Hahaha. Malesed bu deviede bie çok wrkek bir çok kızla bişeyler yaşıyo. Kızlarında bir kısmı öyle. Zara dokunmadan neler ysptıran var. Erkeklerde miğdesiz oluyo genelde. B.. k yolundan gidiyo çamura saplıyo. Ama melun oluyo haberi yok. Yani demem o ki siz yapmışsanız birşeyler bırakın bidsha yapmahın ki sizin ilerideki eşinizde yapmamış olsun. Düşünsenize erkekler sizin yaptığınız şeyleri başka erkek kız kardeşine yapıyo? Hayal etmekten korkuyosunuz demi? İşte o yüzden başkasına yapmıcaksınız. Bazı kız kardeşlerimizde donunu yukarı cekiyo alt taraftaki herşey belli oluyo. Zaten erkekler de fikri olan 2 organ vsr. Dikkat edin sizde. Vesselam. Okuyan için iyi tavsiye olmuştur inşaALLAH.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorduğum sorunun senin görüşlerinle hiç bir alakası yok.. ve Allaha hamd olsun bugüne kadar vicdanımi zedeleyecek hiç bir ahlaksızlik yapmadım.. insanları tanımadan ahlak dersi verme vermeyede hakkın yok
Tavsiye verdim ben. Ahlak dersi değil bu. Herkesin vicdanı ayrı konusur orasın beni ilgilendirmez. Burdaki yazdığımı başkaları da okuyanilir diye uzun yazdım.
ALLAH c. c. gönlüne göre versin,, gerçek iman sahipleri! siz sadık kişilerle arkadaş olun, düşün-kalkın, görüşün-konuşun, alışveriş yapın, onlarla hısımlık-akrabalık tesis edin
En İyi Cevaplar