığımda ilk görmek istediğim şey sen ol istiyorum. Gibi gibi seni seviyorum demenin faklı yöntemleri nelerdir? Seni seviyorum'a alternatif olacak cümleler nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DeNihisZionLevi Takip Et Xper 6 Yaş: 78 , eic 39% +1 yıl Lahmacunumun nar eşkisi ( bu bir iltifat) desin ben anlarım o beni seviyor. 1 0 Yorumla
takamataaaa Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beni tamamliyorsun 0 0 Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sana sefiore sevdikim 😂😂😂 1 2 Yorumla Deepblue_34 +1 yıl Türkçe'nin suçu neydi 😂 Yorumla _ghost_gril_ +1 yıl Ne olmus türkçeye 😂😂 Yorumla
betulunuzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çiğköfteme acı sos olurmusun😊 1 2 Yorumla Deepblue_34 +1 yıl Sitenin karnı açıkmiş galiba 😂birisi lahmacun der birisi çiğ köfte Yorumla betulunuzz +1 yıl Olabilir😄 Yorumla
En İyi Cevaplar