Fikrinizi detaylı aciklarsaniz sevinirim
Soğuk bakışlar cezbeder
Gülümseyen bir yüz cezbeder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ama bu bir türlü olmuyor çünkü nasıl konusucagimi bilmiyorum. Onu dusundugum her an kalbim sıkışıyor adeta. Mesela önümde oturuyor bende sol çaprazında ve sürekli olarak sol yana dönüyor bakisiyoruz. Genelde o daha çok bakıyor ama ne zaman konuşmaya calissam o ortam oluşmuyor. Hemen herkes konuşmalara dahil oluyor bağıra bağıra konuşmalar oluyor. Mesela normalde pek fazla laf yapmaz cogu şeye ama O gün sınıfta soru çözerken bana poligon burda full sallıyor demişlerdi baya sinirlendi bı anda baksaniza gülmüyor hoşuna gitmiyor yapmayın o zaman dedi (daha kötü dalga olaylarında ses cikartmamisti basklarina karşı ) ve yahutta o gün hoca ile konuşurken son 10 dakka serbest iken arkamı dönüp sıraya giderken bana kitlenip baktığını gördüm ki normalde hep arkadaşları ile konuşur. Bende affalladim o bana bakarken sırama geçtim o da dönüp arkadaşları ile sohbete katıldı. Dediğim gibi her şey ortada ama napicam nasıl basliyicam bilmiyorum. Numarasını dahi alamadım
Soguk bakis atarsin kendini begenmis derler, gülümsersin basit kiz derler. Daha cevabi bulunamadi😀
kısıye gore degişir askta gözler dalar gider kontrollu olmaz kontrol varsa bu begeni dir
Cevap
6Cevap
Ona aşıksan eğer baktığında sadece yüzün degil gözünün içi güler
Soğuk seksi gizemli bakışlar
soğuk bakar korkar kaçar
Gülümseyen yüz.
Gülümseyen yüz
Tebessüm 🙂
Tebessüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar